Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

и си казах,че ако всичко е наред с нея ще прекратя дейност

@Ivko - това е много разумно решение от твоя страна. Драскай все пак по някой друг ред да знаем, че си добре. 🙂 И ако все пак размислиш има Ларнака-Лутън на 29-ти за 70 евро (към момента) и за този полет има време флекса да се активира чак след като се види, че самолета е излетял в обратна посока.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Според flightradar полет W68031 все пак е излетял преди 20 минути от Вилнюс в посока Дортмунд. Летище DTM показва, че очаква полета, както и че ще се оперира обратно.

Най-вероятно ще си изпълни и обратния маршрут, което наистина е странно. Единия вариянт е както казва @so'90 или след канселацията в случая на резервациите Ви да са получили разрешение, но пък то беше по-малко от 24ч за да получат такова!!

Untitled.jpg

Публикувано:

25 и 29 Май не ми излизат активни като търся Вилнюс-Дортмунд през приложението.Полетите започват от 1.06,май ще има добри новини скоро😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , oli_mali каза:

@Ivko - това е много разумно решение от твоя страна. Драскай все пак по някой друг ред да знаем, че си добре. 🙂 И ако все пак размислиш има Ларнака-Лутън на 29-ти за 70 евро (към момента) и за този полет има време флекса да се активира чак след като се види, че самолета е излетял в обратна посока.

Аааа спокойно няма да Ви лиша от присъствието си даже и ден..пак ще си коментирам аз просто няма да играя хахах ама ако нещо се обърка сега с настоящия полет искам не искам ще трябва да продължа хаха

преди 8 минути , imarev каза:

25 и 29 Май не ми излизат активни като търся Вилнюс-Дортмунд през приложението.Полетите започват от 1.06,май ще има добри новини скоро😄

Днес цял ден е така ту излизат ту се махат ако говориш за календара им при мен си излизат даже и билети

• Харесвам 1
Публикувано:

Анулирани полети на 14 март. Платени само с КК /без  точки/.

Формата за отказ от кредит 120 % дойде на 21 март - попълнена, регистрирана.

Преведена от WIZZ сума на 21 май.

Срок 60 календарни дни.

• Харесвам 7
  • Шок 1
  • Браво 1
Публикувано:

Вилнюс - Дортмунд на 25-ти наистина замина. Вече не го продават, онлайн чекинг не може, появи се любимия напоследък надпис в приложението 🙂

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

И Осло-Вилнюс изчезна от календара, очакваме имейли 🙂

Как ви се струват следните полети:

Лондон - Ларнака на 29.05

Вилнюс- Билунд на 30.05

Вилнюс - Дортмунд - на 29.05

Питам, щото билетите от Скопие до Ларнака са много евтинки, а аз искам да вкарам малко повечко и търся други варианти🙂 ? Стават ли за инвестиция?

Георги Матеев
Публикувано:

Ни Осло ни Дортмунд, всичко е кенсъл. Пак няма да ходя никъде уикенда, тея Уиз вече се е**ват с нас :russian_roulette:

• Харесвам 3
  • Шок 2
  • Смея се 5
Публикувано:

Вилнюс-Осло на 27 Май мисля,че е добре да не се лети 🙂.Даже го има и в двете посоки .Но все пак нека експерта Георги Матеев да си каже мнението 🙂

Май по-скоро няма полети с опции за кенсъл

Публикувано:
преди 10 минути , saved_ каза:

И Осло-Вилнюс изчезна от календара, очакваме имейли 🙂

Как ви се струват следните полети:

Лондон - Ларнака на 29.05

Вилнюс- Билунд на 30.05

Вилнюс - Дортмунд - на 29.05

Питам, щото билетите от Скопие до Ларнака са много евтинки, а аз искам да вкарам малко повечко и търся други варианти🙂 ? Стават ли за инвестиция?

