Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Стимулират се бизнесите взаимно и местния туризъм. Кацате на Бергамо, бусчето и тогава Малпенса 😄

Или кацате на Бергамо, един - два дни на пица в Италия и после от Малпенса, за където ви видят очите 😄 

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

NEW ROUTES FROM MILAN MALPENSA

From July we're taking you from our new Milan Malpensa base to the sunny beaches of Ibiza, Santorini and Menorca with the cultural hotspots of London, Porto, Marrakesh, Tel Aviv and many more places available directly as well!

viber_изображение_2020-05-28_17-51-30.jpg

Опит  за  пълнене  на кеш в празната хазна между карантините.:laugh: От коя ли база ще пребазират самольоти....

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , bibi каза:

Вилнюс-Билунд за 30.05 ми го дава отменен.

Ако го гледаш през приложението сигурно е бъг. Още е активен при мен, както и всички останали (PLQ - LTN и LCA - SKP)

Публикувано:
преди 4 минути , П.Кръстев каза:

Ако го гледаш през приложението сигурно е бъг. Още е активен при мен, както и всички останали (PLQ - LTN и LCA - SKP)

В сайта са изчезнали! 

Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

😀😀😀😀

C1C26D5B-C379-4859-939B-037A6C668DE0.jpeg

Tи ли го направи ?! :laugh: За утре VNO-DTM За този полет не се предлага онайн чекиране На летището ли трябва да се чекна?

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:

Внимание. Щабът вече обмисля следващите ходове.

Моля @Ivko да запази спокойствие.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 4
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 4 минути , Hollywood каза:

Tи ли го направи ?! :laugh: За утре VNO-DTM За този полет не се предлага онайн чекиране На летището ли трябва да се чекна?

Ами ще се чекираш ако има полет изобщо,че като гледам май няма вече 😁

• Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

Той щаба май като управлението на държавата-еднолично!С разликата, че тук е в полза на народа!За което благодарим! 

Георги Матеев
Публикувано:
преди 6 минути , crazyhorse каза:

Той щаба май като управлението на държавата-еднолично!С разликата, че тук е в полза на народа!За което благодарим! 

Ще припомня за тези благодарности, когато ми свърши кредита и се наложи да пътувам с вас, използвайки вашия кредит :sarcastic_hand:

Шегувам се, разбира се. Със здраве всички да пътуваме и много мили да навъртим 🙂 Последното важи днес особено силно за нашия рожденик @Ivko - честит да си ни! 🎂

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 4
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 7 минути , Георги Матеев каза:

Точно се бях депресирал, че за първа година съм сам на рождения ми ден /между другото ми е днес може да ми честитите ☺️☺️/ ами и с този полет такъв подарък щях да си направя, но сега мисля да ми намериш някой полет да резервирам по този повод току виж литна 🙄

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
2 minutes ago, Георги Матеев said:

Ех, Маестро, предлагам целият оркестър тук да те заведем след някоя и друга седмица до Рейкявик например! В израз на ... топла благодарност и магеланска любов. Така ще те лишим отчасти от възможността да си изхарчиш сам кредитите, но това са рисковете на големите задружни семейства.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 6 минути , Ivko каза:

Чакай да видя колко съм събрал и ще преценя ☺️

image.png :butcher:

• Шок 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

Щабът

Накрая на кампанията очакваме от Генерала официални резултати, участници, а защо не и едно парти 😉

• Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

Ще припомня за тези благодарности когато ми свърши кредита и се наложи да почна да пътувам с вас (използвайки вашия кредит) :sarcastic_hand:

Нямаш никакви проблеми, като теглим чертата накрая-може и да има пари да наемем цял самолет само за Магеланци!А, пък може и да останат, за да те ангажираме и за някакво рокДжей-парти по време на полета! 😈😈😈

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 7 часа, imarev каза:

На 29.05 Вилнюс-Дортмунд ще го летят,ако някой е купувал там да сменя полета.

6EB6EFCC-3AFB-4230-92E8-BDA1CD84C487.png

преди 6 часа, so'90 каза:

Сигурен е. министерството е издало разрешение за полети до Германия и Холандия от вчера.

Абе слушайте ме сега, като казвам....😬🙃

Публикувано:
преди 19 минути , Георги Матеев каза:

Новият български филм: А сега накъде ? (съспенс с елементи на драма и хепи енд)

режисьор: Жоро Матеев

в главната роля: Ivko

масовка: all the rest

• Харесвам 3
  • Смея се 12

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.