Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , Ivko каза:

Хмм вчера махнаха полети от 31-ви, днес махат от 1-ви, ами на 30-ти кога?

На 30-ти ще ги изпълняват 😄😄

• Смея се 2
Публикувано:
преди 30 минути , bibi каза:

Самолетът е бил горе-долу пълен на отиване - основно мургави, но с постоянен адрес. Всички са били допуснати с изключение на въпросните хора. Хората, които са били върнати са били с декларация от колегата къде ще пребивават, докато трае проекта (декември 2020), трудов договор, преведен на немски, копие от договора между общината и българската фирма и не са ги пуснали. Той е контактувал с тях само по телефона. Върнати са с обратния полет, който е бил (почти) празен. Не е сигурен за билетите: "Не ми казаха нищо за пари за билети. Може би са били за сметка на Уизз.", но не може да се закълне.

п.с. споделих случката с вас, защото Уизз са наистина безочливи в това да отказват да предлагат алтернативи - смяна на дати, ваучери и пр. при очевиден форс мажор - пандемия и недопускане на туристи в съответната държава. (в същото време пращат имейли - проверете действащите рестрикции 😬). Чак ми иде да ги пусна на КЗП, макар, че сигурно няма да се увенчая с успех. Едва ли някой не се е сетил :), но пък имам готово писмо-жалба. 🙂

Пусни я, става онлайн за 10 минутки...аз така пуснах Vivacom да видиш как ми върнаха парите и си оправиха сайта за подвеждаща информация за wifi voice във роуминг 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Lithuania UPDATE ON FLIGHTS: MAY 27 AND LATER

Vilnius Airport.

Daily – Air Baltic flight BT344 departing to Riga at 14:05.*
Daily – Air Baltic flight BT335 departing to Tallinn at 19:00.*
Mondays, Wednesdays, Fridays – Lufthansa flight LH897 departing to Frankfurt at 18:30.*
Wednesdays and Sundays – Wizzair flight 8079 departing to Oslo (Sandefjord) at 06:10.*
Thursdays and Sundays – Air Baltic flight BT155 departing to Oslo at 19:40.*

Listed below are the dates when the commercial airlines are anticipating on resuming the flights. Subject to change:

• June 1 – Turkish Airlines flights from Vilnius to Istanbul;
  • June 1 – Belavia flights from Vilnius to Minsk;
  • June 1 – LOT flights from Vilnius to Warsaw;
  • June 1 – Brussels Airlines flights from Vilnius to Brussels;
  • June 8 – Austrian Airlines flights from Vilnius to Vienna;
  • June 1 – Scandinavian Airlines flights from Vilnius to Stockholm and Copenhagen;
  • June 16 – Norwegian flights from Vilnius to Oslo;
  • July 1 – Finnair flights from Vilnius to Helsinki;
  • July 1 – Ryanair flights from Vilnius to multiple destinations;
  • July 1 – Ukrainian Airlines flights from Vilnius to Kyiv;
  • August 1 – Aeroflot flights from Vilnius to Moscow.

*Note – dates are confirmed by the airports.

Kaunas Airport

Listed below are the dates when the commercial airlines are anticipating on resuming the flights:

• June 1 – Wizzair flights from Kaunas to Oslo;
  • June 2 – LOT flights from Kaunas to Warsaw;
  • June 17 – Norwegian flights from Kaunas to Oslo.
  • July 1 – Ryanair flights from Kaunas to multiple destinations;

Palanga Airport

Listed below are the dates when the commercial airlines are anticipating on resuming the flights:

• June 1 – Scandinavian Airlines flights from Palanga to Copenhagen;
  • June 2 – Wizzair flights from Palanga to multiple destinations;
  • June 8 – Air Baltic flights from Palanga to Riga;
  • June 17 – Norwegian flights from Palanga to Oslo;
  • July 1 – LOT flights from Palanga to Warsaw.
  • July 4 – Ryanair flights from Palanga to London Stansted and Dublin;
  • Харесвам 2
Публикувано:

Сега кацна един познат от Лутън и каза, че самолета е бил едно 70-80% пълен. Аз си мислех, че не летят много пълни, хем имат всеки ден по 2 полета, но явно има кой да лети. Цените им са от 100 евро и нагоре в посока  като в близко време са по 140-150. 

Публикувано:

Литва току що удължиха извънредното положение 😀😀 

The quarantine regime is effective from 16 March 2020, 00:00, until 16 June 2020, 24:00.

