Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 минути , Георги Матеев каза:

Ако някой иска да лети с мен LTN-SKP в неделя - взел съм първите 3 реда 🙂

Имах някакви планове за неделя сутрин да правя нещо по тавана, но реших със сина ми да заемем места на 22-ри ред 🙂

Между другото ме изпревари с няколко минутки с този полет, разглеждах също така Скопие-Копенхаген на 19.05. Но по твоите стандарти знам, че това е твъъъърде далечна дата 😂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 25 минути , Георги Матеев каза:

Ако някой иска да лети с мен LTN-SKP в неделя - взел съм първите 3 реда

Матеев, знаеш, че съм ти фен и бих пътувал винаги в твоята компания, но дай идея как да стигна до  LTN  до неделя?

• Смея се 3
Публикувано:
преди 33 минути , Георги Матеев каза:

Ако някой иска да лети с мен LTN-SKP в неделя - взел съм първите 3 реда 🙂

Аз се замислям 😊😊 , а защо не е обратния полет, който е и по-скъп или ти двупосочни направо хах

Георги Матеев
Публикувано:
преди 45 минути , epetkov каза:

Матеев, знаеш, че съм ти фен и бих пътувал винаги в твоята компания, но дай идея как да стигна до  LTN  до неделя?

Кеф цена няма! Ако го направиш - хотелчето в Лутън е от мен 🙂

image.png.f2eb3e8dc7d008bbcf1767d0c6c15c80.png

преди 36 минути , Ivko каза:

Аз се замислям 😊😊 , а защо не е обратния полет, който е и по-скъп или ти двупосочни направо хах

С теб вече не се ли разбрахме да не играеш с билети над €10? 🙂

Преди 1 час, chandni каза:

Ти май събираш кандидат инWizzтитори, които да покачат цената на билетите, че да изкупиш и цялата опашка...?:laugh1:

Ехх, хиено такава, разкри ме! Неслучайно си модераторка :grin:

• Смея се 3
Публикувано:

А като се купуват места и услуги заедно с билета после и тях ли включват в 120-те %

Как си следите кредитите кой кога изтича, като сега с тези плащания и връщания пълно мазало хаха

Имах безсрочен кредит 390лв от който ползвах за днешния канселиран полет 20лв и така останаха 370лв безсрочни. Днес ми върнаха нов кредит със срок 2г. от канселирания полет. И сега при следваща покупка на билет би следвало да вземат пари от този 2-годишния кредит така ли да го разбирам, а безсрочния не се пипа докато имам такива с изтичащ срок?

Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

С теб вече не се ли разбрахме да не играеш с билети над €10? 🙂

:grin:

Къде са тези билети от 10? Аз имам само 24, нямам "инвестиционни опции" с тези трохи  

Публикувано:

И аз бих се включил, но още чакам да ми върнат парите за снощния полет Меминген-Клуж. Дано да стане близките няколко дни

Опитвам се и аз да се кача на вашия полет утре Лондон -Скопие ,но не ми дава,явно сте напълнили самолета 🙂

Публикувано:
Преди 1 час, muffytoz каза:

Опитвам се и аз да се кача на вашия полет утре Лондон -Скопие ,но не ми дава,явно сте напълнили самолета 🙂

Има още места. Купих през приложението за телефон току-що.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, Ivko каза:

А като се купуват места и услуги заедно с билета после и тях ли включват в 120-те %

Как си следите кредитите кой кога изтича, като сега с тези плащания и връщания пълно мазало хаха

Имах безсрочен кредит 390лв от който ползвах за днешния канселиран полет 20лв и така останаха 370лв безсрочни. Днес ми върнаха нов кредит със срок 2г. от канселирания полет. И сега при следваща покупка на билет би следвало да вземат пари от този 2-годишния кредит така ли да го разбирам, а безсрочния не се пипа докато имам такива с изтичащ срок?

Прочети боднатото мнение на Матеев горе в темата.

Уиз си теглят автоматично от кредита, който най-скоро ти изтича. Така че нямаш ядове ти да ги следиш.

• Харесвам 1
Публикувано:

За следващите дни бих обърнал внимание на приличните цени на Верона-Кишинев за 18.05,като към момента и двете летища са затворени и изобщо на Кишинев като цяло.

• Харесвам 2
Публикувано:

Тия резервации за всеки полет предполагам накой ги следи визуално във всеки един момент, колко заетост има полета от към продажби. Какво ли си мислят и дали се усещат какво правят някой като нас и изобщо дали само ние се сещаме за тая схема 😀😀

Ама да има продажби на вече отменен полет както стана вчера с Клуж /даже и летищата изписаха “отменен” / и продажби часове преди полет при 95% сигурност, че няма да се лети 🤔

Публикувано:

Wizz вместо да раздават кредити тук, биха могли да започнат официална игра "Познай къде няма да летим", или подобна. 

Ще предизвикат интерес след по-широка аудитория, ще си направят и реклама. 

Има ли нормален който би си извадил DSK Wizz повече?  Направо си убиха продукта. 

