Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 27 минути , lio каза:

Може би този полет Париж Бове - София е предвиден за "специален", прибиране на "нелегално" пратени според Франция работници или нещо от сорта...

Силно се съмнявам да е "специален", тъй като София-Париж-София е заложено в разписанието като цяло след 22.05 (т.е. това не единичен полет) и билети се продават свободно. Освен това "специалните" до България обикновено ги оперира Bulgaria Air - до момента не съм чул за нито един такъв на Wizz.

преди 10 минути , oli_mali каза:

Така де, айде по-скоро да го махат, че ще ми трябва кредита за INI-DTM на 22-ри. Според мен той също не е за изпускане, щото летището в Ниш е затворено до 22-ри вкл. по нотам-а.

INI е затворено до 21-и вечерта, прочети по-внимателно нотам-а. Писах им сутринта имейл, но дипломатично отговориха да следя страницата им за новини. Тоя полет е 50/50.

@Ivko утрешните полети до Бари и Неапол ги има на сайта на летище София и не са отменени. Според мен ще летят 99%.

• Харесвам 3
Публикувано:

Има промоция вече 🙂

Не е обявено в този час на сайта, но когато тръгнеш да резервираш, цената е намалена. Айде на пазар 😄

ЧРД!

П.С:

Отстъпката гласи:

До 20% на обозначени с % полети и FLEX 1 евро.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , lio каза:

Има промоция вече 🙂

Не е обявено в този час на сайта, но когато тръгнеш да резервираш, цената е намалена. Айде на пазар 😄

ЧРД!

Вдигнали цените с 40%,а ги свалят с 20...

• Смея се 1
Публикувано:

Не знам дали само сега е така или попринцип го правят, но когато търсиш билет за един човек цената е една(по-ниска), когато търсиш за двама за същата дестинация, ден и т.н., цената скача. Връщаш на един човек, цената пак се намаля...

Публикувано:
преди 10 минути , lio каза:

Не знам дали само сега е така или попринцип го правят, но когато търсиш билет за един човек цената е една(по-ниска), когато търсиш за двама за същата дестинация, ден и т.н., цената скача. Връщаш на един човек, цената пак се намаля...

Това е нормално, ако е останал един билет на тази цена. Ако купиш един на тази цена и следващия е пак на тази не е нормално

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , bad kid каза:

Каква е точно играта с тоя Флекс?

Ами в момента е на 1 евро полет/посока, а иначе струва 12евро и с него сменяш колкото искаш/канселираш полета без такса.

п.с. А сега при закупен флекс и закупени места и багаж при канселиране от моя страна и за тях ли връщаха пари?

Публикувано:

За 1 евро мога да вложа пари, имам само 40лв кредит.

кои полети са най-вероятно за канселиране в близките дни? От Сарагоса и Кастейон за Румъния ли да чукна се чудя?

• Смея се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Alexander каза:

За 1 евро мога да вложа пари, имам само 40лв кредит.

кои полети са най-вероятно за канселиране в близките дни? От Сарагоса и Кастейон за Румъния ли да чукна се чудя?

Ами до края на месеца от Кастелон са махнати всички полети само от Сарагоса има останал един на 30-ти до Клуж и Букурещ

Публикувано:

Голяма промоция-вчера разглеждах билети за Ларнака Юли месец бяха с по 30 лв по -евтини отколкото сега като са с УЖ 20% намалени....То ми беше по-изгодно да взема вчера билети с реалната цена на флекс.Сега им гледам промоцията флекс важи само при единични резервации,така ли е ? Понеже искам да взема билети  с флекс също за съпругата ми и детето ,но доколкото ги разбирам не става.