Note: Lithuania is currently at Global Level 4 Health Advisory — Do Not Travel

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 минута , muffytoz каза:

Току що взех полет Билунд-Вилнюс. Имам и в обратната посока. Остава да чакаме 🙂

Това за 30-ти ли? Аз нямам кредит, че целия го заложих на KUN-LTN 😀😀

• Шок 1
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Това за 30-ти ли? Аз нямам кредит, че целия го заложих на KUN-LTN 😀😀

Да за 30.Като каза, че удължават изв. положение и викам айдее да взема и обратен полет да не стоя в Дания 😄

Дано скоро да почнат да ги канселират, че да се огледаме за нещо друго 😉

Георги Матеев
Публикувано:

Билунд нещо ми е много комерс. Реших да съм по-екзотичен и реинвестирах кредита от Рига в полет Лутън-Паланга. Програмата за 30-и е следната: кацам в Каунас в 10:35 с полета от Лутън, после се телепортирам обратно до Лондон и оттам хващам полета към Паланга в 12:50.

Влече ме към Литва и това си е! 😎

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 12 минути , Георги Матеев каза:

Билунд нещо ми е много комерс. Реших да съм по-екзотичен и реинвестирах кредита от Рига в полет Лутън-Паланга. Програмата за 30-и е следната: кацам в Каунас в 10:35 с полета от Лутън, после се телепортирам обратно до Лондон и оттам хващам полета към Паланга в 12:50.

Влече ме към Литва и това си е! 😎

Баба има малко кредити, разбираемо е, то с една пенсия какви обороти да правя на дск картата 😉 , затова ако може г-н Матеев да започне да продава "приорити" и да съобщава инвестициноните си намерения на избрани клиенти преди официалния анонс  (срещу приоритито)  за да се възползваме и преди цената да излети като ракета на Мъск  (макар да не съм щастлива от излитането, че акциите му ще скочат пак в небесата, ама ... хора вози - така че ще се примирим, че преди пенсия е полета и не може да инвестираме 😉 ) ...

• Смея се 7
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 21 минути , Георги Матеев каза:

Влече ме към Литва и това си е! 

Знаем ние що те влече към Литва. 😂 Майтапа на страни, мен пък ме влече все към Ларнака-Скопие. Тоя път обаче го играя с флекс, все пак биг бос каза само билети с флекс т.е. ти.

Публикувано:

И аз взех VNO-BLL с кредита от Рига, но 20 евро не ми достигат да се прибера обратно в Рига на 30ти 😞 

Затова и аз като @Георги Матеев се телепортирам до PLQ и оттам летя за LTN😄 

Ако всичко е наред Ларнака- Скопие си чака на 10.06 😄 

Георги Матеев
Публикувано:
преди 1 час, П.Кръстев каза:

И аз взех VNO-BLL с кредита от Рига, но 20 евро не ми достигат да се прибера обратно в Рига на 30ти 😞 

Затова и аз като @Георги Матеев се телепортирам до PLQ и оттам летя за LTN😄 

Ще те "разочаровам", но сайтът на PLQ убедително твърди, че в събота няма да летим до/от Лондон :sarcastic_hand:

2020-05-28 (1).png

Ако има нови кандидат-"инвеститори" с по-слаби нерви:heat: и немного свободен кредит - спокойно могат да взимат LTN-PLQ или PLQ-LTN на 30.05. И двата полета вече излизат отменени в сайта на летището, та рискът е нулев. @Baba znae ти си на ход 😉

П.С. Тази вечер изтича извънредното положение в Словакия, както и бана на Румъния за полети от/до Австрия, Белгия, Франция, Германия, Италия, Холандия, Испания, Швейцария и Великобритания. Ако някой случайно попадне на ъпдейти - моля да споделя.

• Харесвам 3
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

15 hours ago, Ivko said:

Литва току що удължиха извънредното положение 😀😀 

The quarantine regime is effective from 16 March 2020, 00:00, until 16 June 2020, 24:00.

Note: Lithuania is currently at Global Level 4 Health Advisory — Do Not Travel

И аз се разписах на VNO-BLL на 02 юни, да видим след удължаване на извънредното им положение дали ще се лети. "Най-вероятно отново ще бъде приятен полет!" 🙂

• Смея се 2
Публикувано:

И аз искам да дойда с вас на VNO-BLL на 02 юни, но за момента летя утре Лутън-Каунас и просто няма как... Ангажименти...

• Смея се 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , vorbis каза:

И аз искам да дойда с вас на VNO-BLL на 02 юни, но за момента летя утре Лутън-Каунас и просто няма как... Ангажименти...

Не си ли на 30-ти? 😃

Публикувано:
1 minute ago, muffytoz said:

Мога ли да добавя хора към вече направена резервация за да се възползват и те от дискаунта ми ?

Не. Само към нова и пак с твое участие.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , muffytoz каза:

Мога ли да добавя хора към вече направена резервация за да се възползват и те от дискаунта ми ?

Тц

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• WanderlustME
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.