Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:

Кратък обзор и прогноза за потенциалните опции до края на май (за юни е прекалено рано). И едно сериозно предупреждение.

23.05 SOF-VLC шанс да оперира 90% (НЕ купувайте, вече е обявен на сайта на летище София, а на VLC редовно кацат изключения)

27.05 VNO-TRF-VNO ще оперира 100% (НЕ купувайте)
29.05 VNO-DTM шанс да оперира - 90% (НЕ купувайте, литовското ГВА е разрешило еднопосочни полети в посока извън страната)
29.05 LCA-LTN шанс да оперира - 85% (НЕ купувайте, специално връзките между Лондон от Кипър са изключение от забраните)
30.05 KUN-LTN шанс да оперира - 70% (НЕ купувайте)
30.05 VNO-BLL шанс да оперира - 50% (зависи от допълнително разрешение за полети до Дания)
30.05 ZAZ-CLJ шанс да оперира - 40% (ако сте много на зор може да рискувате)
30.05 ZAZ-OTP шанс да оперира - 40% (ако сте много на зор може да рискувате)
31.05 LCA-SKP шанс да оперира - 25% (може би най-сигурният залог, но докато не видя писмена забрана в официален държавен източник не бих му дал 100%)

Така. Виждам, че игричката взе да се услажда на все повече хора - признавам, увлекателно и забавно е, както и всеки хазарт между другото. След анализ на ситуацията в момента обаче не мога да препоръчам категорично нито един полет за 'инвестиция' и се налага временно да спрем. До края на месеца няма абсолютно нищо 100% спрямо информацията, която имаме сега и която динамично се променя с часове. Единственото разумно нещо е да се изчака поне 3-4 дни и след това ще видим. Така или иначе Уиз обикновено отменя полетите ден-два преди излитане и няма никакъв смисъл от 'инвестиции' в по-далечни дати.

Повтарям, потретвам и особено силно натъртвам: каквото и да купувате (ако все пак решите да рискувате) винаги взимайте с Флекс и в АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ случай не играйте с истински пари, а само с вече наличен кредит. Имам много конкретни съображения да го казвам, като после не искам да виждам оплаквания и сълзливи истории кой колко е изгубил.

• Харесвам 20
  • Шок 1
  • Благодаря 6
  • Браво 9
Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

Задръжте малко и не взимайте нищо ново, след малко ще имам анонс.

Много не се бави, че съм наполовин полет...

Публикувано:
преди 3 минути , Георги Матеев каза:

Кратък обзор и прогноза за потенциалните опции до края на месеца. И едно сериозно предупреждение.

27.05 VNO-TRF-VNO ще оперира 100% (НЕ купувайте)
29.05 VNO-DTM шанс да оперира - 90% (литовското ГВА потвърди, че еднопосочни полети в посока извън страната са разрешени, НЕ купувайте)
29.05 LCA-LTN шанс да оперира - 85% (НЕ купувайте)
30.05 KUN-LTN шанс да оперира - 70% (НЕ купувайте)
30.05 VNO-BLL шанс да оперира - 50% (зависи от допълнително разрешение за полети до Дания)
30.05 ZAZ-CLJ шанс да оперира - 40% (ако сте много на зор може да рискувате)
30.05 ZAZ-OTP шанс да оперира - 40% (ако сте много на зор може да рискувате)
31.05 LCA-SKP шанс да оперира - 25% (може би най-сигурният залог в момента, но пак не е 100%)

Така. Виждам, че игричката взе да се услажда на все повече хора - признавам, увлекателно и забавно е, както и всеки хазарт между другото. След анализ на ситуацията в момента обаче не мога да препоръчам категорично нито един полет за 'инвестиция' и се налага временно да спрем. До края на месеца няма абсолютно нищо 100% спрямо информацията, която имаме сега и която се мени с часове. Единственото разумно нещо е да се изчака поне 3-4 дни и след това ще видим. Така или иначе Уиз обикновено отменя полетите ден-два преди излитане и няма никакъв смисъл от 'инвестиции' в по-далечни дати.

Повтарям, потретвам и особено силно натъртвам: каквото и да купувате (ако все пак решите да рискувате) винаги взимайте с Флекс и в АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ случай не играйте с истински пари, а само с вече наличен кредит. Имам много конкретни съображения да го казвам, като после не искам да виждам оплаквания и сълзливи истории кой колко е изгубил.

Както винаги точен и лаконичен!Благодарим!

Публикувано:
преди 11 минути , Георги Матеев каза:

След анализ на ситуацията в момента обаче не мога да препоръчам категорично нито един полет за 'инвестиция' и се налага временно да спрем.

