Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

И моят дойде, но май няма за къде да купуваме вече.Мислех като ги върнат веднага да взема Варна-Ларнака на 5 Юни обаче днес са махнали полетите. Някой с идея на къде да се насочим 🙂

Публикувано:

Бързи са определено !

(п.с. онзи ден Уизз пак ми вдигнаха кръвното. Бивш колега бачка за БГ фирма в Германия по проект. Отива да чака 2-ма колеги в Дортмунд с полет от България ( българи на трудов договор с БГ фирма, която има договор и е спечелила проект да свърши определена работа в Германия т.е.договорът е със срок и работата очевидно трябва да се свърши от българи. Та са ги върнали с обратния полет, защото нямат постоянен адрес в Германия, въпреки че са показали други документи. Иначе и за прости туристи Уизз не предлагат никакви алтернативи при очевиден форс мажор, а "съжаляват", че сме се отказали от пътуването ! Ще превъртам кредити, докато мога !!!)

• Харесвам 2
Публикувано:

И при мен. Скопие има още потенциал, мисля. Не мога сега да разглежам, но нека някой провери Турку, Маракеш, Яш, Париж.

• Харесвам 1
Публикувано:

Лошо, кредита ми стои по сметката повече от 10-на минути 😞 Не му се беше случвало напоследък да е толкова мързелив.

• Смея се 4
Публикувано:

Мисля, че е време да се спрем малко 😉 много хубаво не е на добре...всички сме доволни мисля последните две седмици 😁

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

Щабът ще има важно съобщение точно в 18:00 часа.

Очаквам го с нетърпение 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Полет Lasi- Larnaca отменен. Парите вече са върнати като кредит в профила. Сега накъде? Идеи 🙂

Само за протокола - за 3 отменени полета кредита ми вече е с 100 евро + 😀

• Браво 2
Публикувано:
преди 15 минути , Георги Матеев каза:

Щабът ще има важно съобщение точно в 18:00 часа.

Мисля, че след финала на играта всички трябва да се отчетем с 20% от заработеното в акаунта на г-н Матеев 😀

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
3 hours ago, BlackArt77 said:

В моя профилси седи още не отменен полета Ларнака - Скопие.

Натисти на полета и вече излиза канселиран, нищо, че те приканва да се чекираш ... 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Как е положението с полетите от/до Виена? Има няколко интересни полета в близките дни и се чудя дали няма да бъдат отменени. Как мислите?

Виена-Тел Авив - 28/05

Виена-Ниш - 3/06

Виена-Охрид - 1/06

Виена-Дортмунд - 29/05

Виена-Кьолн - 28.05

Виена-Тузма - 2.06

Виена - Тирана - 2.06

Публикувано:

Ъпдейт по скорошния ми въпрос  връщат ли  кредит за анулиран полет, купен с Wizz ваучер - стана си стандартно, както ако беше купен с кредит и + 20% вече са заредени в акаунта. Бях подарила Wizz  ваучер на моя приятел и сега успешно го проиграхме, пък и му удължихме срока на валидност. @Георги Матеев, благодарение на теб, нали знаеш 🙂

P.S. Ако от нас стане семейство, то ще е с хазартен отенък... 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
Георги Матеев
Публикувано:

Прогнозите за деня:

LTN-KUN или KUN-LTN на 30.05
Литва има извънредно положение и 14-дневна карантина при пристигане - в сила до 31 май. Литовското ГВА засега не е разрешило полети от/до Великобритания и такива въобще не оперират. Същевременно летището в Каунас към момента е обявило и потвърдило полети единствено до Алесунд и Берген, като и двата стартират от 1 юни - което точно кореспондира с отменянето на извънредното положение предната вечер в полунощ. Изглежда, че полет от/до Лондон на 30-и е труден за реализация и преди 1 юни надали въобще ще има някакво движение от Каунас.

LTN-PLQ или PLQ-LTN на 30.05
Същите доводи като по-горе, с една забележка - според информацията на сайта на летището (която обаче не изглежда често ъпдейтвана) този полет уж ще оперира. Съмнявам се много, но все пак никога не се знае и имайте едно наум за него.

VNO-BLL или BLL-VNO на 30.05
Същите доводи като за LTN-KUN. Отделно, че литовското ГВА засега не е дало разрешение за полети до/от Дания.

LTN-RIX или RIX-LTN на 01.06
Латвия има извънредно положение + 14-дневна карантина + бан на огромна част от полетите в сила до 9 юни. Конкретно полети до/от Великобритания все още не са разрешени от латвийското ГВА и е малко вероятно това да стане в следващите няколко дни.

