Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имам полет Осло-Вилнюс със закупен Флекс. Ако го сменя с полета до Дортмунд, използвайки Флекса, после при отмяна полета до Дортмунд и искане за рефънд ще ми върнат ли парите за Флекса в размер 100 процента? 

Публикувано:
преди 3 часа, jorrro каза:

При мен си стои в приложението и няма нотификация там 😕

Същото, активен е . 😄

Публикувано:
преди 7 минути , saved_ каза:

Имам полет Осло-Вилнюс със закупен Флекс. Ако го сменя с полета до Дортмунд, използвайки Флекса, после при отмяна полета до Дортмунд и искане за рефънд ще ми върнат ли парите за Флекса в размер 100 процента? 

Да, ще върнат флекса на 100%. Но ако цената на полета до Дортмунд е по-ниска, ще имаш Spoilage fee, върху което няма да имаш 120% и трябва да звъннеш по телефона на Уиз да ти ги възстановят в профила и тях.

Йосиф Милчов
Публикувано:

Чудя дали да се включа в полета Ларнака - Скопие на 31 май. Как мислите? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , muffytoz каза:

Някакво движение за полета Осло-Вилнюс на 24 Май има ли 🙂

Освен да следиш сайта на летището, където на 24ч уж ъпдейтват инфото и сайта на минисерството със забраните.

Да не направят статистика и ни сложат в черния списък, баннат акаунта и наложат забрана за летене с Уиз с тия канселации 🙄😀 или най-много да ни вземат кредита

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 28 минути , Ivko каза:

Да не направят статистика и ни сложат в черния списък, баннат акаунта и наложат забрана за летене с Уиз с тия канселации 🙄😀 или най-много да ни вземат кредита

Не дърпай дявола за опашката!!! 🙊 Такива работи дори не си ги помисляй, още по-малко да ги пишеш тук. Знаем, че Уиз четат форума. Толкова време, емоции и труд сме вложили. 😀

• Смея се 1
Публикувано:
преди 39 минути , Ivko каза:

@Георги Матеев,побъркахте го това момче!Не стига, че не спи по цели нощи, ами и параноя развива!🤒

• Смея се 7
Георги Матеев
Публикувано:
преди 11 минути , vorbis каза:

Толкова време, емоции и труд сме вложили. 😀

А някои - въпреки препоръките - даже и пари... Повтарям, бъдете разумни и не играйте с истински пари, че после ако стане гафче (хич не е изключено) модераторите направо ще трябва да заключват темата :grin:

@Мари Николова като гледам @Ivko ще е най-добре (за негово собствено здраве) да се оттегли от "инвеститорското" поприще 🙃

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 57 минути , BlackArt77 каза:

Чудя дали да се включа в полета Ларнака - Скопие на 31 май. Как мислите? 

Аз вече съм си купил билет за него. Последното инфо беше, че летището отваря на 9 юни. https://greekcitytimes.com/2020/05/21/cyprus-will-reopen-its-airports-on-june-9/?amp Ако имаш кредит, няма лошо да си купиш едно билетче и да си правим компания до Северна Македония. 

преди 2 часа, Христиан каза:

Ларнака - Лондон на 29 май. Какво мислите за този полет?

Същото като горе.

• Харесвам 1
Публикувано:

Не се вкарвайте в излишни филми 🙂 За да стане гаф Уиз ер публично трябва да си признаят, че срещу пари са продавали билети за полети, които не е имало никога шанс да се осъществят 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

@Мари Николова като гледам @Ivko ще е най-добре (за негово собствено здраве) да се оттегли от "инвеститорското" поприще 🙃

Ми те хората няколко пъти му казаха да бяга далеч и да не си играе с кибрит, щом го е страх от огъна ама на... Ще трябва да му ограничим май достъпа и до темата за WIzz, ако не помогне - до целия форум до края на карантината! :laugh:

• Браво 2
  • Смея се 7
Йосиф Милчов
Публикувано:

Айде в играта съм. Летя на 31 май от Ларнака до Скопие. Билета ми е без флекс обаче, защото нямах толкова кредит. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 35 минути , chandni каза:

Ми те хората няколко пъти му казаха да бяга далеч и да не си играе с кибрит, щом го е страх от огъна ама на... Ще трябва да му ограничим май достъпа и до темата за WIzz, ако не помогне - до целия форум до края на карантината! :laugh:

@Ivko e поне едни гърди напред пред много други - стартира с кредит от чужд кредит.