По темата - канселираха Валенсия и Барселона от София,  интересно ми е Бергамо дали ще тръгне от понеделник.  За м. Май имат заложени полети единствено до София и Кишинев. 

П. П.  Взимат от най-стария кредит, не от този който изтича най-скоро. 

Не изключвайте Ивко, той ще следи денонощно полетите вместо вас. 

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 11 минути , Ivko каза:

Ама да има продажби на вече отменен полет както стана вчера с Клуж

преди 11 минути , Ivko каза:

за всеки полет предполагам накой ги следи визуално във всеки един момент, колко заетост има полета от към продажби

Така се получава, защото следенето се извършва от искуствен интелект с предварително заложените му алгоритми и програми.

• Замислям се 1
Публикувано:
8 hours ago, Георги Матеев said:

🙂С теб вече не се ли разбрахме да не играеш с билети над €10? 🙂:grin:

Да не играе, ама като се е пристрастил вече... 😂

• Смея се 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 8 часа, Георги Матеев каза:

image.png.f2eb3e8dc7d008bbcf1767d0c6c15c80.png

С теб вече не се ли разбрахме да не играеш с билети над 10

Къде ги виждаш такива цени? Не съм играч, но ако намеря под 10, бих опитала за спорта.

Публикувано:

Е може ли такова нещо :плащам билета, влизам след 3 мин да се чекиран и ми изписва това съобщение. Думи нямам да опиша разочарованието си

Screenshot_20200516_101343_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

• Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 1 минута , muffytoz каза:

Е може ли такова нещо :плащам билета, влизам след 3 мин да се чекиран и ми изписва това съобщение. Думи нямам да опиша разочарованието си

Screenshot_20200516_101343_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Еее точно да купувам ахахах с твоята продажба си ги накарал да го махнат хаха

Георги Матеев
Публикувано:
преди 29 минути , stanimir каза:

Има ли нормален който би си извадил DSK Wizz повече?  Направо си убиха продукта. 

По темата - канселираха Валенсия и Барселона от София,  интересно ми е Бергамо дали ще тръгне от понеделник.  За м. Май имат заложени полети единствено до София и Кишинев.

Майтапът настрана, но точно вчера реших до няколко месеца (преди новата годишна такса) да си закрия ДСК Уиз картата. Хем както е тръгнало скоро ще имам кредит за години напред, хем самите ДСК ужасно много развалиха картата с таксата превалутиране и откровено вече не виждам смисъл от нея.

Барселона я гледах и аз, като до 4-и юни са запазили един единствен SOF-BCN на 17.05 (утре). Много странно виси във въздуха тоя полет, как си го обясняваш?

Кишинев разписанието скоро ще изчезне, вчера обявиха удължено затваряне на летището до 31 май. Надявам се до края на деня поне да не стигнат до ъпдейта в Молдова, че съм се наточил на BGY-KIV за по 150 еврака парчето, но първо чакам да отменят и рефънднат утрешните скопски полети 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Георги Матеев каза:

Майтапът настрана, но точно вчера реших до няколко месеца (преди новата годишна такса) да си закрия ДСК Уиз картата. Хем както е тръгнало скоро ще имам кредит за години напред, хем самите ДСК ужасно много развалиха картата с таксата превалутиране и откровено вече не виждам смисъл от нея.

Барселона я гледах и аз, като до 4-и юни са запазили един единствен SOF-BCN на 17.05 (утре). Много странно виси във въздуха тоя полет, как си го обясняваш?

Кишинев разписанието скоро ще изчезне, вчера обявиха удължено затваряне на летището до 31 май. Надявам се до края на деня поне да не стигнат до ъпдейта в Молдова, че съм се наточил на BGY-KIV за по 150 еврака парчето, но първо чакам да отменят и рефънднат утрешните скопски полети 🙂

Стигнаха,вече няма полети от Кишинев.Аз се ядосвам,че докато се набутам изтървах Лондон до там по 220£ .Щеше да е много брутален удар😄

Георги Матеев
Публикувано:
преди 12 минути , imarev каза:

Стигнаха,вече няма полети от Кишинев.Аз се ядосвам,че докато се набутам изтървах Лондон по 220£

Еее. Значи е крайно време да спрем да пишем тук публично.

Тъй като очевидно сме значително по-информирани от Уиз почвам да имам усещане, че авиокомпанията следи магеланци за ъпдейти за съответните държави и ни цака 🤣

P.S. Замина ми и Лондон-а и Скопие-то и Нюрнберг-а, явно и утре никъде няма да се лети 😞 Нека поровим за май нещо някъде остана ли, че ми липсва мириса на самолетно гориво 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:

Единственото,което ни остана май, е да почваме пак да пишем на Бове дали ще отворят на 22-ри.

Само тази Барселона и на мен нещо се опитва да ми помаха😄

Публикувано:
преди 8 минути , imarev каза:

Единственото,което ни остана май, е да почваме пак да пишем на Бове дали ще отворят на 22-ри

Ами софия-париж го дава sold, но обратния се продава, но сайта на парижкото летище изобщо не го изкарва тоя полет

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• EliDion
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.