Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Уиз няма ли да пуска 20% намаление, че нещо не ми стигат точки:laugh:

Гледам има понеделник SOF-BGY, ама е рисково. Дори е заложен на странцицата на BGY.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 43 минути , Hollywood каза:

Уиз няма ли да пуска 20% намаление, че нещо не ми стигат точки:laugh:

Ми след два дена ЧРД имат 😅

Единсвените заложени полети от Латвия за този месец са:

Рига-Киев 26 и 30 май

Рига-Лутън от 25-ти до края на месец

Мисля си, че тези все още не са ги спрели/махнали и са потенциална награда, а летището в Рига за сега казва това: FROM 18TH MAY FLIGHTS WILL RESUME BETWEEN BALTIC STATES!

За сега разрешение за полети имат само airBaltic

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Много се забавлявам с тези залагания. Аз самата заложих 2 пъти. Започва обаче да ми се върти в главата въпроса - ако вирусът продължи 2 години и не можем или се страхуваме да пътуваме, какво правим с кредитите, които се умножават непрекъснато?

• Смея се 1
Публикувано:

Не забравяйте,че освен от столиците,УИЗ летят и от други градове на съответната държава и там също има попадения-от Украйна например има 4-5 летища 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, danym21 каза:

Нали връщат парите за анулираните полети?

Май ще трябва  "@Георги Матеев и Ко" ООД  да проведат  он-лайн обучителни курсове по "ИнWizzтиции и Флексология по време на пандемия".

Георги Матеев
Публикувано:
преди 3 минути , epetkov каза:

Май ще трябва  @Георги Матеев и Ко  да проведат  он-лайн обучение по "ИнWizzтиции и Флексология по време на пандемия".

Назначавам те за "и Ко". Моля те организирай логистиката, както и плащането на фактурите от бъдещите курсанти. Приемаме само Уиз кредит, разбира се.

• Смея се 4
Публикувано:
преди 4 минути , Фичо каза:

А какво ставаше ако се регистрира полет в Colibra и го отменят? 

Сега плащат само закъснения до 180 Мин,заради вируса не плащат за отменен полет.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
11 minutes ago, bibi said:

Виена - Киев 23.05 ?

Почти невъзможно, да не кажа, че е на 100% невъзможно. Украйна е затворена до 22.05., но другата седмица се очаква да има удължаване на ИС. Писала съм подробно в темата за вируса, да не се повтарям и тук, но не включвайте Украйна в сметките си преди поне средата на юни. Да не говорим и за 14 дневната задължителна карантина, която очаква всеки влязъл в страната. Няколко авиокомпании казаха, че от края на май ще имат полети до тук, но от Министерски съвет заявиха, че това е подвеждане на пътуващите.

Ако има някаква промяна/новини в тази посока, ще пиша веднага тук.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 6 минути , DaBo каза:

Почти невъзможно, да не кажа, че е на 100% невъзможно. Украйна е затворена до 22.05., но другата седмица се очаква да има удължаване на ИС.

Ами мисля, че @bibi  искаше точно това да разбере, но не с идеята да пътува ако не се лъжа 😁, но и аз си мисля, че забрана до 22-ри някак полета на 23-ти не ми се ядва.

• Харесвам 2
Публикувано:
1 minute ago, Ivko said:

Ами мисля, че @bibi  искаше точно това да разбере, но не с идеята да пътува ако не се лъжа 😁

Да, просто обяснявам допълнително. 🤗

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 18 минути , DaBo каза:

Украйна е затворена до 22.05., но другата седмица се очаква да има удължаване на ИС.

Моля своевременно да ни информираш тук, ако и когато има удължаване на извънредното положение в Украйна. Много магеланци сме, които искаме да пътуваме от/до Украйна още този месец. 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Публикувано:

За сега като потенциални печеливши виждам, че и добре подредени хаха

Виена-Киев 23.05/ 110 евро

Рига-Лутън  25.05/ 70 евро

Рига-Киев   26.05/ 60 евро

Мисля си че каквото се лети сега това ще е за този месец, че почти всички дестинации вече от юни са заредени

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

За сега като потенциални печеливши виждам, че и добре подредени хаха

Виена-Киев 23.05/ 110 евро

Рига-Лутън  25.05/ 70 евро

Рига-Киев   26.05/ 60 евро

Мисля си че каквото се лети сега това ще е за този месец, че почти всички дестинации вече от юни са заредени

Само да напомня на колегите инвеститори, че цитираните суми са с вкл. Wizz Discount. С цел максимизиране на вашия залог може да изберете и купите билет без вкл. дискаунт. По този начин Рига-Лутън на 25 май скача на 80 евро.

• Харесвам 2
Публикувано:

Топ дестинация за преглед май ще става Испания. Страната официално остава затворена до 15 юни.

Отворени летища остават само Мадрид, Барселона, Палма де Майорка, Канарски острови и Малага. Всичко друго е затворено.

Още с първия преглед видях, че от Валенсия има полети дори до София 😄 23,26,30 май.

Това е за някоя голяма инвестиционна риба, @Георги Матеев 🤔

vlc sof.jpg

Какво ли ще излезе още с повече преглед...

Инфото е вече навсякъде, цитирани са испански източници:

https://www.manager.bg/svyat/granicite-na-ispaniya-ostavat-zatvoreni-do-15-yuni-dostpt-za-diplomati-samo-prez-5-letishcha

https://bulgaros.ovh/границите-на-испания-остават-затворе-2/

• Харесвам 4
Публикувано:

В последствие бяха добавени още летища: Tenerife, Alicante, Seville, Menorca and Ibiza. 

Летището във Валенсиа остава заторено засега, ама се очаква малко по малко да отварят и други.

• Харесвам 2
Публикувано:

Да питам пак. На мем ми излезе опцията да се чекирам за полета Варна - Виена на 19.05. Да се чекирам ли или да чакам дали ще има анулиране. Колко часа преди излитането дават информация че полета ще е анулиран?! Между другото продават билети за тази дати. Да закупя ли опцията Флекс. Извинявам се за въпросите, но не съм въобще наясно. Страницата на летище Варна не работи:(

Публикувано:

Чекиране или нечекиране, ако полетът е канселеран, не се отразява на бонуса 20%.

Информация за канселеране излиза обикновено в рамките на 24 преди полета.

Флекс е силно препоръчително да се купи, за да го задействаш, ако все пак се окаже, че има полет. Активирането става до 3 часа преди полета.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , vorbis каза:

Чекиране или нечекиране, ако полетът е канселеран, не се отразява на бонуса 20%.

Информация за канселеране излиза обикновено в рамките на 24 преди полета.

Флекс е силно препоръчително да се купи, за да го задействаш, ако все пак се окаже, че има полет. Активирането става до 3 часа преди полета.

Много благодаря за информацията. 

Публикувано:

@Георги Матеев не ни дръж в неведение накъде си се запътил 😜 Би било интересно ( предполагам не само на мен) като приключиш с  Уиз-инвестициите да публикуваш една карта къде си пътувал по време на пандемията.

Публикувано:
преди 17 часа, DaBo каза:

Да, просто обяснявам допълнително. 🤗

Гледам летище Киев изпълнява някакви полети и вчера и днес също има заложени?!

CA610B15-D8D9-40FB-B744-5C4B10B019ED.jpeg

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• iceman00
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.