Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

Е Украйна нали са до 22.05 в извънредно положение...и билета е 30 евро 

Да но най вероятно ще го удължат..някой мисля,че взеха за 23-ти и да скочил е беше по-евтин

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,имам 1 полет Лондон-Лисабон с WIZZ през юни.Каква е вероятността да бъде отменен и ако не имам ли право да го променя,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ НЯМАМ закупен flex.

Публикувано:
преди 5 минути , Olianata каза:

Здравейте,имам 1 полет Лондон-Лисабон с WIZZ през юни.Каква е вероятността да бъде отменен и ако не имам ли право да го променя,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ НЯМАМ закупен flex.

Всякаква промяна без закупен флекс е за ваша сметка т.с. срещу такса за промяна

Публикувано:
преди 4 часа, EliDion каза:

или трябва по отделно еднопосочни.

Може също едната резервация да е  отиване-връщане, втората еднопосочен, но няма как да стане с една резервация.

Публикувано:
Преди 1 час, epetkov каза:

Може също едната резервация да е  отиване-връщане, втората еднопосочен, но няма как да стане с една резервация.

Нерядко ако се купят два двупосочни с WDC излиза по евтино от другите варианти. Предполагам, че тя иска да лети с дъщеря си до Франция и да се върне сама. Предполагам, че WDC е на нейно име, защото има КК ДСК. Ако е така нека симулира покупка на двупосочни и сравни цената с тази на един двупосочен с WDC + един еднопосочен без.  Ако @EliDion беше разписала точно условието на задачата отговора щеше да е точен.

• Харесвам 2
Публикувано:

Може да следите полетите до Малта в началото на юни. Засега летището е затворено до края на май, но най-вероятно срокът ще бъде удължен. Говори се за 'safe travel bubbles' между Малта и Сицилия, Израел, Швеция, Германия. Нищо за България. Идеята да се отвори летището среща голям отпор. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Таньо каза:

Нерядко ако се купят два двупосочни с WDC излиза по евтино от другите варианти. Предполагам, че тя иска да лети с дъщеря си до Франция и да се върне сама. Предполагам, че WDC е на нейно име, защото има КК ДСК. Ако е така нека симулира покупка на двупосочни и сравни цената с тази на един двупосочен с WDC + един еднопосочен без.  Ако @EliDion беше разписала точно условието на задачата отговора щеше да е точен.

И двете имаме дискаунт.Ето точно условието. Имам кредит от 55лв. Искам да летя на към Париж сама и на обратно двете, като билетите са по 18.99лв. т.е. 57лв за три билета, което идеално ми изяжда кредита. Тя ще си се върне с неин кредит и дискаунт

Георги Матеев
Публикувано:

Мдаа, заслужаваше си изчакването преди да реша къде да ре-"инвестирам" Уиз кредита.

Нотам бележка на летище Катания от вчера късно вечерта гласи следното:

B2388/20 - COVID-19: FLIGHT RESTRICTIONS
AERODROME CLOSED TO ALL PASSENGERS FLIGHTS EXCEPT FOR
AUTHORIZED AIRLINE CARRIER ACCORDING TO DECREE 207/2020 ISSUED BY
MINISTER OF INFRASTRUCTURES AND TRANSPORT
REF AIP AD 2 LICC 1-1. 17 MAY 21:55 2020 UNTIL 02 JUN 22:00 2020 ESTIMATED.
CREATED: 17 MAY 21:55 2020

Накратко, летище Катания е затворено до 2 юни, като ще се допускат само 'специални' полети.

Да позная ли до 3 пъти кой не си е свършил работата и е пропуснал да махне полетите от София от 21 май нататък? 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 2
Георги Матеев
Публикувано:

Май наистина четат форума тук 🤣 Преди 15 минути още се продаваха.

А това беше поредното експресно превъртане на кредит, но сега пак трябва да се чудя къде да 'пътувам' 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 8
Публикувано:

И какво стана 🙂 рига лондон и рига киев след 1 юни до 14 всичко вече е отменено, но май месец всичко ще си лети .... 

