Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

В сайта на летището пише това The suspension of flights by aviation operators to Austria, Belgium, Swiss Confederation, France, Germany, Iran, Italy, United Kingdom and Northern Ireland, the Kingdom of the Netherlands, Spain, the United States, Turkey is hereby extended and Iran and from these countries to Romania for all airports in Romania, for a period of 14 days, starting with 15.05.2020. От 15-ти, 14 дена не идва ли 29-ти включително!

Брои се от самия 15-и (това е първия ден) и ден 14 се пада на 28-и (последен). Забраната реално изтича на 28.05 в 23:59 и полетите на 29.05 поне засега са ОК.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

180 евро е как 230?

п.с. Румъния имат забрана до 29-ти за полети до определени държави за някои от които Уиз продават билети за дата 29-ти.

WIZZ plus с включен flex ми го дава 230 евро

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , muffytoz каза:

Ухаа не се бях сетил за тая опция то верно и билети по 15 евро излизат 70 доста добре

Публикувано:
7 hours ago, Ivko said:

Гледам летище Киев изпълнява някакви полети и вчера и днес също има заложени?!

CA610B15-D8D9-40FB-B744-5C4B10B019ED.jpeg

Това са Украинските авиолинии и така наречените евакуционни полети, предназначени за украинци и чужденци с право на пребиваване в Украйна. 

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 часа, muffytoz каза:

Но няма смисъл от това, защото върху доп. екстри не връщат 20 %, а ако не го отменят, трябва да купиш нов полет с точно същите екстри.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , bibi каза:

Но няма смисъл от това, защото върху доп. екстри не връщат 20 %, а ако не го отменят, трябва да купиш нов полет с точно същите екстри.

Аз до сега винаги така си взимах. А явно е трябвало да взимам най-евтините билети и да добавя само флекс към тях

• Харесвам 4
Публикувано:

Испания удължава до 15 юни затварянето на границите и оставя само 5 летища за достъп от чужденци - тези в Мадрид, Барселона, Палма де Майорка, Канарските острови и Малага. Това гласят две нови заповеди, публикувани в държавен вестник.

Да прегледаме какво предлагат Уиз викам от/до Испания извън тия летища 😁🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 минути , Ivko каза:

Да прегледаме какво предлагат Уиз викам от/до Испания извън тия летища 😁🙂

Още през първата половина на деня беше прегледано и анализирано: цък

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 часа, Георги Матеев каза:

VLC е деветото по трафик летище в Испания и подозирам, че дори полетът SOF-VLC на 23.05 ще се състои.

Вече се чудя дали...

В момента, epetkov каза:

Още през първата половина на деня беше прегледано и анализирано: 

Е да но се коментираха летища, които не са сред тези

• Смея се 2
Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Рожденикът нещо се ослушва 🙂

Ние му взехме толкова много кредит, че бюджет за промоции не остана...

• Смея се 6
Публикувано:
преди 1 час, Мари Николова каза:

Рожденикът нещо се ослушва 🙂

Ами може и да имат и празнуват ама няма време да го съобщят, че гледам туитъра им от месец не е активен, а обикновенно там първи съобщават

Ситуацията от днес на летището в Рига

With the introduction of a comprehensive epidemiological safety programme #ForbidTheVirusFromTravelling, Riga Airport will resume international passenger flights to Vilnius, Tallinn, Oslo and Frankfurt on Monday, 18 May. Four flights daily will be operated by the national airline airBaltic

А за сега полета Виена-Киев на 23.05 го дават, че ще се изпълни, но да видим

Untitled.jpg

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 5 минути , Георги Матеев каза:

Ние го издрънкахме с толкова много кредит, че вече му свърши бюджета за промоции...

