Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
5 minutes ago, vorbis said:

Sold out. Изтървала си този влак. 

Пробвай нещо с Рига или Ларнака, които са затворени официално до 9 юни вкл. 

Дайте някаква идея за Рига или Ларнака, докъде от тях или закъде ?

Публикувано:
4 minutes ago, ivelina666 said:

Флекс не ми е вариант, тъй като имам само едни 14 евро в сметката. А Ларнака-Скопие за 31 май?

И аз го мисля този за Ларнака, или в тази посока или в обратната?

Публикувано:

Аз не намерих инфо в нета, че летище Ларнака е затворено до 9 юни. Даже пишеше, че е отворено 24/7. Гледам някакви полети от/до Атина кацнали/излетяли, за други пише scheduled или unknown.

Публикувано:
преди 1 час, vorbis каза:

Означава, че... image.png.697fc4f5aae62f790d8af949f7ec3a30.png Звъниш на безплатния телефон и решавате проблема.

Кой е безплатния телефон? В сайта им пише за такса 15 Евро през кол центъра а съм над платил 9 Евро не знайно как 

Публикувано:
преди 4 часа, Мирослав Василев каза:

Току-що получих отговор от летище Чиампино, че летището е затворено и полети се пренасочват към Фуимичино.

Уиз имат заложени полети от Скопие до Чиампино, от 18 май, може да го имате предвид.

Би трябвало, щом полета е заложен до едно летище, но след това преместен на друго, да ти позволят да си го отмениш, ако въобще бъде изпълнен?

Имаше случаи със сменени лондонски летища и не даваха смяна, нито да се откажеш. Не знам какво се случи накрая, но това се писа няколко пъти.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам казус относно услугата – Флекс. Купувам си билет с Флекс. Анулирам го. Wizz  ми връщат платената сума, заедно с флекса. В рамките на 3 месеца, мога да купувам и анулирам билети безброй пъти, като ползвам тази услуга. Ако обаче минат 3 месеца и анулирам билета си – връщат ми парите, а Флекса изгаря. Така ли е? Моля поправете ме ако греша. Тук не става въпрос за анулиране от страна на авиокомпанията.Благодаря.

Публикувано:
преди 10 часа, epetkov каза:

Направо може да се вземат  езиците от сайта на Уиз.

И преводите от сайта на Раян...:girl_crazy:

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 13 минути , lio каза:

Отмениха Рим-Скопие и обратно. Още един добър ход. Браво за идеята :))

За коя дата бяха? 

Публикувано:

До колко време връщат 120%. Сутринта получих мейл за полета Меминген-Клуж, че го отменят, говорих с техен служител за надплатени пари, уж всичко щеше да е наред а още ги няма

Публикувано:
преди 59 минути , chandni каза:

преводите от сайта на Раян

От единия сайт езиците, от другия преводите, несериозно ми звучи  глобална  платформа  да бъде  направена по метода  " оттук нещо да вземем, оттам друго  да вземем".  Ще трябва да се инвестира поне малко кеш за нещо по-читаво. Няма само в  полети  да се реинвестира  печалбата от отменените полети на Уиз.  🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Македония удължиха с две седмици извънредното си положение.Веднага след това последва спадане на цените на УИЗ.Например Лондон-Скопие на 17.05 от близо 240£ преди час и само няколко зелени седалки,сега е около 70£ и масово зелени седалки на схемата.Май ще събират кеш отново преди да отменят 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 24 минути , imarev каза:

Македония удължиха с две седмици извънредното си положение.Веднага след това последва спадане на цените на УИЗ.Например Лондон-Скопие на 17.05 от близо 240£ преди час и само няколко зелени седалки,сега е около 70£ и масово зелени седалки на схемата.Май ще събират кеш отново преди да отменят 

Като гледам почти сигурно няма да лети този на 17-ти...перфектна инвестиция изглежда.

Публикувано:
преди 3 часа, danym21 каза:

Имам казус относно услугата – Флекс. Купувам си билет с Флекс. Анулирам го. Wizz  ми връщат платената сума, заедно с флекса. В рамките на 3 месеца, мога да купувам и анулирам билети безброй пъти, като ползвам тази услуга. Ако обаче минат 3 месеца и анулирам билета си – връщат ми парите, а Флекса изгаря. Така ли е? Моля поправете ме ако греша. Тук не става въпрос за анулиране от страна на авиокомпанията.Благодаря.

Струва ми се, че бъркате анулиране и промяна.
Анулиране (отмяна, канселиране) на билет с флекс по желание на пътника може да се направи само 1 път. Уиз връщат под формата на кредит цялата платена сума за билета без таксата на флекс услугата. Така направено този кредит в профила е валиден за ползване 3 месеца.
Промяна на дати или дестинация по билет с флекс може да се направи неколкократно/многократно безплатно (без такса за промяна), като евентуално може да има доплащане при разлика в цени. След направена промяна промененият билет продължава да бъде с включен флекс и могат да се правят последващи нови безплатни промени.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, imarev каза:

Македония удължиха с две седмици извънредното си положение.

Идните дни има доста полети на апетитни цени от Скопие и освен ще следим най-близките да видим дали ще се изпълняват.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, imarev каза:

Ако някой иска да лети с мен LTN-SKP в неделя - взел съм първите 3 реда 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 6
  • Замислям се 1
Публикувано:

Попроверих летищата, полетите са кенсалирани, УИЗЗ продават...

Можете да видите летище Нюрнберг за дата 17-ти, полета е аут в двете посоки, но се продава:

NUR.jpg

С две думи сега е момента да се купува, за доста дестинации свързани с центъра на света - Скопие. Хубаво е за всеки случай и Флекс, да не стане магия 😄

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 15 минути , Георги Матеев каза:

Ако някой иска да лети с мен LTN-SKP в неделя - взел съм първите 3 реда 🙂

Ти май събираш кандидат инWizzтитори, които да покачат цената на билетите, че да изкупиш и цялата опашка...? :laugh1:

П.С. Тази година всичко върви наопаки... Включително и купуването на самолетни билети. Магеланци вместо да търсят по-евтини, се стремят към по-скъпи... Ядосват се когато полетът им не е отменен... :laugh1:

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
  • Смея се 12

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.