Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 28 минути , Мирослав Василев каза:

Значи и Братислава - Скопие, заминава, за хората с по-малък кредит.

SKP-BTS ще замине на същия принцип.

За BTS-SKP не съм абсолютно убеден, нотам-а се отнася съвсем конкретно само за пристигащи полети на територията на Словакия.

Купувайте LTN-BTS 31.05 и/или SKP-BTS 01.06. С флекс.

• Харесвам 1
  • Благодаря 3
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

SKP-BTS ще замине 100%.

За BTS-SKP не съм абсолютно убеден, нотам-а се отнася само за пристигащи полети на територията на Словакия.

Купувайте LTN-BST 31.05 и/или SKP-BTS 01.06.

А самолетът не идва ли от SKP? T.e. ако не дойде самолетът, няма как да се осъществи и обратният полет BTS - SKP?

Публикувано:
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

Щабът има анонс.

LTN-BTS 31.05 - ще бъде отменен 99.99%

По нотам отпреди 2 часа летището в Братислава вече е затворено за пристигащи полети до 11 юни.

Атака!

Взех 🙂 Надявам се да не се видим на борда 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Докато се усетя цената от 190 паунда скочи на 220 за 3 минути. Явно има голяма атака от Магеланци. 😄 И аз съм на борда!

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , saved_ каза:

Само на мен ли забива сайта на wizz? 😜

Не е само на теб, много Магеланци инwizzтират! 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 6 минути , П.Кръстев каза:

Докато се усетя цената от 190 паунда скочи на 220 за 3 минути. Явно има голяма атака от Магеланци. 😄 И аз съм на борда!

Тя беше 120 паунда и имаше басик тарифа хах

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 25 минути , Георги Матеев каза:

За BTS-SKP не съм абсолютно убеден, нотам-а се отнася съвсем конкретно само за пристигащи полети на територията на Словакия.

Съгласен съм, но пък този полет се изпълнява от машина базирана в Скопие, но пък ще видим какво ще се окаже.

• Харесвам 1
Публикувано:

На 31.05 има и полет LTN-KSC за тези с по-малко кредит. Забраната е валидна за цяла Словакия, така че и той би трябвало да падне.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:

До преди малко информацията на летището в Братислава седеше, че забраната е до 28.05, но току що ъпдейтнаха

@Георги Матеев тук се казва от/до това дали значи, че двупосочно може да се взема

42FB90A2-8414-4DC8-896F-FC521EBDFC7B.jpeg

• Харесвам 4
Публикувано:

В бързината чела-недочела съм взела точно обратните полети - Братислава - Лутън и Братислава - Скопие 🙂 Нищо де, не се притеснявам, ясно е, че и тези ще бъдат отменени.

Май май всички ще спят спокойно тази вечер - получиха си кредитите от предните полети, напазаруваха си следващи полети 🤣 Айде лека нощ от мен 😊

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , saved_ каза:

В бързината чела-недочела съм взела точно обратните полети - Братислава - Лутън и Братислава - Скопие 🙂 Нищо де, не се притеснявам, ясно е, че и тези ще бъдат отменени.

Май май всички ще спят спокойно тази вечер - получиха си кредитите от предните полети, напазаруваха си следващи полети 🤣 Айде лека нощ от мен 😊

Аз се сещам за един,който няма да мигне, @Ivko ще се съгласи с мен 😄😄

• Смея се 8
Публикувано:

Аз малко късно влизам в забавата, но по-добре късно...

Има полет Лутън-Кошице на 03.06. На сайта на летището също пише че забраната е удължена до 11.06... Трябва ли да го купя с флекс или мога да си го спестя?

Ако купя с флекс мога ли да искам рефънд с +20% или мога само да сменям датите?

Пише и това, дали не е проблем:

Exception: The closure does not apply to international flights of up to 20 passengers.

Публикувано:

София - Братислава на 05.06 възможен ли Ви се струва, никой не виждам да споменава полети от София за инвестиране ... Има ли някакъв проблем?

Публикувано:

Айде и аз съм с вас отново 🙂 

По 2 билета за Лутън - Братислава и Лутън - Кошице и останах с 2.02 евро в профила.

• Браво 1
Публикувано:
В момента, Capitan Morgan каза:

Айде и аз съм с вас отново 🙂 

По 2 билета за Лутън - Братислава и Лутън - Кошице и останах с 2.02 евро в профила.

За кои дати?

Публикувано:
преди 2 часа, bibi каза:

Новият български филм: А сега накъде ? (съспенс с елементи на драма и хепи енд)

режисьор: Жоро Матеев

в главната роля: Ivko

масовка: all the rest

Мога да взема оскар в категория “мелодрама”🤣🤣

• Смея се 8
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

SKP-BTS ще замине на същия принцип.

Купувайте LTN-BTS 31.05 и/или SKP-BTS 01.06. С флекс.

готово...пътувам натам и аз, с три куфара и флекс 😄

Публикувано:
преди 7 минути , Capitan Morgan каза:

31

Тези са ми скъпички, малък ми е кредита в профила. Лутън-Кошице на 03.06 нали не е по-рисков от този на 31.05

Георги Матеев
Публикувано:
преди 11 минути , thebee каза:

готово...пътувам натам и аз, с три куфара и флекс 😄

Ще ми услужиш ли с един от твоите куфари, че аз май няма да мога да си събера багажа в моите 13?

И както винаги да си кажа... ако някой иска да седи наблизо до мен - аз ще бъда на места 1ABCDEF, 2ABCDEF и 3А.

@КолЮ Словакия официално е затворена за полети до 11 юни. Реално е все тая откъде ще летиш и на коя дата.

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 13 минути , Ivko каза:

Мога да взема оскар в категория “мелодрама”🤣🤣

По-скоро в категория"Фантастика"-с това телепортиране от град в град...А може и за двете!

Редактирано от crazyhorse
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Tani
    • marycap
    • Kristiyan Desev
    • liuboo
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.