Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 9 минути , Мари Николова каза:

Току-що отмениха Базел-Скопие.Матеев, съжалявам, че те подведох за съспенса. :rolleyes:

Еее сериозно ли, та това ми беше дългосрочната инвестиция! 3 отменени полета в един ден - почвам да се депресирам :sad: 

Но нищо, прощавам ти, макар и кратък - съспенсът беше на ниво 🙂

преди 6 минути , imarev каза:

Единственото,което ни остана май, е да почваме пак да пишем на Бове дали ще отворят на 22-ри.

Само тази Барселона и на мен нещо се опитва да ми помаха😄

Бове бяха много куци с отговорите, пак ли опираме до тях... 🤪 А утрешната Барселона е наистина много странна, но по-скоро имам усещане, че полетът ще се оперира.

Публикувано:
преди 12 минути , Георги Матеев каза:

Еее сериозно ли, та това ми беше дългосрочната инвестиция! 3 отменени полета в един ден - почвам да се депресирам :sad: 

Но нищо, прощавам ти, макар и кратък - съспенсът беше на ниво 🙂

Бове бяха много куци с отговорите, пак ли опираме до тях... 🤪 А утрешната Барселона е наистина много странна, но по-скоро имам усещане, че полетът ще се оперира.

Наближава Юни и Санкт Петербург и Москва 😄😄

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Нека улесня работата на съкооператорите. Обобщавам (почти) всички официални забрани към момента - проверени 100%.

Украйна - пълна забрана на полети до всички летища до 22 май, с опция за удължаване до 31 май

Полша - пълна забрана на полети до всички летища до 23 май
Кипър - пълна забрана на полети до всички летища до 28 май, с опция за удължаване до 9 юни
Словакия - пълна забрана на полети до всички летища до 28 май
Румъния - забрана на полети от Austria, Belgium, France, Germany, Itay, Netherlands, Spain, Switzerland, UK - до 29 май
Северна Македония - пълна забрана на полети до всички летища до 30 май
Латвия - пълна забрана на полети до 31 май (по нотам), но според сайта на летището в Рига дори е до 9 юни
Гърция - забрана на полети до всички летища от Italy, Netherlands, Spain, UK - до 31 май
Молдова - пълна забрана на полети до всички летища до 31 май

Русия засега няма официално удължаване, но се спряга бан на полетите до 15 юни (непотвърдено).

Моля споделяйте находки 🙂

• Харесвам 6
  • Браво 5
Публикувано:
преди 27 минути , Георги Матеев каза:

утрешните скопски 

преди 17 минути , Мари Николова каза:

Базел-Скопие

В цялата история на магеланци.com не си спомням да сме обсъждали толкова активно и с такова въодушевление  скопските полети. 🙂 

• Смея се 4
Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

Нека улесня работата на съкооператорите. Това е обобщение на (почти) всички официални забрани към момента - проверени 100%.

Украйна - пълна забрана на полети до всички летища до 22 май, с опция за удължаване до 31 май

Кипър - пълна забрана на полети до всички летища до 28 май, с опция за удължаване до 9 юни
Румъния - забрана на полети от Austria, Belgium, France, Germany, Itay, Netherlands, Spain, Switzerland, UK - до 29 май
Латвия - пълна забрана на полети до 31 май (по нотам), но според сайта на летището в Рига дори е до 9 юни
Гърция - забрана на полети до всички летища от Netherlands, Spain, Italy, UK - до 31 май

Русия засега няма официално удължаване, но се спряга бан на полетите до 15 юни (непотвърдено).

На първо четене Рига до Лондон и Киев стоят за последната седмица на Май

Публикувано:

Аз даже не успях да се чекирам за Лондон-Скопие преди да го отменят, но се надявам, че това не пречи да ми върнат 120%

Мирослав Василев
Публикувано:

Май, няма да се лети отново. Току-що отменен и полета Охрид-Малпенса. 3:0 за сега.

Може да се наблюдава Харков-Вроцлав. И при двете държави, има голяма вероятност да бъдат удължени забраните.

Публикувано:
преди 16 минути , muffytoz каза:

Аз даже не успях да се чекирам за Лондон-Скопие преди да го отменят, но се надявам, че това не пречи да ми върнат 120%

Нечекирането няма да ти попречи да получиш 20% бонус. Така че споко.

Хайде, вече изплащат инвестицията от Лутън-Скопие.

Публикувано:
преди 30 минути , Георги Матеев каза:

Еее сериозно ли, та това ми беше дългосрочната инвестиция! 3 отменени полета в един ден - почвам да се депресирам

Може би,така се чувстват милиардерите,малко преди да решат да станат отшелници.Когато играта стане твърде лесна,всичко губи смисъл🤑Пробвай с Барселона,може да ти върне тръпката.🙃

преди 20 минути , epetkov каза:

В цялата история на магеланци.com не си спомням да сме обсъждали толкова активно и с такова въодушевление  скопските полети

Спомняте ли си как Уиз решиха да пуснат София- Билунд,щото цяла зима "пълнехме" самолетите Берлин-Билунд,за да ни дават ваучери.Сега ще видите,като пуснат директна линия София-Скопие😄

• Смея се 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 14 минути , Мари Николова каза:

като пуснат директна линия София-Скопие

Не е точно така. По- вероятно ще пуснат допълнителни честоти София- Лутон, защото най-лесно  ще   решат, че българите толкова много искат да пътуват до Лондон, че са били готови да пътуват дори с автомобил до Скопие за да се качат оттам на самолета за Лондон.  🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Вероятни Рига - ЖулиЕни  :laugh:26 май

• Харесвам 1
Публикувано:

Май са отрязали възможностите в близката седмица. Като попрегледах Молдова, Северна Македония, Полша и т.н., всички маршрути са чао...

