Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Уважаеми пътници,
Забелязахме, че вчера може би случайно сте направили същата резервация и в резултат имате дублирана резервация (два билета с различни референтни номера).

Ако това е така, моля, влезте в wizzair.com и проверете историята на резервациите си в раздел "Моите резервации". Ако видите, че там има дублирани резервации за един и същ полет, моля, свържете се веднага с нашия Телефонен център, за да обсъдим вариантите ви. Ако не направите това до 24 часа, ние ще действаме в съгласие с нашите Общи условия за превоз в случай на предявен иск

Ако смятате, че са ви нужни и двете резервации, моля, игнорирайте съобщението ни.

Искрено ваши,

Wizz Air, Обслужване на клиенти
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Capitan Morgan каза:
Уважаеми пътници,
Забелязахме, че вчера може би случайно сте направили същата резервация и в резултат имате дублирана резервация (два билета с различни референтни номера).

Ако това е така, моля, влезте в wizzair.com и проверете историята на резервациите си в раздел "Моите резервации". Ако видите, че там има дублирани резервации за един и същ полет, моля, свържете се веднага с нашия Телефонен център, за да обсъдим вариантите ви. Ако не направите това до 24 часа, ние ще действаме в съгласие с нашите Общи условия за превоз в случай на предявен иск

Ако смятате, че са ви нужни и двете резервации, моля, игнорирайте съобщението ни.

Искрено ваши,

Wizz Air, Обслужване на клиенти

И аз получих такова съобщение

Галин Маргаритов
Публикувано:

Има ли значение дали сте чекирани или не ,при отменен полет за връщането на парите ?

Георги Матеев
Публикувано:
преди 27 минути , Capitan Morgan каза:

Смятаме и вече игнорирахме, благодаря 🙂

Между другото рано сутринта Вилнюс-Дортмунд-Вилнюс на 22.05 излезна като отменен на сайта на летище Вилнюс (макар че вече скриха информацията за отменените полети), а в момента Уиз още го продава. Ако някой има останал кредит може да действа. Но задължително добавяйте и Флекс, че да няма неприятни изненади все пак.

За сметка на това сайтът на PLQ се бъгна и взе да показва всички планирани полети за цял месец напред. Към момента са отменени PLQ-DTM / DTM-PLQ на 23, 26 и 30 май, а Лондон след 24.05 поне засега ще се изпълнява (уж).

• Шок 1
  • Браво 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

Между другото Вилнюс-Дортмунд-Вилнюс вече е отменен според сайта на летище Вилнюс.

Да взимаме ли билети? Още са в продажба.

Публикувано:
преди 13 минути , Георги Матеев каза:

Между другото Вилнюс-Дортмунд-Вилнюс на 22.05 вече е отменен според сайта на летище Вилнюс, а в момента още се продава. Ако някой има останал кредит може да действа. Но задължително добавяйте и Флекс, че да няма неприятни изненади все пак.

А сайтът на PLQ се бъгна и взе да показва всички планирани полети за цял месец напред. Към момента вече са отменени полетите PLQ-DTM на 23, 26 и 30 май.

Да отменят по-бързо PLQ-LTN, че да купуваме 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 22 минути , Георги Матеев каза:

Между другото Вилнюс-Дортмунд-Вилнюс вече е отменен според сайта на летище Вилнюс.

Направих резервация след твоя пост за релацията VNO/DTM за 22.05 и връщане 25.05 ,но искам да попитам дали трябва да се чекирам.А иначе целта е ясна да превъртим малко кредит за което ти благодаря 

Публикувано:
преди 1 минута , valpet каза:

Направих резервация след твоя пост за релацията VNO/DTM за 22.05 и връщане 25.05 ,но искам да попитам дали трябва да се чекирам.А иначе целта е ясна да превъртим малко кредит за което ти благодаря 

Не, не трябва.