С Лондон - Ларнака много бих внимавал, в никакъв случай без флекс. По-скоро не си струва изобщо да се пробва.

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 19 часа, Мирослав Василев каза:

Следете и полета от Вилнюс до Айндховен за 28 май. Според мен, също е доста вероятен да бъде отменен

Учудващо или не, полета е махнат. Наистина, според мен, им улесняваме работата на Уиз за отменяне на полетите. 😀

• Смея се 1
Публикувано:
преди 25 минути , Георги Матеев каза:

Ни Осло ни Дортмунд, всичко е кенсъл. Пак няма да ходя никъде уикенда, тея Уиз вече се е**ват с нас :russian_roulette:

😋😙😚☺️ йеее сега вече мога спокойно утре да си пътувам до СтЗ и да се отдам на 3-дневна почивка без да държа в едната ръка телефона и в другата таблета и да рефрешвам форума, летища и правителства с информация 😄.......

........е ще хвърлям по едно око два пъти дневно да чета, че кой отказва оферта на промоция 

• Смея се 6
Георги Матеев
Публикувано:
преди 8 минути , Ivko каза:

😋😙😚☺️ йеее сега вече мога спокойно утре да си пътувам до СтЗ и да се отдам на 3-дневна почивка без да държа в едната ръка телефона и в другата таблета и да рефрешвам форума, летища и правителства с информация 😄.......

........е ще хвърлям по едно око два пъти дневно да чета, че кой отказва оферта на промоция 

Мисля, че форумът заслужава да види едно твое селфи с широка усмивка на лицето. Да покажеш колко си спокоен и да се успокоим и ние. Сериозен съм! 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 12 минути , Георги Матеев каза:

Мисля, че форумът заслужава да види едно твое селфи с широка усмивка на лицето. Да покажеш колко си спокоен и да се успокоим и ние. Сериозен съм! 🙂

Обещавам..само да стигна на родна земя...иначе съм си сложил нотификация лично на твойте коментари в тази тема и при червена иконка ще влизам за оферти 😄

• Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, muffytoz каза:

Вилнюс-Осло на 27 Май мисля,че е добре да не се лети 🙂.Даже го има и в двете посоки .Но все пак нека експерта Георги Матеев да си каже мнението 🙂

Май по-скоро няма полети с опции за кенсъл

Какво му е на Вилнюс - Осло за тази дата? Аз мисля там да се целя 🙂

Публикувано:
преди 1 минута , jorrro каза:

Какво му е на Вилнюс - Осло за тази дата? Аз мисля там да се целя 🙂

Има официално съобщение на летище Вилнюс, че оттогава Wizz ще лети!

From May 27th: Wizz Air– flights to/from Oslo (Sandefjord Torp) (TRF) will be performed on Wednesdays and Sundays. Purchase your flight tickets here: www.wizzair.com

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , logist13 каза:

Има официално съобщение на летище Вилнюс, че оттогава Wizz ще лети!

Къде намираш информация за това и значи ли, че и другите полети, например тези до Билунд и Дортмунд на 29 и 30.05, ще летят?

Публикувано:
преди 1 минута , crazyhorse каза:

И Осло-Вилнюс и Вилнюс-Дортмунд са отменени!Поисках 120%,сега чакам...

Аз си получих вече кредита 🙂 Въпреки че се включих късно в лотарията, вече успях да си избия неосъществените полети до Копенхаген и Ница купени за по 3ма човека. Вече и аз като @Ivko май ще намаля темпото 🙂

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Задръжте малко и не взимайте нищо ново, след малко ще имам анонс.

• Харесвам 6
  • Благодаря 3
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

Задръжте малко и не взимайте нищо ново, след малко ще имам анонс.

Предлагам ти да започнеш да правиш брифинг, всеки ден от 8:00 ч. 😄  Ще обявяваш броя на отменените полети, броя на спечелилите и новите дестинации. 😄 

• Харесвам 3
  • Смея се 16

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.