• Смея се 1
Публикувано:

Ами то винаги е така при промоция хаха и аз вчера гледах барселона-софия в неделя за август всичко беше на 19лв сега по-евтино от 40 няма

Публикувано:
преди 13 минути , Ivko каза:

Ами то винаги е така при промоция хаха и аз вчера гледах барселона-софия в неделя за август всичко беше на 19лв сега по-евтино от 40 няма

Така е .То даже вчера с реалната цена на флекс ми идваше по-евтино отколкото сега като е по 1 евро 🙂

Сега се замислих:Не мога ли да взема някакви евтини билети за напред във времето с флекс сега и след 2-3 дни като станат пак нормални цените за Юли да си променя резервацията 🙂

Публикувано:
преди 25 минути , muffytoz каза:

Сега се замислих:Не мога ли да взема някакви евтини билети за напред във времето с флекс сега и след 2-3 дни като станат пак нормални цените за Юли да си променя резервацията 🙂

Хаха е да но разликата в цената няма да ти я върнат и няма много смисъл.

Публикувано:
преди 37 минути , muffytoz каза:

Голяма промоция-вчера разглеждах билети за Ларнака Юли месец бяха с по 30 лв по -евтини отколкото сега като са с УЖ 20% намалени....

Вечната тема,  другата е "кога ще преведат кредита" ,  но сега като превеждат всеки ден поне тя позаглъхна. 

Условията на Flex са кристално ясни,  прочетете ги  :

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/wizz-uslugi/wizz-flex

• Харесвам 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 8 минути , Ivko каза:

Хаха е да но разликата в цената няма да ти я върнат и няма много смисъл.

Ще взема сега най-евтините и после като променят ще добавя малко от себе си 🙂 Не като сега да ми искат по 60лв отгоре на човек 

• Харесвам 1
Публикувано:

Ако сега взема билет с флекс и след време променя датите за полета си няма да плащам такса.Но трябва ли да взема отново флекс при новата резервация  ако искам да имам опция за нова промяна или  първоначалния закупен продължава да си важи ?

Публикувано:
преди 13 часа, Георги Матеев каза:

Доста ги обмислях специално тези 2 полета. Доскоро бих казал, че нямат шанс, но след като тази сутрин София-Бергамо излетя по график - мисля, че и утрешните Бари / Неапол ще се оперират. Иначе към момента тези изглеждат най-потенциални:

SOF-TLV 21.05
INI-DTM 22.05
BVA-SOF 22.05
DTM-VNO 22.05
BLL-VNO 23.05
VNO-EIN 23.05
VIE-IEV 23.05
VLC-SOF 23.05
RIX-LTN 25.05
LTN-RIX 25.05
RIX-IEV 26.05
LIS-IEV 04.06
Всичко от/до CDT и ZAZ преди 15.06

Ако някой има желание може да се зарови повече за допълнителни проверки.

А за 21.05 @Георги Матеев защо смяташ, че е потенциален?

Публикувано:

Има доста полети в продажба от Zaragoza до Cluj  (30.05, 02.06, 04.06 ...) Предвид, че летището в момента е затворено смятам, че тези са потенциална инвестиция. 🤔  Мнения?

Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

Условията на Flex са кристално ясни,  прочетете ги  :

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/wizz-uslugi/wizz-flex

Да но не става ясно дали се връщат и платените услуги /багаж,места/ и още нещо ако купя билет с флекс, но без багаж и после реша да добавя багаж то той отново ли влиза в сумата за въстановяване при канселация или каквото добавиш по време на резервацията /съответно по време на купуване на услугата/ това е.

Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Да но не става ясно дали се връщат и платените услуги /багаж,места/ и още нещо ако купя билет с флекс, но без багаж и после реша да добавя багаж то той отново ли влиза в сумата за въстановяване при канселация или каквото добавиш по време на резервацията /съответно по време на купуване на услугата/ това е.

да, връщат  и сумата за платените услуги ,но на 100 %, а не 120%,ако канселират те. както и в новия билет, ако решиш ТИ да сменяш, трябва да ползваш точно същите услуги.

• Харесвам 1
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Anna Kalinovska
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.