Остана ни "далечната" възможност с Рига 😄

Някой, ако се натъкне на нещо останало в разписанието, от което можем да се възползваме по-скоро да даде гласност :))

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Hollywood каза:

Примерно от Рига до ЖулиЕни  :laugh:26.05

Направо  го взимай за рождения ми ден. Пък ако не дай  Боже, не го отменят, ще се прежаля и ще летя. [Подарък не се отказва 🙂 ]

• Харесвам 1
Публикувано:

Рига-Лутън на 25 май по 70 евро. Също Рига-Ейлат същия ден за 80 евро. Добро попадение ли ви се струва или е ниска топка и търсим нещо за 100+ евро?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , vorbis каза:

Рига-Лутън на 25 май по 70 евро. Добро попадение ли ви се струва или е ниска топка и търсим нещо за 100+ евро?

Точно го гледах и аз...

Не е лошо, ама аз търся нещо по-близко да превъртим преди това, пък после от 25 натам...

Публикувано:

Нещо не схващам каква е логиката на Wizz да продават полети, които знаят, че ще отменят. Нали връщат парите за анулираните полети?

Публикувано:
преди 2 минути , danym21 каза:

Нещо не схващам каква е логиката на Wizz да продават полети, които знаят, че ще отменят. Нали връщат парите за анулираните полети?

Връщат ама след 2-3 месеца 😄 Виж тук форума играе с виртуални пари и няма проблем.

Публикувано:
преди 2 минути , danym21 каза:

Логиката им е да събират свежи пари. А такива луди като нас в събота сутрин да чоплят за бъгове не са много. Преценили са, че сметките им излизат така.

Публикувано:
преди 41 минути , vorbis каза:

Също Рига-Ейлат същия ден за 80 евро.

Хмм мен ми дават първи полети октомври 🤣🤣 пак ли изпуснахме.

Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Нека улесня работата на съкооператорите. Обобщавам (почти) всички официални забрани към момента - проверени 100%.

Гърция - забрана на полети до всички летища от Italy, Netherlands, Spain, UK - до 31 май

Скъпи инвеститори, предлагам предвид дадената систематизирана информация от @Георги Матеев да обходим всички държави/летища в разписанието директно в сайта на Уизз, не в търсачки за полети, защото инфото се променя за минути, не знам колко бързо търсачките извличат новата информация.

Та идеята ми е всеки да напише кое летище/летища ще провери, за да не се повтаряме и после само да редактира поста си с резултатите.

Ще стане много по-бързо и лесно да хванем нещо, ако има...

Нека започна аз, вече проверих следните:

Северна Македония

Летище Скопие - Няма нищо интересно вече.

Полша

Летище Шопен/Варшава - Няма нищо интересно.

Румъния

Летище Клуж-Напока - Няма нищо интересно.

Летище Букурещ - Има полети в последната седмица на май като например Париж(29-ти), Айндховен(29-ти), Женева(29-ти), но ми се виждат далечни за сега.

Латвия

Летище Рига - Полети до Лондон(25-ти), Киев(26-ти).

Вие сте :))

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 минути , lio каза:

Скъпи инвеститори, предлагам предвид дадената систематизирана информация от @Георги Матеев да обходим всички държави/летища в разписанието директно в сайта на Уизз, не в търсачки за полети, защото инфото се променя за минути, не знам коко бързо търсачките извличат новата информация.

Та идеята ми е всеки да напише кое летище/летища ще провери, за да не се повтаряме и после само да редактира поста си с резултатите.

Нека започна аз, вече проверих следните:

Северна Македония

Летище Скопие - Няма нищо интересно вече.

Полша

Летище Шопен/Варшава - Няма нищо интересно.

Румъния

Летище Клуж-Напока - Няма нищо интересно.

Летище Букурещ - Има полети в последната седмица на май като например Париж(29-ти), Айндховен(29-ти), Женева(29-ти), но ми се виждат далечни за сега.

Латвия

Летище Рига - Полети до Лондон(25-ти), Киев(26-ти).

Вие сте :))

Това е най-близкият полет за Словакия:

Bratislava (VIENNA !!!) - Kiev Zhuliani, 23 May, €100

За Молдова няма интересни полети.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 минути , vorbis каза:

Това е най-близкият полет за Словакия:

Bratislava - Kiev Zhuliani, 23 May, €100

Но полета излита от Виена

Дайте нещо от България, че ми е в лв акаунта и с това превалутиране само ме цъкат 🤣🤣

• Замислям се 1
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 20 минути , lio каза:

Скъпи инвеститори, предлагам предвид дадената систематизирана информация от @Георги Матеев да обходим всички държави/летища в разписанието директно в сайта на Уизз, не в търсачки за полети, защото инфото се променя за минути, не знам коко бързо търсачките извличат новата информация.

Това е за Украйна

Харков - Вроцлав - 24 май

Лвов - Катовице - 25 май

Лвов - Вроцлав - 24 май

Киев - Виена - 23 май

Киев - Талин - 25 май

Киев - Берлин - 23 май

Киев - Дортмунд - 24 май

Киев - Хамбург - 25 май

Киев - Меминген - 25 май

Киев - Рига - 26 май

Киев - Вилнюс - 23 май

Киев - Гданск - 26 май

Киев - Краков - 25 май

Киев - Варшава - 25 май

• Харесвам 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Дънди
    • randi
    • Zdravko Nestorov
    • radi777
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.