Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 25 минути , muffytoz каза:

Сега пробвах да взема билети Бове-София за 22 Май и ми изписва грешка и не ме допуска.Работата намирисва на канселиране 😉

Пробвай пак. Може при резервацията 

да се е вдигнала цената

Публикувано:
преди 10 минути , muffytoz каза:

Сега пробвах да взема билети Бове-София за 22 Май и ми изписва грешка и не ме допуска.Работата намирисва на канселиране 😉

Аз стигам до плащането без проблеми

• Харесвам 1
Граф Вронски
Публикувано:

Имам резервация за полет Копенхаген - София на 26ти май. Като цяло аз я бях писал тази резервация: загубена. Но сега случайно кликнах на връзката "Направете промени"  и виждам следната опция:
1885863324_-GoogleChrome.jpg.16291f3999f8ed657f4c511bbfcc01c7.jpg

Нямам много опит с анулации и не знам дали и преди го имаше. Разцъках до 3тата стъпка и няма сума за възстановяване (не се учудвам). Не съм купувал Flex услугата (покупката се случи януари месец). Има ли някаква информация дали тези полети са спрени? Поне доколкото си спомням все още се изпълняват. Може би съм пропуснал някоя информация.

Публикувано:
преди 58 минути , Граф Вронски каза:

Имам резервация за полет Копенхаген - София на 26ти май. Като цяло аз я бях писал тази резервация: загубена. Но сега случайно кликнах на връзката "Направете промени"  и виждам следната опция:

Нямам много опит с анулации и не знам дали и преди го имаше. Разцъках до 3тата стъпка и няма сума за възстановяване (не се учудвам). Не съм купувал Flex услугата (покупката се случи януари месец). Има ли някаква информация дали тези полети са спрени? Поне доколкото си спомням все още се изпълняват. Може би съм пропуснал някоя информация.

Върнали са старата форма при промяна време при излитане или кацане да предлагат промяна на полета до близки летища?

Напиши каква е причината - променени часове или анулиране.

Всъщност - по този маршрут изпълняват ли се полети.

П.П. За отмяна на полета по собствено желание бяхме писали назад в темата, но могат да се върнат някакви пари при полет от около 200 лева и нагоре, заради таксите. @Ivko променя така полетите си до Дубай.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

При направена резервация с флекс при промяна на първоначалния полет знам,че не дължа такси.Но ако реша отново да променя полета трябва ли да взимам нов флекс или си важи първоначалния закупен ?Не знам дали правилно съм задал въпроса ,но дано някой ме е разбрал 🙂 

Георги Матеев
Публикувано:
преди 36 минути , Граф Вронски каза:

Това е стандартна опция по подразбиране, която се показва при всички резервации. Ако нямаш флекс - няма да върнат нищо.

Полетите от Копенхаген летят без проблем и като гледам е малко вероятно да отменят този на 26-и. Но надеждата умира последна 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

По-последна информация от летище Вилнюс, ситуацията за сега е такава, че се очертава /както вече е известно/ да е следващата мегаланска дестинация

Last updated: 2020 05 20 10:27

The airlines which have resumed regular passenger services from Vilnius Airport:

• Lufthansa – flights to/from Frankfurt (FRA) are performed on Mondays, Wednesdays and Fridays.
  • airBaltic – flights to/from Riga (RIX) are performed daily

The airlines which will resume regular passenger services from Vilnius Airport:

• airBaltic – flights to/from Tallinn (TLL) will be performed daily

От летището в момента до края на месеца има следните зредени полети до:

BLL/DTM/EIN/TRF/IEV/всички летища в Uk

Преди 1 час, Граф Вронски каза:

Но сега случайно кликнах на връзката "Направете промени"  и виждам следната опция

Винаги го има това и да може да канселираш, но срещу такса в случая, като нямаш флекс

Преди 1 час, Таньо каза:

П.П. За отмяна на полета по собствено желание бяхме писали назад в темата, но най-грубо могат да се върнат някакви пари при полет ото около 200 лева. @Ivko променя така полетите си до Дубай.

Не ми дадоха право да променя направо ме накараха да канселирам 😄😁

• Харесвам 1
Публикувано:

Най-новият ъпдейт за Украйна - от 22-ри май започва втори етап от общо 5-те етапа за излизане от карантината, както и първи етап от пускането на обществения транспорт (градски, в предградията и вътре в самите областите). Междуобластните пътувания ще се разгледат към началото на юни.

