Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

аз нямам кредит вече, тъкмо боднах 2 бр Вилнюс - Дортмунд на 25 от втория опит, понеже се смени цената и още 2 броя Осло-Вилнюс на 24

Сарагоса ще изчака

• Смея се 1
Публикувано:
преди 5 минути , Capitan Morgan каза:

@Георги Матеев виж колко човека те чакат да се включиш 😀

Аз само чета темата.Ако се включи Матеев с удоволствие ще прочета и неговия пост! Не съм в схемата с билетите и кредитите.😉

• Браво 1
Мирослав Василев
Публикувано:

Следете и полета от Вилнюс до Айндховен за 28 май. Според мен, също е доста вероятен да бъде отменен.

• Харесвам 2
Дани Магелани
Публикувано:
преди 27 минути , krasen_denev каза:

Аз само чета темата.Ако се включи Матеев с удоволствие ще прочета и неговия пост! Не съм в схемата с билетите и кредитите.😉

И аз. Нямам време да дебна полети. Нямам и кредити, за да експериментирам. Явно не съм хазартен тип. 

Но ви се кефя.

Иска ми се да разберем накрая каква обща печалба е постигната от магеланци за сметка на Уиз.

И максималната разлика между начален и финален размер на кредита при най-успешният инвеститор.

Чисто любопитство. Не съм от НАП.

• Смея се 5
Публикувано:
преди 10 минути , Дани Магелани каза:

Иска ми се да разберем накрая каква обща печалба е постигната от магеланци за сметка на Уиз.

Ами лично при мен за 5 дена и 3 канселирани полета до момента съм +180лв, като може би ще са към 210 някъде, но при превалутирането яко те прецакват

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Какви билети е най-добре да се взимат:базовите,уиз го или уиз плюс и флекс? Аз до сега все взимам последните плюс и флекс ама все пак да питам 🙂

Публикувано:
преди 10 минути , Ivko каза:

Ами лично при мен за 5 дена и 3 канселирани полета до момента съм +180лв, като може би ще са към 210 някъде, но при превалутирането яко те прецакват

Сигурен ли си за превалутирането? Защото като плащам билети в BGN от кредита си, който е в EUR, курсът на превалутиране е 1 EUR = 2.014 BGN. После при връщане на кредит (или при зареждане на точки от Wizz кредитната карта) е отново същият => не би трябвало да има загуба.

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, muffytoz каза:

Какви билети е най-добре да се взимат:базовите,уиз го или уиз плюс и флекс? Аз до сега все взимам последните плюс и флекс ама все пак да питам 🙂

basic + flex е най-добре.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , jorrro каза:

Сигурен ли си за превалутирането? 

Ами моя акаунт е в ЛВ и като плащам в лв всичко е ок ама ако трябва в различна валута не ми е фиксиран курс

Платено в
‎397,00 лв.
‎197,06 €

изтегляне
‎-165,00 лв.
‎-81,99 €
преди 3 часа, Таньо каза:

За 1 евро плащаш 2.2491 лева. 

Screenshot_20200521_180806_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

В примера на @Ivko купуват 1 евро за 1.7008 лева. 

П.С. А добре де тези канселирани полети след рефънд изчезват изобщо от акаунта. Дали изчезват нацяло или в системата им някъде вигурират то по извлечението на сметката се виждат де поне кода

Публикувано:
преди 23 минути , muffytoz каза:

Без значение е,но е добре да са базовите,защото само там връщат 120%!И задължително Флекс!

Публикувано:
преди 13 минути , Ivko каза:

За 1 евро плащаш 2.2491 лева. 

Screenshot_20200521_180806_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

В примера на @Ivko купуват 1 евро за 1.7008 лева. 

Но този пример е различен - когато се плаща с кеш и се иска превалутиране, а не чрез кредит.

Иначе не знаех, че за другите валути не е фиксиран курсът. Мерси за инфото!

Публикувано:
преди 9 минути , jorrro каза:

Но този пример е различен - когато се плаща с кеш и се иска превалутиране, а не чрез кредит.

Да да за кеш никой не говори там е според курса на банката, но както в случая аз съм в лв акаунта и плашам в евро е един курс после те ми връщат евро и в акаунта ми влизат лв под друг курс /както са чейндж бюрата курс/купува и курс/продава е различен, но на Уиз е страшно дърво защото те не смятат по курс на България примерно ами не знам и аз на какъв/ Сега най се прецаках платих паундов билет с лева после ми върнаха паунди в лева и сега от тези лева купих билет в евро и така 3 различни курса и около 15лв загуба ххаха

• Шок 1
  • Смея се 1
Георги Матеев
Публикувано:

@Ivko поуспокой се и намали темпото малко, че ще си докараш някой инфаркт 💩

Накратко (и моля те не ме карай да обяснявам подробно) - като краен резултат нямаш нито една стотинка загуба от превалутирането. Гарантирам. Дишай спокойно, не го мисли повече и го приеми като факт 😎

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
9 minutes ago, Георги Матеев said:

като краен резултат нямаш нито една стотинка загуба от превалутирането😎

Дори инвестирането на истински пари + получаването на 20% кредит си е плюс за мен при курса, който предлагат (даже да се плаща с ДСК Визз карта):

image.png.8e67b1d4f604235b383c8632eb8f72a8.png

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз съм на борда на Осло - Вилнюс и Вилнюс - Дортмунд. Дано не стане греда, че не остана много избор къде да се прехвърлим 😂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , muffytoz каза:

И аз взех 1 билет Осло-Вилнюс. Надявам се да не се видим с никой на борда 🙂

+1. Само дето базовите билети бяха свършили. Много маймуни решихме да пътуваме май.

Как Уиз определят бройката на базовите билети и ъпгрейднатите? Има ли точно определен брой или отново имат някакък супър-дупър алгоритъм за гъвкава бройка като съвсем "случайното" разместване на местата в самолета.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

И аз това се чудя и може би само един път от както летя с тях и помня да съм попадал на изчерпана басикс тарифа, но нещо ми е доста странно толкова бързо да свършва.

Обаче забелзвате ли колко бързо пристигат фактури и за рефънд и за покупка понеже до сега минимум ден са идвали при мен. 

Аз не знам системата им дали не се побърква от толкова експресни покупки, фактури и рефънд заявки

Публикувано:
преди 1 минута , logist13 каза:

Еее, може ли такова нещо? Канселирали са ми и Вилнюс - Дортмунд на 25ти.

При мен си стои в приложението и няма нотификация там 😕

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.