Аз не искам много, само Флекс за 1 евро пак :rolleyes:

преди 1 минута , Ivko каза:

Ами може и да имат и празнуват ама няма време да го съобщят, че гледам туитъра им от месец не е активен, а обикновенно там първи съобщават

Не знам за Туитър,но като гледам страницата им във Фейсбук е активна и там масово народа ги подпитва дали ще осъществят полетите си до тук и там.Ние сме далеч по-културни и сами си правим рисърча:laugh:

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Георги Матеев
Публикувано:
преди 1 минута , Мари Николова каза:

като гледам страницата им във Фейсбук е активна и там масово народа ги подпитва дали ще осъществят полетите си до тук и там.Ние сме далеч по-културни и сами си правим рисърча:laugh:

Ееее то наготово и баба знае, така не е интересно 🙂 Пък и си представям Уиз колко са уклончиви (ако въобще отговарят на такива въпроси) :grin:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , Георги Матеев каза:

Ееее то наготово и баба знае, така не е интересно 🙂 Пък и си представям Уиз колко са уклончиви (ако въобще отговарят на такива въпроси) :grin:

А, пращат ги за зелен хайвер, да чакат мейл, да се свързват с тях.Така де, ние се забавляваме, ама има някакъв шанс, наистина да им се налага да пътуват на тези хора...поне на някои от тях.

Ето пример:

364712327_.png.b89625c78d1b7b1cd4db5080b789b6f4.png

Пропуснали са да добавят само Make more credit :gamer1:

Публикувано:

Я едно въпросче извън инвеститорската тема. Може ли на една резервация да взема един билет в едната посока и две в обратна или трябва по отделно еднопосочни.

Публикувано:

Аз пък се оказа, че от ослушване ще си прецакам скромния кредит от 12.50. евро ( чак ме е срам да споделя) . Миналата седмица докато реагирам махнаха полета, който бяхте предложили и така и остана. Сега гледам, че на 21ви ми изтича членството, а кредита 2 дена по-късно.

Дайте предложение на какво да заложа.... трябва ми нещо евтино 😄 не ми се вкарват пари...

Публикувано:
преди 22 минути , Jorro каза:

Аз пък се оказа, че от ослушване ще си прецакам скромния кредит от 12.50. евро ( чак ме е срам да споделя) .

Виена-Киев 24.05, но е 17.49 евро 😃 ако ще вземаш и влекс...

Публикувано:

Месец април Уиз ер е била най-голямата нискотарифна авиокомпания в Европа, като е е превозила близо 78 000 души. Ryanair са превозили около 40 000 души. Данните са за платени резервации, а не за реално пътуващи. При Уиз ер вероятно около 30% от пътниците са се отказали да пътуват. Тенденцията Уиз ер да са пазарни лидери е доста вероятно да се запази и за месец май и юни...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Topfly каза:

Месец април Уиз ер е била най-голямата нискотарифна авиокомпания в Европа, като е е превозила близо 78 000 души. Ryanair са превозили около 40 000 души. Данните са за платени резервации, а не за реално пътуващи. При Уиз ер вероятно около 30% от пътниците са се отказали да пътуват. Тенденцията Уиз ер да са пазарни лидери е доста вероятно да се запази и за месец май и юни...

Не съм очаквал нещо друго, със сигурност в близко бъдеще пак ще са първи.

Публикувано:
1 minute ago, Ivko said:

То само ние сигурно напълнихме един самолет последната седмица 😃

Тези с анулирани полети не ги водят в статистиката. Това са само платени и изпълнени полети.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 минути , Topfly каза:

В тази връзка, ако се мисли и малко по-дългосрочно, реална инвестиция в средносрочен план (3-5 години) в акции на Wizz и Ryan може да излезе доста удачна, особено при сегашните им цени. Макар, че краткосрочно и нова корекция надолу не е изключена. 

• Харесвам 2
Публикувано:
2 hours ago, Ivko said:

Виена-Киев 24.05, но е 17.49 евро 😃 ако ще вземаш и влекс...

Е Украйна нали са до 22.05 в извънредно положение...и билета е 30 евро 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Hakkâri Spor
    • terli
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.