Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Вече на няколко пъти в темата се споменава думичката "нотам". Това някаква система за планиране на полетите ли е? Къде го гледате това? Дайте го насам този нотам да го разчопля и аз, ако е нещо подобно на FlightRadar24.

Мирослав Василев
Публикувано:

NOTAM - система за известяване на пилотите, за дадено летище, даден маршрут. Примерно, еди си коя, полоса на това летище ще бъде затворена до 20 юни, или летището ще бъде затворено до еди си коя дата.

Като изпишеш в гугъл летището + NOTAM, ще ти излезе. Ето за пример с летище Скопие.

Можеш да видиш крайната дата на забраната и причина за нея

w.PNG.8ad749b7b66790901008e9dc16add0ff.PNG

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:

Пфу, изтървах София Базел за септември. От вчера цената е тройна. 132 лв в момента с дискаунт. Продължавам да го следя и също за коледен уикенд някъде.

Публикувано:

От три дни седи този надпис  в главата страница на Уиз, а само 1 ден беше наистина 1 евро. Вчера и днес проверявам, като симулирам купуване, ама си е 12 евро Флекса..

Capture.JPG

Публикувано:
преди 3 часа, Hollywood каза:

Не се цепя от групата. Имам за 22и  vno-dtm-vno. Като гледам ще се лети. 😀

Генерала току що каза : "Няма да пътувате"!

Публикувано:
преди 38 минути , vinidj каза:

Доживях УизЕър са почнали да връщат пари.

Поискани на 22.03.

sshot-12.jpg

Еее, не така. Дай да видим колко бона по/връщат 😄

Публикувано:
преди 41 минути , vorbis каза:

Вече на няколко пъти в темата се споменава думичката "нотам". Това някаква система за планиране на полетите ли е? Къде го гледате това? Дайте го насам този нотам да го разчопля и аз, ако е нещо подобно на FlightRadar24.

Тук може да се следят бележките на летищата в Европа

https://www.rocketroute.com/airports/europe-eu

преди 17 минути , Alexander каза:

От три дни седи този надпис  в главата страница на Уиз, а само 1 ден беше наистина 1 евро. Вчера и днес проверявам, като симулирам купуване, ама си е 12 евро Флекса..

Capture.JPG

Както знаем всичко при тях върви с един ден назад 😀, но в условията си пишеш, че промоцията е един ден само

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Не знам за вас, но се приготвям за  кръгчето VNO-DTM-VNO. Има доста свободни тройки около крилата. Врeмето ще е хубаво за разходка 😄

Публикувано:
преди 10 минути , Hollywood каза:

Не знам за вас, но се приготвям за  кръгчето VNO-DTM-VNO. Има доста свободни тройки около крилата. Врeмето ще е хубаво за разходка 😄

И аз съм се подготвил за същото, но чакам още малко върнат кредит. А свежи пари от мен НЯМА да видят 😂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 18 минути , Hollywood каза:

И аз така. Само да не стоим цяла нощ да “си чакаме самолета”. 😄

• Смея се 2
Публикувано:
1 hour ago, Alexander said:

Capture.JPG

Не знам по каква причина снощи си закупих билет PLQ-LTN с цена на флекс - 10 евро, някой има ли обяснение?

Публикувано:
преди 4 минути , Raindrop каза:

Не знам по каква причина снощи си закупих билет PLQ-LTN с цена на флекс - 10 евро, някой има ли обяснение?

Вече няма промоция на флекса и аз платих 11 паунда за обратния маршрут

А Уиз за сега са го закачили, като осъществим, но да видим..забелязал съм, че полетите, които няма да се състоят не ги изписва поне тези които бяха канселирани, но може да бъркам

ADFD433F-B883-43A1-9C47-9169785F90F7.jpg

Публикувано:
преди 16 минути , Ivko каза:

Вече няма промоция на флекса и аз платих 11 паунда за обратния маршрут

А Уиз за сега са го закачили, като осъществим, но да видим..забелязал съм, че полетите, които няма да се състоят не ги изписва поне тези които бяха канселирани, но може да бъркам

ADFD433F-B883-43A1-9C47-9169785F90F7.jpg

Затова 8032 го няма. Искаш да ни развалиш пътуването .... После как ще се прибираме

• Смея се 1
Публикувано:
преди 14 минути , Raindrop каза:

Като купуваш билет без дискаунт и дава флекса за 10 евро. Поне така беше вчера.

Публикувано:
Преди 1 час, Capitan Morgan каза:

Като купуваш билет без дискаунт и дава флекса за 10 евро. Поне така беше вчера.

От предния ми канселиран от уиз полет уж трябваше да ми стои флекса за 1 евро ,а снощи като правих резервация ми искаха 11 паунда....А трябваше да си важи този от 1 евро 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , muffytoz каза:

От предния ми канселиран от уиз полет уж трябваше да ми стои флекса за 1 евро ,а снощи като правих резервация ми искаха 11 паунда....А трябваше да си важи този от 1 евро 

Всеки закупен Флекс важи за конкретна резервация. Щом полетът ти е кенсалиран от Уизз, то те са ти възстановили на 100% цената на флекса и на 120% цената на билета. От тук натам си начисто. Когато купуваш билет с флекс, флекса ти струва 12 евро или 11 паунда, зависи от валутата. Промоция за 1 евро вече няма.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , danym21 каза:

Когато купувам билети, има ли възможност да си избирам валутата и как?

Има но не те съветвам да го правиш 😀 винаги плащаш във валута в която ти дава т.с. валутата на страната на излитане

11111.jpg

Открий разликите 😜

Публикувано:
6 minutes ago, danym21 said:

Когато купувам билети, има ли възможност да си избирам валутата и как?

Има, но няма смисъл. Превалутирането е...

Публикувано:
преди 42 минути , aleksandrina каза:

Има, но няма смисъл. Превалутирането е...

За 1 евро плащаш 2.2491 лева. 

Screenshot_20200521_180806_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

В примера на @Ivko купуват 1 евро за 1.7008 лева. 

• Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Еххх, значи, пропадна ми плана да отида до Билунд от Вилнюс 😄 Но учудващо мога все още да отида до Дортмунд в понеделник 🤪

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Julian999
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.