Ако продължава да печели без да влага нищо ... говорим или за късмета на начинаещия, или за перфектен ученик или за много висока класа ?! :smile:

• Харесвам 3
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 4 минути , Таньо каза:

говорим или за късмета на начинаещия, или за перфектен ученик или за много висока класа ?! :smile:

Целта е да оцелее докато Уиз стабилизират трафика, пък после ще уточним, кое от трите 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Уиз като оправят трафика някои хора може да отворят бюро за екскурзии от всичкото това рециклиране - купувате билети за група хора с кредитите си, те ви ги плащат кеш, вие сте в резервацията, няма как, но играете ролята на водач на групата или екскурзовод 😄 Казвам, за тези, които нямат уиз кредитна карта - членство също може да се купува с кредит, само дето не може да се използва за покупки на борда 
Аз с моите 24 евро си седя кротко и само наблюдавам с интерес (бяха 15, и аз малко рециклирах 😉 ) 

И да повторя съвета на Матеев - не рискувайте с истински пари, кредит си въртете, колкото ви душа иска, но НЕ вкарвайте истински пари 

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 55 минути , Таньо каза:

@IvkoАко продължава да печели без да влага нищо ... говорим или за късмета на начинаещия, или за перфектен ученик или за много висока класа ?! :smile:

Ами искам да си избия по възможност само загубата от Дубай не ми трябват кредити хха

преди 44 минути , Мари Николова каза:

Целта е да оцелее докато Уиз стабилизират трафика, пък после ще уточним, кое от трите 🙂

То ще се оцелее ама за нервите не знам 😀😀

преди 23 минути , stormbringer каза:

И да повторя съвета на Матеев - не рискувайте с истински пари, кредит си въртете, колкото ви душа иска, но НЕ вкарвайте истински пари 

Абе колкото искам ама аз се включих в играта с чужд кредит, който беше и безсрочен 🤣🤣 е верно, че ако позалагам още малко ще стане двоен

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 2 минути , The rider каза:

Още двама за полета на 31.05 от Ларнака!

Добре дошъл в клуба. Питиетата ще са на аванта от Уизз 😄

• Смея се 2
Публикувано:

И аз ще се кача на този полет ама чакам да видя какво ще стане с Осло-Вилнюс на 24 Май, че не ми стига кредита. Взех билети за Юли Варна - Ларнака и се надявам вече да се осъществи този полет(билетите са само от врътките, които правим тези дни ;)) 

Публикувано:
1 hour ago, BlackArt77 said:

Айде в играта съм. Летя на 31 май от Ларнака до Скопие. Билета ми е без флекс обаче, защото нямах толкова кредит. 

И аз, но съм с флекс 🙂  Не мога да се цепя от колектива 🙂 

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Аз реших да се въздържа за сега с пътуванията 😃😄 поне докато не ми прключи настоящата резервация /и си казах,че ако всичко е наред с нея мисля да прекратя дейност / да не казвам голяма дума//, че тоя полет Ларнака-Скопие гледам за 6 евро кредит няма нужда от допълнителен стрес. Ще си ползвам КК поне да трупам спокойни кредити 

Публикувано:

Интересно!Преди да вляза в приложението ми излиза това,а когато вляза в приложението ме праща към чекиране...

Screenshot_20200522-132753_1.jpg

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.