Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:

Чудесна промоция с чудесни цени. Взех 3 билета Бове-София за 22.05 - нямаха даже и 600 евро 🙂

Тоя полет още ми е леко съмнителен, ама при 3 евро флексовете нямаше много какво да го мисля.

• Харесвам 4
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

Чудесна промоция с чудесни цени. Взех 3 билета Бове-София за 22.05 - нямаха даже и 600 евро 🙂

И дигна цената сега не мога да се вредя аз, че имам едни 314лв само за въртене хахах

• Смея се 3
Публикувано:
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

Тоя полет още ми е леко съмнителен, ама при 3 евро флексовете нямаше много какво да го мисля.

Ще се видим на борда значи!

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:

А ако се вземе билет с Wizz go и отменят полета или ти поискаш refund, ще върнат ли цялата сума да багажи, места и т.н?

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 45 минути , mary_shery каза:

А ако се вземе билет с Wizz go и отменят полета или ти поискаш refund, ще върнат ли цялата сума да багажи, места и т.н?

В тази ситуация връщат цялата платена сума по карта или банкова сметка, ако клиентът поиска refund вместо кредит, но полетът трябва да е отменен от тях.

Публикувано:
преди 4 минути , zzxxcc каза:

В тази ситуация връщат цялата платена сума по карта или банкова сметка, ако клиентът поиска refund вместо кредит, но полетът трябва да е отменен от тях.

Това е ясно. Въпроса е  Wizz go + flex и ако ти се откажеш какво ще върнат като кредит? 

Публикувано:

Правилно ли съм разбрал за Флекса, ако днес закупя полет за 50лв с добавен флекс и в последствие цената падне да кажем до 20лв, мога да  анулирам полета като губя флекса, да си взема 50-те лв, да купя евтиния билет за 20лв и остатъка от 30лв ще  е с валидност 3 месеца? Един вид се застраховам от ценови колебания и в двете посоки.

Публикувано:
преди 5 минути , Kamen каза:

Правилно ли съм разбрал за Флекса, ако днес закупя полет за 50лв с добавен флекс и в последствие цената падне да кажем до 20лв, мога да  анулирам полета като губя флекса, да си взема 50-те лв, да купя евтиния билет за 20лв и остатъка от 30лв ще  е с валидност 3 месеца? Един вид се застраховам от ценови колебания и в двете посоки.

Реално да, но в този случай защо ще купуваш сега билети ако после ще паднат, а те ще паднат. Единсвено ако е наложително или искаш точно тези дати да летиш тогава е ок, но според мен ако изчакаш ще паднат, но да за 4лв си струва хаха просто тези 3 месеца ми бъркат в здравето, но има и нещо друго че новите полети за да се застраховаш флекса вече няма да е 1 евро

Публикувано:
преди 15 минути , Capitan Morgan каза:

Това е ясно. Въпроса е  Wizz go + flex и ако ти се откажеш какво ще върнат като кредит? 

При Wizz go + flex, ако те отменят полета и се приеме кредит, се възстановяват 120% от основната базисна цена и административната такса и 100% от останалите включени или добавени допълнителни услуги.

Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Реално да, но в този случай защо ще купуваш сега билети ако после ще паднат, а те ще паднат. Единсвено ако е наложително или искаш точно тези дати да летиш тогава е ок, но според мен ако изчакаш ще паднат, но да за 4лв си струва хаха просто тези 3 месеца ми бъркат в здравето

Точна дата е, при това неделен полет.

Публикувано:
преди 16 минути , muffytoz каза:

Взех и аз за Бове-София  за 22 Май и се надявам да не се видим с никой на борда 😄

И аз съм в кюпа хахах

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 минути , Ivko каза:

И аз съм в кюпа хахах

Нещо друго не много скъпо няма ли да ударим, докато има флекс за 1 пара?

В петък ще гласуват в Испания дали да се удължи извънредното положение до 27 юни

Публикувано:

Не знам дали не се подвеждам, но си мисля, че вчера проверявах този полет на Уиз в сайта на Бове и излизаше...,но днес...🙄 

paris.jpg

Публикувано:

Има време да се мисли когато стане 22-ри. Дори и за утре на Бове излизат сума ти полети, ама полети няма да има и всичко ще е канселирано. Няма нужда от паника и нагнетяване на напрежението 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

може да се изказвам неподготвена и да не схващам точния смисъл на всичко, което се случва в последните много страници, но чрез тази схема не вдигате ли изкуствено цените на полети, които някои хора пък искат да ползват реално поради нужда и всякак се надяват да се осъществят? мисля си, че няма как да не се отразяват всякакви такива симулации на фиктивен интерес към полети - върху политиката и стратегията на авиокомпанията или на съответните летища по тези полети?

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

Как ви се струва от Бове до София за 7 юни. Аз имам 36 евро кредит, който ми изтича и трябва да го инвестирам в нещо. 

Публикувано:

Всичко през юни ми се струва  по-вероятно да има полет, отколкото не. По скоро виж нещо през май. Виена-Киев има по 30 евро.

• Благодаря 1
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 4 минути , bobole4e каза:

Всичко през юни ми се струва  по-вероятно да има полет, отколкото не. По скоро виж нещо през май. Виена-Киев има по 30 евро.

Благодаря. Взех Виена-Киев за 24 май с флекс за около 36 евро без дискаунт.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• НИКОЛАЙ ПЕНЕВ
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.