Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 14 минути , Георги Матеев каза:

Шок и ужас! Двойна греда...

20200521_184740.jpg

20200521_185105.jpg

Много жалко! Tрябваше да се лети , а пише: За този полет не се предлага онайн чекиране 😄

• Смея се 1
Публикувано:

VNO/DTM отиване 23.05 и връщане25.05 явно няма да се състоят.За съжаление със закупилите полетите магеланци няма да се срещнем😢

Публикувано:

VNO-DTM е все още наличен за купуване на 25-ти и 29-ти май. Само обратната посока е отменена 🙂

преди 6 минути , saved_ каза:

Къде гледате, че Паланга-Лутън е отменен, че на мен все още си ми стои резервацията със статус confirmed. 

Изчакай да получиш официален мейл и тогава в резервацията ще ти излезе опция за рефънд на кредита. Иначе съобщението е налично през приложението и не е възможно чекиране.

Публикувано:
В момента, oli_mali каза:

VNO-DTM е все още наличен за купуване на 25-ти и 29-ти май. Само обратната посока е отменена 🙂

И аз точно това гледам за 25-ти и е странно, но нямам кредит хахах

Публикувано:

Откъде сте сигурни че Вилнюс-Дортмунд на 25-ти няма да се състои? Защото във Вилнюс не пускат самолети на Уиз или го има някъде със статус Canceled? 

Не че нещо, но ми харесва тази игра с инвестициите и макар и да се включих много късно ще гледам да се възползвам максимално от възможността 🙂

Кои други полети са потенциално cancelled? 

• Браво 1
Публикувано:

Ужас, Wizz биха всички отрицателни рекорди за надеждност на полетите 🙂 Но от друга страна лоша реклама няма, много повече се говори за тях отколкото за Ryan да речем.

И не се мятайте веднага чак на 25-ти, изчакайте Георги Матеев да изкара нещо за утре 🙂

• Смея се 1
Публикувано:

Да обобщим малко, че едни и същи неща се случват от към въпроси и разбирания 😄

Когато се кенсалира полет той е видим като кенсъл ПЪРВО само в мобилното приложение. На десктоп версията излиза като потвърден и редовен.

Чак, когато получите мейл за кенсъл - влизате си в профила, давате "Подробности" на резервацията си и там имате опция да си поискате 120%.

Има много хубав пост на Матеев закачен отгоре на темата, обяснява какво ви се връща като сума при кенсалиран полет. Има разбивка как се смята. Ще ви е полезно.

Самия флекс, който купуваме важи само един път, ако полетът е отменен от WIZZ, ако си купувате на нова резервация полет, плащате си на ново флекс.

При отмяна на полет от страна на WIZZ получавате 100% от платената сума за допълнителни услуги (FLEX, Priority, seats, WIZZ GO, WIZZ PLUS) и 120% от цената на билета и летищните такси.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 10 минути , saved_ каза:

Откъде сте сигурни че Вилнюс-Дортмунд на 25-ти няма да се състои? Защото във Вилнюс не пускат самолети на Уиз или го има някъде със статус Canceled? 

Нещо ми е странно в едната посока да е махнат, а в другата още не

ммм.jpg

Публикувано:

И полетът ми на 2 юни за Санкт Петербург вече излиза отменен в приложението. Полетите до Санкт Петербург са свалени от продажба до 16 юни.

• Харесвам 1
Публикувано:

Заредиха ми кредита за отменения полет до Лондон Лутън на 23, отново благодаря на @Георги Матеев

А сега накъде, маестро 🙂 Целият оркестър чака!

Сарагоса - Клуж-Напока на 30 май?

• Смея се 3
Публикувано:

Като гледам колко кредити събрахте, виждам солидна група лоялни клиенти на  Wizz с много полети за поне 2 години напред! :grin:

• Смея се 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

Отмениха италиански полети за средата на юли. 

Мисля, че Wizz развяха бялото знаме.

P. S.  Сайтът се е бъгнал, появиха се.  Пълен хаос,  трябваше да направя скриншоти. 

• Замислям се 1
Публикувано:
В момента, Фичо каза:

Като гледам колко кредити събрахте, виждам солидна група лоялни клиенти на  Wizz с много полети за поне 2 години напред! :grin:

Ами то тук малко стана като 'плащаме ти да летиш', но все пак от доброволната ми канселация от Дубай сега се възползвам

• Харесвам 1
Публикувано:

Когато си влязох в профила и в резервацията, тогава изпрати e-mail, като на 2 пъти го пробвах, така че може да се опитате така да "стимулирате" по-бързото връщане на кредити. Иначе @Георги Матеев - the master! 🧐

Аз взех прословутото единично от VNO - DTM на 25-и. Иначе са отменили и София - Тел Авив за утре и си стои полета на 25-и. Анализите обаче нека направят по-добрите 😃

• Харесвам 2
Публикувано:

преди 7 минути , stanimir каза:

Отмениха италиански полети за средата на юли. 

Мисля, че Wizz развяха бялото знаме.

P. S.  Сайтът се е бъгнал, появиха се.  Пълен хаос,  трябваше да направя скриншоти. 

Лятното разписание е ненужно. Дано се кротнат от зимното

Публикувано:

И аз боднах няколко няколко парчета до Дортмунд на 25-ти и май ще повторя и на 29-ти същото упражнение,с тези налични само в едната посока полети

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , saved_ каза:

Какво ви е мнението за полет Вилнюс - Осло и обратно на 24.05?

По всичко личи няма да се състои.

Дори компаниите, които имат договор с Литва не летят между двете държави.

Норвегия изпълнява предимно вътрешни полети. А знаем WIZZ нямат договор с правителството на Литва да изпълняват полети. Просто изпуснаха да махнат Осло от разписанието.

VNO-TRF

TRF-VNO

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.