Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Нещо доста ги бавят не знам защо предните пъти веднага в който се появи надписа за канселиран полет в акаунта и излиза опцията за рефънд. Може и да има значение, че сега е вечер извън работно време или са търде заети да махат полети за да натисне някой бутона.

Айде дойдохааа

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:

Имах полет от Виена до Киев на 23.05. Понеже не бях сигурен дали ще се осъществи полета, а и останаха 28 евра в профила си взех и за неделя за същото направление. Преди 10 минути ми отмениха неделният, а този от събота(по-скъпият) нъЦ. Докато го отменят ще взема да изпусна форумният полет на 23. на който още не знам дестинацията.

• Смея се 3
Публикувано:

Някой може ли да каже от къде ми идва разликата...Платил съм заедно с флекса 169.09 евро, а ще ми въстановят 197.06 евро..като аз ги смятам 202.90 евро и тези 5.84 евро къде се губят?! И предния рефънд има разлика..131.99 платени, а са върнали 155.99 разлика пак 2.39

Георги Матеев
Публикувано:

Хайде, атакувайте.

LTN-PLQ или PLQ-LTN - 23.05

И двата полета вече излизат отменени на сайта на летище Palanga – Klaipeda, което пък от своя страна е затворено до 26.05 по нотам. Не виждам накъде по-сигурно от това 🙂

P.S. Не препоръчвам играта с Дортмунд, това летище е доста рисково по подобие на Лутън.

• Харесвам 6
  • Благодаря 5
  • Браво 4
Публикувано:

Ех, че ме е яд, стиснах се да букна Вилнюс-Киев и са гледам са го отменили, а аз май с моя Ереван-Виена на 1.06 ще гризна дръвцето. Някой намира ли инфо за Армения и Австрия, което да е обнадеждаващо или да сменям полета с доплащане ( въпреки, че не ми се иска) докато е време за Ларнака-Скопие на 31.05?

Полета ми е купен с флекс.

Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

Хайде, атакувайте.

И двата полета излизат отменени на сайта на летището, което пък от своя страна е затворено до 26.05 по нотам.

P.S. Не препоръчвам играта с Дортмунд, това летище е доста рисково.

Аз ще отида пеша до PLQ и оттам хващам самолета за Лутън!Някой желаещ да пием по бира? 🤣 Благодаря @Георги Матеев !

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Бърз въпрос: Каква е продължителността на кредита, който после се връща след отмяна на полета? И след като върнат 120 процента може в някакъв период след това да изискам да върнат парите по картата?

Публикувано:

Дортмунд - Вилнюс още се продава за 22 май, добре, че имам флекс за 1 евро. Матеев пак ще познае и няма да го отменят този полет.

Поне си взех кредита от Рига Киев, че беше без флекс..

Публикувано:

При промяна на полет закупен с флекс ( Вилнюс - Дортмунд 😄 ) , на друг с по- висока цена става ли с кредит или само кеш ?

Публикувано:
преди 12 минути , Георги Матеев каза:

Хайде, атакувайте.

И двата полета излизат отменени на сайта на летище Palanga – Klaipeda, което пък от своя страна е затворено до 26.05 по нотам. Не виждам накъде по-сигурно от това 🙂

P.S. Не препоръчвам играта с Дортмунд, това летище е доста рисково.

P.S.2 @Ivko ама ти сериозно ли и смяташ...

LTN-PLQ - 22C - Малко над 200 паунда, скоро не бях купувал еднопосочен билет на такава космическа цена 😂

• Смея се 2
Публикувано:
преди 1 минута , Capitan Morgan каза:

При промяна на полет закупен с флекс ( Вилнюс - Дортмунд 😄 ) , на друг с по- висока цена става ли с кредит или само кеш ?

Става с кредит.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 15 минути , Георги Матеев каза:

Хайде, атакувайте.

Ей, изкупихте евтините билети. Останали са само от 200 GBP, а нямам толкова в уиз сметката 😆

Публикувано:
преди 5 минути , crazyhorse каза:

Аз ще отида пеша до PLQ и оттам хващам самолета за Лутън!Някой желаещ да пием по бира? 🤣 Благодаря @Георги Матеев !

Съпругът ми ще ти прави компания, но още не знае. И аз благодаря, тъкмо наместих скромния кредит от Виена-Киев. 

Публикувано:

120 процента ли се връща от цената на билети с тарифа Wizz GO или само на основния билет без разни там чанти, приоритетно качване и пр..?

Публикувано:
преди 9 минути , tolysgg каза:

LTN-PLQ - 22C - Малко над 200 паунда, скоро не бях купувал еднопосочен билет на такава космическа цена 😂

Изкупихте всичко 😄🙄 та се наложи да плащам...ама ако върнат сега поне да имам един кредит,че вече им изгубих края

daaaa.jpg

Публикувано:

Бове-София платен с включен флекс отменят резервацията искам да взема следващ билет и ми искат 11 паунда за флекс.... Не важи ли първоначалния купен флекс? 

В момента, Ivko каза:

Не обичаш да залагаш на едро 😄 и не си показвай така кода

Не ми стигнаха парите за отиване та взех само на връщане 🙂

Публикувано:

Прехвърлих се и аз на PLQ-LTN 😜

Взехте ли кредита за Бове - София ? При мен само Рига - Лутан пристигна , но не стига да се кача и на LTN-PLQ 😄

• Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Абсолютно всички полети до 15.06 включително са махнати. Тоя път бяха бързи както никога.

Ами явно от Wizz са забелязали едни и същи имена  в  самолетите и са разбрали, че не сте реални пътници, а сте виртуални номади.

• Смея се 3
Публикувано:
преди 22 минути , saved_ каза:

Бърз въпрос: Каква е продължителността на кредита, който после се връща след отмяна на полета? И след като върнат 120 процента може в някакъв период след това да изискам да върнат парите по картата?

преди 14 минути , saved_ каза:

120 процента ли се връща от цената на билети с тарифа Wizz GO или само на основния билет без разни там чанти, приоритетно качване и пр..?

Дайте акъл за новобранци инвеститори 🙂

Публикувано:
преди 33 минути , Георги Матеев каза:

Хайде, атакувайте.

И двата полета излизат отменени на сайта на летище Palanga – Klaipeda, което пък от своя страна е затворено до 26.05 по нотам. Не виждам накъде по-сигурно от това 🙂

Даже според сайта на летището е до края на месеца..The quarantine regime is effective from 16 March 2020, 00:00, until 31 May 2020, 24:00.

Публикувано:
преди 16 минути , saved_ каза:

Взима се тарифа basic+ опция flex. 

• Браво 1
Публикувано:

Благодаря, @Георги, вече се оправих и намерих информация 🙂 Даже и аз за сефте съм в кюпа на инвеститорите с билети Паланга-Лутън. Въобще не съм рисков играч и сега сигурно цяла нощ ще ги мисля тез пари дали ще се върнат ли или не и даже ги взех без флекс... Затова искрено се доверявам на експерта @Георги Матеев 🙂

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• mamaivy
    • Георги
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.