Публикувано:
Преди 1 час, valpet каза:

Заедно ще пътуваме на 22-и, но аз няма да се връщам. Нямах достатъчно кредит в профила!😀

• Смея се 1
Публикувано:
преди 29 минути , The rider каза:

Заедно ще пътуваме на 22-и, но аз няма да се връщам. Нямах достатъчно кредит в профила!😀

Не се цепя от групата. Имам за 22и  vno-dtm-vno. Като гледам ще се лети. 😀

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, mamaivy каза:

Полетът от Вилнюс за Лондон тихомълком е станал Каунас-Лондон.

Дали пък не им останаха много малко пътниците?😄

Screenshot_20200521-083008.png

А на летище Каунас полети са заложени от 31 май, интересно как ще лети.

• Смея се 1
Публикувано:

Орязали са доста полските полети от/до Бургас за юни и здраво са вдигнали цените на останалите до средата на септември.От вчера до днес виждам сериозно увеличение на цените за юли и август по много дестинации.Май усещат тенденция за отхлабване на мерките и евентуален интерес към туристически пътувания и веднага реагират.

Публикувано:
преди 52 минути , Мари Николова каза:

Орязали са доста полските полети от/до Бургас за юни и здраво са вдигнали цените на останалите до средата на септември.От вчера до днес виждам сериозно увеличение на цените за юли и август по много дестинации.Май усещат тенденция за отхлабване на мерките и евентуален интерес към туристически пътувания и веднага реагират.

В най-голямата криза магеланци им "изкупуват" един самолет за 2-3 часа на цена по 200 евро парчето. И аз да бях щях да вдигам цените. 

Майтапът на страна какво са орязали, изобщо не съм разбрал, че летят лятото до Полша?

• Смея се 3
Публикувано:

Оф, съжалявам, че сигурно пак ще задам въпрос, който сигурно сте го коментирали множество пъти, но така и не можах да намеря отговор. След отмяна като върнат кредит 120 процента кредит може ли после да си го поискам обратно в картата парите след определено време, незнам... 

Публикувано:

Махнали са информацията за всички полетите на летище Palanga преди 25-ти

преди 6 минути , saved_ каза:

Оф, съжалявам, че сигурно пак ще задам въпрос, който сигурно сте го коментирали множество пъти, но така и не можах да намеря отговор. След отмяна като върнат кредит 120 процента, ти и кредит може после да си го поискам обратно в картата парите след определено време, незнам... 

преди 3 минути , tch каза:

Малко неясен ми се вижда въпросът, но след като върнат 120% няма връщане назад и да имаш претенции за кеш

След като върнат 120% кредит после може да им пишеш и да искаш сумата по карта, но ще преведът само 100% то идеята с 120-те % е че по този начин те 'изкушават' за да си останат при тях парите.

• Харесвам 1
Публикувано:

Уиз вече не ни ли подканя да се регистрираме за полет?  Преди пращаха сума мейли. 😄  Booking и те са запецнаха с офертите. Пощата си почива.

Публикувано:
преди 1 минута , Hollywood каза:

Booking и те са запецнаха с офертите.

А, днес получих мейл с оферти от тях 😉 Kayak и те ми спамят пощата от няколко дни.Ама вместо да се дразня, ми става мило, че нещата се връщат към нормалност 🙂 Сега, чакам деня, в който ще заваря 118 нови мейла от Edreams, за да съм сигурна, че всичко вече е на 6 😙

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Да, ама не 🙂

DTM го карат инертно. VNO, непрекъснато обновяват и летят само по маршрути и с компании, които са одобрени от правителството. WIZZ няма договор.

Ето им всичките маршрути, които се очакват с полети от Вилнюс:

VNO.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 23 минути , lio каза:

Да, ама не 🙂

DTM го карат инертно. VNO, непрекъснато обновяват и летят само по маршрути и с компании, които са одобрени от правителството. WIZZ няма договор.

Ех, @lio ти пък веднага развали нещата. Нека малко съспенс да има 😄 Ясно е, че няма да го има, ама пък неka да не взимаме всичко като чиста монета.

• Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.