• Замислям се 1
Публикувано:

Опитвам се да проследя какви са шансовете полетите София - Бари, Бари - София да се състоят на 19 май...

Следя летището на Бари и гледам какви полети са се очаквали днес, има полети до Букурещ(W6 3166 - излиза отменен в гугъл), Шопен (W6 1340), Будапеща (W6 2362 - излиза отменен в гугъл) - на сайтовете на нито едно от тези летища днес не фигурира полет за/до Бари...

bri2.jpg

bri.jpg

Май шансовете утре да има от/до София са минимални...някакви експертни мнения?

П.С. До Неапол също има полет утре от София, него не съм го проверявал. Но е потенциален мисля.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 30 минути , lio каза:

Опитвам се да проследя какви са шансовете полетите София - Бари, Бари - София да се състоят на 19 май...

Следя летището на Бари и гледам какви полети са се очаквали днес, има полети до Букурещ(W6 3166 - излиза отменен в гугъл), Шопен (W6 1340), Будапеща (W6 2362 - излиза отменен в гугъл) - на сайтовете на нито едно от тези летища днес не фигурира полет за/до Бари...

Май шансовете утре да има от/до София са минимални...някакви експертни мнения?

П.С. До Неапол също има полет утре от София, него не съм го проверявал. Но е потенциален мисля.

Доста ги обмислях специално тези 2 полета. Доскоро бих казал, че нямат шанс, но след като тази сутрин София-Бергамо излетя по график - мисля, че и утрешните Бари / Неапол ще се оперират. Иначе към момента тези изглеждат най-потенциални:

SOF-TLV 21.05
INI-DTM 22.05
BVA-SOF 22.05
DTM-VNO 22.05
BLL-VNO 23.05
VNO-EIN 23.05
VIE-IEV 23.05
VLC-SOF 23.05
RIX-LTN 25.05
LTN-RIX 25.05
RIX-IEV 26.05
LIS-IEV 04.06
Всичко от/до CDT и ZAZ преди 15.06

Ако някой има желание може да се зарови повече за допълнителни проверки.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

Доста ги рових специално тези 2 полета. Доскоро бих казал, че нямат шанс, но след като тази сутрин София-Бергамо си излетя по график - мисля, че и утрешните Бари / Неапол ще се случат. Иначе към момента тези изглеждат най-потенциални:

SOF-TLV 21.05
INI-DTM 22.05
BVA-SOF 22.05
DTM-VNO 22.05
BLL-VNO 23.05
VNO-EIN 23.05
VIE-IEV 23.05
VLC-SOF 23.05
RIX-LTN 25.05
LTN-RIX 25.05
RIX-IEV 26.05
LIS-IEV 04.06
Всичко от/до CDT и ZAZ преди 15.06

Ако някой има желание може да се зарови повече за допълнителни проверки.

Бари ще го следя с интерес дали ще се оперира, огромни са шансовете да не се случи мисля предвид историята на полетите и това, че все пак не е голямо летище.

Полетите до края на месеца(май) от/до Киев, от/до Рига категорично по мое си мнение няма да ги има, просто са близки до днешна дата и ще точат къде колко може пари. Ще се отменят в последния момент.

Публикувано:

Направих таблица с помощта на RadarBox, където се проследяват полетите. Вижда се оставащите полети днес и тези утре(19.05.2020), който може да работи с Excel, може лесно да се ориентира какво се случва, ползвайки филтри. Могат да се извлекът данни и статистика от къде на къде какви полети се осъществяват и какви не. И евентуално да се правят хипотетични изводи.

