Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, jorrro каза:

Освен това са почнали да отменят и полетите до Санкт Петербург...

@Фичо, моят полет до СП за кога беше да ми припомниш, да не пропусна да си стегна.... Wizz акаунта... :laugh1:

• Смея се 3
Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Испанските зайци са само няколко:

ZAZ-CLJ 30.05
ZAZ-OTP 30.05
CDT-LTN 01.06

И ако си в експериментално настроение София-Валенсия на 23-и.

За 'инвеститори' с по-малко кредит - Ларнака-Скопие и обратно на 31.05 още си седи и цените са ниски, а е почти сигурен кенсъл.

Мисля да я пробвам аз тази Валенсия,много и е прилична цената

Публикувано:

Еми явно виждат,че кеш от нас няма да съберат и са махнали всичко хахах, че аз не знам дали някой изобщо плаща с кеш и дали някой освен ние летим..

преди 19 минути , Георги Матеев каза:

'инвеститори' с по-малко кредит - Ларнака-Скопие и обратно на 31.05 още си седи и цените са ниски, а е почти сигурен кенсъл.

А ако взема двупосочен, който се пада 31-03и канселират отиването същото става и за обратно ли?

Публикувано:
преди 17 минути , chandni каза:

@Фичо, моят полет до СП за кога беше да ми припомниш, да не пропусна да си стегна.... Wizz акаунта... :laugh1:

27-ми юни :grin: , все по-съмнителен става :rolleyes:

• Смея се 1
Георги Матеев
Публикувано:

Всички задръжте малко с покупките. Мисля, че имам 100%-ово попадение за 23.05. Трябват ми още малко проверки, по-късно ще споделя.

• Харесвам 7
  • Браво 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Георги Матеев каза:

Всички задръжте малко с покупките. Мисля, че имам 100%-ово попадение за 23.05. Трябват ми още малко проверки, по-късно ще споделя.

Човече, ти си маниак 😆

(в най-добрия смисъл на тази дума го казвам)

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

А какво стана с Вилнюс - Билунд или Дортмунд за 25.06/26.06? Те би трябвало също да са ок за инвестиция.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 20 минути , Фичо каза:

27-ми юни :grin: , все по-съмнителен става :rolleyes:

Ех, Фичо, колкото и да се дърпаше май накрая по неволя и ти ще станеш 'инвеститор' :grin:

@tolysgg човек какви ли не глупости прави от скука... 🙂

@jorrro изчакай малко. 23.05 определено ще е по-добре от 25.05.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

@tolysgg

@jorrro изчакай малко. 23.05 определено ще е по-добре от 25.05.

Чакам, ама кредитът ми е малко, едва ли ще стигне за 23.05. Аз съм от дребните играчи 😄

Публикувано:

Какво стана, цените хвръкнаха за ден. Купих 3 билета Сф - Буве - Сф за август и ми трябваше за още един Сф-Буве, ама щерката докато прехвърли точките от 19лв на 65лв. Дано ги смъкнат пак.

Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Ех, Фичо, колкото и да се дърпаше май накрая по неволя и ти ще станеш 'инвеститор' :grin:

Ще ставам, само да не вземе товарищ полковника изведнъж да о'лаби положението в СП, че нали там е израснал ... :grin:

• Смея се 2
Публикувано:
преди 29 минути , crazyhorse каза:

Някой получи ли @майл за отменен полет?

Не и си мисля,че нарочно ги бавят сега за да махнат всичко и тогава. Явно вече ни хванаха

• Смея се 1
Публикувано:

Канселираха ми полета на отиване София- Буве на 05.06. 🙂 . Дано и този на връщане отменят , че съвсем да минимилизирам щетите. :biggrin:

• Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Ако натисна последната опция,се предполага,че аз се отказвам от полета,нали?И няма да ми върнат 120%,а само сумата за покупка на билета и допълнителните услуги?

Screenshot_20200520-205331.jpg

Георги Матеев
Публикувано:
преди 15 минути , Ivko каза:

Не и си мисля,че нарочно ги бавят сега за да махнат всичко и тогава. Явно вече ни хванаха

Не, само ТЕБ те хванаха :sarcastic_hand:

• Смея се 9
Публикувано:
преди 11 минути , crazyhorse каза:

Ако натисна последната опция,се предполага,че аз се отказвам от полета,нали?И няма да ми върнат 120%,а само сумата за покупка на билета и допълнителните услуги?

Screenshot_20200520-205331.jpg

По-добре не пипай там или ако го направиш не приемай с предложенията им.

При 200 лева дадени за билет ще върнат около 20 ... 25, но все пак зависи - често и по-малко.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , Таньо каза:

По-добре не пипай там или поне не се съгласявай с предложенията им.

Благодаря!

• Харесвам 1
Публикувано:
3 hours ago, Таньо said:

Имам отменени в средата на март и 60 календарни дни минаха.

Логично е да е по-неблагоприятното за клиента.

Ако са работни, трябваше да е уточнено.

Ако са работни, не трябва ли да се напише спрямо коя държава? Все пак оперират на международен пазар, а празниците са различни между различните държави?

Ако са минали 60 календарни дни и няма пари, аз бих подпитала какво се случва на малтийския телефон.

Публикувано:
преди 16 минути , Victoria каза:

Ако са работни, трябваше да е уточнено.

Ако са работни, не трябва ли да се напише спрямо коя държава? Все пак оперират на международен пазар, а празниците са различни между различните държави?

Ако са минали 60 календарни дни и няма пари, аз бих подпитала какво се случва на малтийския телефон.

Трябваше да е уточнено, но беше написано "60 или повече дни", но колко повече не беше конкретизирано. Очевидно така подписан "договор" за възстановяване на суми ги устройва напълно. Ще видим след време точно какво са нарушили, а относно питане - не, не бих, за да не давам възможност да ми се отговаря в разговор без следа, т.е. не писмено.

Затъват все повече и повече неизпълнявайки поети обещания, които могат да бъдат тълкувани различно, което само по себе си е нарушение.

Публикувано:
13 minutes ago, Таньо said:

Трябваше да е уточнено, беше споменато 60 или повече дни, но колко повече не е конкретизирано. Очевидно така подписан "договор" за възстановяване на суми ги устройва напълно. Ще видим след време точно какво са нарушили, а относно питане - не, не бих, за да не давам възможност да ми се отговаря без следа в разговор, т.е. неписмено.

Затъват все повече и повече неизпълнявайки поети обещаниs, които могат да бъдат тълкувани различно, което само по себе си е нарушение.

Моят спомен за съобщението беше за "до 60 дни" като исках кеш.

Едит: потърсих сега в интернет и хора, които са копирали съобщението, наистина пишат, че може да е над 60.

Публикувано:
преди 14 минути , Victoria каза:

Моят спомен за съобщението беше за "до 60 дни" като исках кеш.

За това затъване говоря - те не оставиха нищо черно на бяло при променените условия за връщане на пари и това също е нарушение!

Ще видим как ще се развие процеса по връщане на пари, начина и дали ще се случи ... , но нека не коментираме тук и даваме идеи.

Със сигурност форума и темата се четат от техни представители, акционери, имиджмейкъри и заинтересовани.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• mamaivy
    • Георги
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.