TKU-SKP или SKP-TKU на 01.06
Този полет също е на ръба по много параграфи, като потенциалните рестрикции и от двете страни не са никак малко.

LCA-SKP или SKP-LCA на 10.06
Фаворит по очевидни причини - Северна Македония е извън ЕС, а и въобще не фигурира в списъка с държави, публикуван от кипърските власти. Все пак нека се има едно наум, че на теория би могло да се оперира евакуационен полет SKP-LCA с кипърски граждани, така че по-сигурно би било да се играе с LCA-SKP.

LCA-BEG или BEG-LCA на 13.06
Същите доводи като по-горе. Ако някой залага на този по-добре да вземе LCA-BEG.

Независимо какво изберете - не забравяйте да ползвате предпазни средства (Флекс)! :grin:

П.С. Виена е с леко неясен статут за момента, не я препоръчвам за 'инвеститорски' цели.

• Харесвам 11
  • Благодаря 12
  • Браво 5
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 10 минути , П.Кръстев каза:

Тц, KUN-LTN са Останали само Wizz Go 😕  Как мога да видя от тези 230+ евро колко е базовата тарифата ?

Ами и аз преглеждах за Wizz Go и потърсих за няколко различни дати и стигнах до извода, че допълнителните екстри са някъде около 41 евро поне за тази дестинация.

Публикувано:

А защо мислите, че връщат само цената на билета аз имам полет с багаж и при канселация ми връщат всичко?!

• Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

А защо мислите, че връщат само цената на билета аз имам полет с багаж и при канселация ми връщат всичко?!

Връщат всичко, но 20% са само върху основната тарифа 😉  Не искам да затварям допълнителни кредити, които могат да се използват за други потенциални дестинации 😄 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, tolysgg каза:

Мисля, че след финала на играта всички трябва да се отчетем с 20% от заработеното в акаунта на г-н Матеев 😀

Благодаря, но наистина няма нужда - и без това в следващите 2 години ще се чудя какво да правя с моя кредит. Радвам се, че поне малко се пораздвижихме и цари някакво позитивно въодушевление :beach:

Всъщност току-що ми хрумна чудесна идея! С натрупания кредит просто наистина ще обиколя всички места, за които имах отменени билети. Повечето градове и без това не съм ги посещавал. Да се готвят Клуж, Яш, Билунд, Каунас, Паланга, 5-6 полски дестинации и всички други екзотики, за които не се сещам в момента :neo:

@Ivko, за трети път, прочети закаченото ми мнение най-горе 🙂

• Харесвам 11
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, bibi каза:

Та са ги върнали с обратния полет, защото нямат постоянен адрес в Германия, въпреки че са показали други документи. 

Граничния контрол не се прави от Уиз, тоест Уиз не са виновни. По-скоро са задължени да ги върнат, за да не стоят на летището като Том Ханкс.

Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

Всъщност току-що ми хрумна чудесна идея! С натрупания кредит просто наистина ще обиколя всички места, за които имах отменени билети. Повечето градове и без това не съм ги посещавал. Да се готвят Клуж, Яш, Билунд, Каунас, Паланга, 5-6 полски дестинации и всички други екзотики, за които не се сещам в момента :neo: 🙂

Това никак не е лоша идея 🙂 Аз бях планирал тази година да направя София - Санкт Петербург - Рига - Киев - София, но поради всевъзможни други ангажименти остана само София - Санкт Петербург, но като гледам и това няма да е. Та, дано догодина да пообиколим Прибалтика 😉

• Харесвам 1
Публикувано:

Нали съм бедна като църковна мишка, ама пък вече ме е срам да се цепя от колектива, та си взех едно билетче от Вилнюс за датско срещу 50 евра кредит - толкова си имам. Ха дано не получат разрешение тез мили душици дето не оставиха никого на пътя ! Винаги бяха готови да го превозят ! 

Имам въпрос към знаещите - Нашето ГВА давало ли е разрешения за полети на Уиз към Билунд ?

И да споделя свое наблюдение за цени.

Преди време можех да купя билети за 50 лева. Три седмици по -късно цената стана 85 лв. След още 2 седмици се качи на 135лв.

След две седмици падна на 85 лв и купих 4 билета, че да има за какви загуби да се пооплача в края на следващия месец. Веднага след това цената се качи на 135лв.

Матеев сан, много те бива да заразяваш хората с весели емоции ! Благодаря ти !

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.