Мед ти капе от ръцете ☺️☺️

Публикувано:

Както и по-рано беше споменато, Кипърското правителство днес взема решение кога ще отваря международните си летища за пътнически превози. CNA (основната информационна агенция в Кипър) публикува тази статия само в гръцката си версия преди час. Накратко, летищата в Кипър отварят врати за 19 държави (все още не е посочено кои) поетапно на 9.06 и 20.06. Според мен, шансът да оперират полети преди тези дати до Кипър е доста нисък или може би дори нулев. Също така, не мисля че изобщо Северна Македония ще попадне в списъка от 19-те държави.

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Публикувано:

Някой дали е изровил актуална информация за София-Валенсия на 23.05.Това,което намирам е,че област Валенсия по-късно ще влезе в отпускането на мерките,но незнам до колко е свързано с летището там.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 34 минути , imarev каза:

Някой дали е изровил актуална информация за София-Валенсия на 23.05.Това,което намирам е,че област Валенсия по-късно ще влезе в отпускането на мерките,но незнам до колко е свързано с летището там.

Това, която намерих в сайта на летището в София и във Валенция, е че от София полетите си излитат и кацат, така че най-вероятно ще се състои.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , saved_ каза:

Това, която намерих в сайта на летището в София и във Валенция, е че от София полетите си излитат и кацат, така че най-вероятно ще се състои.

Аз на сайта на Валенсия за утре намирам само някакъв полет от/до Букурещ,който и аз незнам от къде се е появил

Публикувано:
1 hour ago, Alexander said:

@Георги Матеев Ереван-Виена на 1 юни? Аз взех днес един билет, но бих взел още.

И аз съм взел билет за този полет, но много се колебая да го сменя с Ларнака-Скопие на 31ви, но изпълнявам заръките на адаша и не искам да доплащам кеш за да го направя..... В най-лошия случай ще си го сменя за друг полет напред във времето, защото съм с флекс. Никъде обаче не намирам информация, писах във  фейсбук на летището в Ереван, но нямам отговор.

Публикувано:
преди 7 минути , tolysgg каза:

След ансонсът на мастер Матеев тази вечер в темата само тишина, спокойствие и... :

4B21E12E-94F5-46CF-AC89-32B5BE7C79F5.gif

...LCA 😉

• Браво 1
  • Смея се 2
Георги Матеев
Публикувано:

Не ми разваляйте дисциплината, ей!

Q3XZ4u.gif.8088e9958921c8f958cb641954e08841.gif

И без това @Ivko едва заспа, та не искаме да го будим...

• Смея се 16
Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

И без това @Ivko едва заспа, та не искаме да го будим...

Ами точно се унасях ама нотификацията светна хааха

• Смея се 8
Публикувано:

Снощи Ларнака - Скопие беше по 30 Евро сега е по 90 за 31 Май, което е добре в нашия случай. Взех аз за Скопие - Ларнака за 31 Май 3 билета 😉

Публикувано:

Аз отмених един полет, който бях взел с флекс за 1 евро за 2021г за да освободя кредит. Това беше в четвъртък, а още не са ми превели кредита, знаете ли колко време отнема?

За сравнение, когато те отменят полета и избера кредит, се появява за 5 мин.

Публикувано:

Може да е от тези хуманитарните .От вчера отново официалната информация е ,че преди 9 Юни няма да има пътнически полети и то не към всички държави.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Добро утро, наточихте ли кредитите за 'инвестиции' днес? :grin:

Информацията за отварянето на кипърските летища чак от 9 юни нататък най-сетне се появи в 2-3 официални източника, така че вече е доста безопасно да се предположи, че пътнически полети от/до Кипър преди тази дата няма да има. Смело може да купувате билети от/до Ларнака, като не забравяйте Флекс-а, разбира се. SKP-LCA / LCA-SKP 31.05 очевидно са абсолютен фаворит, особено както С. Македония е извън ЕС. За хора с повечко кредит LCA-IAS / IAS-LCA 01.06 са чудесни, аз лично взех няколко билета за тези полети.

Важно уточнение: голямо изключение от забраната са полети от/до Обединеното Кралство, които често са със специален режим. Не, че всички задължително ще оперират, но при тях риска е в пъти по-голям и за да ви е по-спокойно просто не играйте с тях.

Съдейки по предни ситуации е възможно още днес да премахнат от разписанието всички полети преди 9 юни, така че действайте.

Предупреждението в червено от последния пост остава в сила... За момента не препоръчвам 'инвестиции' в нищо, освен Кипър.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 минути , bibi каза:

но скромно - по едно билетче. 😊

Скромността краси инвеститора!  Хубав ден и успешни инвестици за всички!

• Смея се 1
Публикувано:
преди 51 минути , Георги Матеев каза:

Добро утро, наточихте ли кредитите за 'инвестиции' днес? :grin:

.....

2E3A6D60-D72C-4E0F-86AC-EB057F0DE419.jpeg

А толкова спокойно си пътувам у влака ама пустата любопитност край няма 😀😀

А и още повече от всички 19 дестинации от Ларнака са премахнати продажбите единсвено това Скопие седи, а и забелязах, че на повечето от средата на юни почват.

• Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.