Ясно се вижда, че от предвидените полети на WIZZ, почти всичко е кенсалирано. Интересното е да се вади статистика. Дали може да се хване някой кенсалиран полет, който все още се продава...съмнявам се, защото предполагам инфото се извлича и координира със сайта на уиз, но кой знае...някой, ако му се рови, може да прегледа и за такава уловка.

wizz.xlsx

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 часа, EliDion каза:

И двете имаме дискаунт.Ето точно условието. Имам кредит от 55лв. Искам да летя на към Париж сама и на обратно двете, като билетите са по 18.99лв. т.е. 57лв за три билета, което идеално ми изяжда кредита. Тя ще си се върне с неин кредит и дискаунт

Купуваш за тебе един в посока Франция с wdc с точки. Купуваш 2 билета в посока София през твоя профил с wdc с точки + около 2 ... 3 евро с КК или ДК, защото ще превалутират по Трънски курс точките ти ако профила ти не е евров. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 26 минути , lio каза:

Дали може да се хване някой кенсалиран полет, който все още се продава...съмнявам се, защото предполагам инфото се извлича и координира със сайта на уиз, но кой знае...

Именно никой не знае, а и вече имаме примери за това 😀😀 въпросния полет на който се качиха може би най-много мегаланци Мемимгем-Клуж в деня на полета в онлайн разписанието на Уиз вече бе канселиран, а те още продаваха билети. След това дойдоха и имейлите за канселация и те все още продаваха билети, че и някой се възползваха още веднъж 🤣🤣

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Именно никой не знае, а и вече имаме примери за това 😀😀 въпросния полет на който се качиха може би най-много мегаланци Мемимгем-Клуж в деня на полета в онлайн разписанието на Уиз вече бе канселиран, а те още продаваха билети. След това дойдоха и имейлите за канселация и те все още продаваха билети, че и някой се възползваха още веднъж 🤣🤣

Започвай да ровиш в таблицата значи и свиркай, ако намериш нещо 😄😉 

Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Нотам бележка на летище Катания от вчера късно вечерта..

CREATED: 17 MAY 21:55 2020

Да позная ли до 3 пъти кой не си е свършил работата..🙂

Добре де тези бележки не ги ли следят/гледат/четат от авиокомпаниите или някой е пропуснал/нереагирал на време, че в случая конкретно от обавяването й до премахване на полетите колко едни 20 часа интервал.

Публикувано:
преди 3 часа, lio каза:

Опитвам се да проследя какви са шансовете полетите София - Бари, Бари - София да се състоят на 19 май..

Хмм и аз не знам, но и в утрешото разписание липсва този полет и отделно като тръгнеш да си букваш билет от сайта на летището в Бари изписва, че няма такъв полет.

06:30   W64427  Тел Авив T1 Wizz Air Анулиран

Не знам защо си мисля, че продаваха билети за този полет утре до последно и сега анулиран, а след това от 21-ви пак се продават.

Георги Матеев
Публикувано:

От фейсбук страницата на летище Бове преди 6 часа е пуснато следното съобщение:

#Информация Отварянето на летище Париж-Бове и подновяването на трафика зависят от премахването на ограниченията на френските граници и обслужваните страни. Докато се чака потенциално възстановяване през следващите няколко седмици, ако ситуацията позволява, екипите активно работят за завръщането ви, въвеждайки много мерки за осигуряване на здравето и безопасността на пътниците.

Така написано ми е изключително трудно да си представя полетът Бове-София на 22.05 да се осъществи. Особено пък и както София-Бове на същата дата е спрян от продажба.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 5 минути , Георги Матеев каза:

От фейсбук страницата на летище Бове преди 6 часа е пуснато следното съобщение:

#Информация Отварянето на летище Париж-Бове и подновяването на трафика зависят от премахването на ограниченията на френските граници и обслужваните страни. Докато се чака потенциално възстановяване през следващите няколко седмици, ако ситуацията позволява, екипите активно работят за завръщането ви, въвеждайки много мерки за осигуряване на здравето и безопасността на пътниците.

Така написано ми е изключително трудно да си представя полетът Бове-София на 22.05 да се осъществи. Особено пък и както София-Бове на същата дата е спрян от продажба.

Може би този полет Париж Бове - София е предвиден за "специален", прибиране на "нелегално" пратени според Франция работници или нещо от сорта...

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 20 минути , Георги Матеев каза:

Така де, айде по-скоро да го махат, че ще ми трябва кредита за INI-DTM на 22-ри. Според мен той също не е за изпускане, щото летището в Ниш е затворено до 22-ри вкл. по нотам-а.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Gripping
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.