До 15.06. със сигурност няма да има полети:

О возобновлении работы аэропортов и возобновлении полетов, то к этому вопросу правительство вернется после 15 июня. Именно с этой даты авиаперевозчики начнут осуществлять полеты.
https://24tv.ua/ru/karantin-ukraina-s-22-maja-2020-chto-zarabotaet-i-razreshat_n1346084

Така че всякакви полети до/от Украйна до 15.06. няма вероятност да се осъществят... ако това ви устройва. 😉

• Харесвам 9
  • Благодаря 3
  • Браво 1
Публикувано:

В средата на април отмениха полета ни до Барселона и поисках връщане на сумата. Но забравих какъв срок пишеше, а сега никъде не го откривам. Ще съм благодарна, ако някой ми припомни колко време се очаква да им отнеме връщането на сумата.

Публикувано:
преди 5 минути , schnappsyy каза:

В средата на април отмениха полета ни до Барселона и поисках връщане на сумата. Но забравих какъв срок пишеше, а сега никъде не го откривам. Ще съм благодарна, ако някой ми припомни колко време се очаква да им отнеме връщането на сумата.

Пишеше повече от 60 дни, но календарни или работни не уточняваха

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , schnappsyy каза:

преди 11 минути , a6olq каза:

Пишеше повече от 60 дни, но календарни или работни не уточняваха

Имам отменени в средата на март и 60 календарни дни минаха.

Логично е да е по-неблагоприятното за клиента.

• Харесвам 2
Публикувано:

Освен това са почнали да отменят и полетите до Санкт Петербург - полетите в първите два четвъртъка на месец юни от и до София са аут.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , lio каза:

Махнаха и Рига до голяма степен и Бове-София е аут 🙂

Боев-София е аут или до голяма степен се очаква да е аут? 

Публикувано:
преди 8 минути , muffytoz каза:

Боев-София е аут или до голяма степен се очаква да е аут? 

Кенсалиран е Бове - София.

До голяма степен са аут маршрутите от и за Рига.

П.С: Официално Рига е цялата отрязана, явно ги махнаха на две части полетите.

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:

Мда, Бове замина точно според очакванията. Рига-Киев също ми е отменено. Толкова беше предвидимо, че дори не съм в настроение за обичайния духовит коментар.

Дано кенсъл имейлите се получат скоро за да върнат и кредита бързо, че Литва и Украйна ни чакат (поне засега) 🙂

• Смея се 5
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

Мда, Бове замина точно според очакванията. Толкова беше предвидимо, че дори не съм в настроение за духовит коментар.

Дано кенсъл имейлите се получат за да върнат и кредита бързо, че Литва и Украйна ни чакат (поне засега) 🙂 

За Украйна което погледах е орязано до 16 юни.

Публикувано:

Айде бъгна им сайта 😄

Service outage

We're expriencing communication issues with one of our service provider.
Please visit the site later to access this feature!
Thank you for your patience.
Георги Матеев
Публикувано:
преди 9 минути , lio каза:

Айде бъгна им сайта 😄

Service outage

We're expriencing communication issues with one of our service provider.
Please visit the site later to access this feature!
Thank you for your patience.

С тоя милиард и половина кеш поне един по-стабилен сървър да бяха купили 🤣

• Смея се 5
Публикувано:

Всички полети до края на май в разписанието за летищата до които оперира WIZZ в Украйна са премахнати.

Разписанието за юни не съм гледал, че за сега е рано мисля 😄

Георги Матеев
Публикувано:

В Украйна явно няма да се ходи 🙂 Абсолютно всички полети до 15.06 включително са махнати. Тоя път бяха бързи както никога.

Мога ли да отбележа, че в крайна сметка О'Лиъри постъпи изключително по-разумно, залагайки минимален график на Ryanair до края на юни и възстановявайки повечето полети едва от 1 юли, което спести много разочарования и проблеми на милиони хора. Както се вижда бързането на Уиз да пуснат полети навсякъде на всяка цена не доведе до нещо добро, а точно обратното, пък така или иначе като гледам след около 1000-2000 кенсъла постепенно и те отиват към дата 1 юли. Кому беше нужен този цирк?

Да, тука една шепа хора се възползваме от тяхната нетърпеливост и прибързаност, но наистина не си представям колко им е весело на онези, които наистина са се надявали да летят. Та толкова и за лоялността...

• Харесвам 7
Георги Матеев
Публикувано:
преди 12 минути , imarev каза:

Можем да се насочим към испанските летища сега ,от там сигурно ще изкочи още някой заек 😄

Испанските зайци са само няколко:

ZAZ-CLJ 30.05
ZAZ-OTP 30.05
CDT-LTN 01.06

И ако си в експериментално настроение София-Валенсия на 23-и.

За 'инвеститори' с по-малко кредит - Ларнака-Скопие и обратно на 31.05 още си седи и цените са ниски, а е почти сигурен кенсъл.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• ne_de_mo
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.