Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , agenta каза:

При закупен един билет за VNO-BLL, може ли да се закупи втори за същия полет на същото лице в нова резервация или не е препоръчително?

Може!Не е проблем! 

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Словакия е изцяло аут. Ах колко неприятно, пропаднаха ми поне 50-70 бири почерпка 🙃

Стига дремахте, а човъркайте за следващия ход. Търси се нова мечтана дестинация, която незабавно да наводним с жадни и гладни магеланци :grin: Споделяйте идеи.

П.С. Проблясъци на логика и предпазливост ли започвам да забелязвам? Извънредното в Словакия е до 11 юни, а авиокомпанията е отменила всичко "чак" до 14-и включително. Уау, как са се минали с 3 дни продажби...

• Смея се 3
Публикувано:

Гледам данните за летището в Малпенса и Уиз ер определено има шанс да влезе сред пазарните лидери, ако Easyjet и Ryanair леко намалят капацитета спрямо миналата година. По дестинации Уиз ер тази година определено ще стане лидер и на летището в Ларнака, като не е изключено и по пътникопоток те да станат най-голямата авиокомпания в Кипър. Общо взете Уиз ер са може би единствената авиокомпания в Европа, която използва кризата за експанзия...

• Харесвам 6
Публикувано:
18 minutes ago, crazyhorse said:

Може!Не е проблем! 

Благодаря за информацията, но все пак на отиване взех VNO-BLL, а на връщане да не е същия полет на същота дата взех BLL - VNO. Страшна краста е! 😄

• Смея се 1
Публикувано:
преди 14 минути , Георги Матеев каза:

Само да отбележа, че със спане 'инвестиции' не стават 🙂 Стига дремахте, а човъркайте за следващия ход. Братислава до края на деня 99% ще е кенсъл и понеже ще отменят цялата Словакия накуп вече търсим нова мечтана дестинация, която да наводним с жадни и гладни магеланци :grin: Споделяйте идеи.

Вече е факт. До 15 юни всичко е отменено.

• Харесвам 3
Публикувано:

Сутринта тръгнах да купувам Братислава-Скопие, не ми стигнаха 5лв. Пуснах ги от дск директ към акаунта в Уиз те докато дойдат отмениха полетите... 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 18 минути , Георги Матеев каза:

Словакия вече е аут до 15 юни, уви никой няма да ходи. Ах колко неприятно, пропаднаха ми поне 50-70 бири почерпка 🙃

Стига дремахте, а човъркайте за следващия ход. Търси се нова мечтана дестинация, която незабавно да наводним с жадни и гладни магеланци :grin: Споделяйте идеи.

чакаме щаба да се изкаже 🙂 Казвай генерале в коя посока ще потегляме 😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 24 минути , Георги Матеев каза:

Словакия замина. Колко неприятно, пропаднаха ми поне 50-70 бири почерпка 🙃

А имах останали 88лв кредит и гледах снощи софия-братислава беше 75лв ама не ми се даваха за флекс, а и нали не съм от най-големите играчи и не рискувам 🤣🤣

Иначе тия не могат да смогнат в счетоводството. Получавам фактури сега за върнат кредит, който използвах вчера...сега ми идва покупна за вчерашния полет, който вече е канселиран...

• Смея се 3
Публикувано:
преди 3 минути , zvezda9001 каза:

някой инвестира ли в TKU-SKP или SKP-TKU на 01.06 ? Още му се чудя...

Аз имам скромна инвестиция там, ама все пак с флекс 🙂 Засега полета си стои

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , zvezda9001 каза:

Аз съм ОЛ ИН тука.

• Смея се 2
Публикувано:
преди 10 минути , zvezda9001 каза:

Аз имам SKP-TKU

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , zvezda9001 каза:

До колкото виждам поведението на Уиз последните дни, че и седмица-две, спокойно може да се взема в последния момент полети. Забелязвам, че информация за отменени/канселирани/удължаване на забрани излизат първо другаде, но не и при Уиз /те са един ден назад/. Спокойно може да се чака първо да отменят официално полети и тогава да купуваме, че докато ги свалят от календара....

20/05/15 21:05 C) 20/05/30 21:59
E) COVID-19: INTERNATIONAL AIRPORT SKOPJE - LWSK IS CLOSED DUE TO COVID-19 INFECTION PREVENTION. 

Летището в скопие е затворено за сега до 30.05 и съм сигурен,че ако има удължаване розовите ще са последни с ъпдейта

• Харесвам 2
Публикувано:

Айде да не си стои така кредита вложих по - голяма част от тях в TKU-SKP, хайде да го канселират, че как ще стигам до Финландия не знам 😄 

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Ехаа, ето на това му се вика кардинална промяна в настроенията. За има-няма 5 часа преминахме от пълно и окончателно оттегляне до рязко връщане в играта, при това комбинирано с (нездравословни) съвети за инвестиране на кеш. Представям си какъв ролеркостер е в главата на @Ivko🙂

@bibi ти предвиди ли такъв неочакван 360-градусов обрат в сценария на филма или дори твоята фантазия не бе толкова богата?

Изобщо не му вярвам, че ще се оттегли, поне, докато има happy end, ама ако няма... ще ни държи будни до откат сигурно.

p.s. току що пуснах онлайн жалба до КЗП с/у Уизз. Нямам надежди, защото не ми прие унгарския БУЛСТАТ, но пък като го махнах - стана.

• Харесвам 7
Георги Матеев
Публикувано:

Спрямо наличната информацията към момента най-перспективно изглежда този полет:

DSA-VNO или VNO-DSA на 01.06.

В едната посока е скъп, а в другата по-евтин, така че има избор.

Литва, която официално е в извънредно положение до 16.06, засега все още не е позволявала нищо от/до Великобритания. Имайки предвид досегашната им политика "на час по лъжичка", ако въобще дадат зелена светлина за нещо, то най-вероятно ще е само за полети до/от Лондон, а не генерално разрешение за UK. Отделно летище DSA по нотам има редица ограничения до 30.06 + не са имали нито един полет в последните 10 дни + на фейсбука си преди 6 дни радостно са пожелали на своите клиенти "ще се видим за почивките през 2021-а!". Наистина ми е трудно да си представя полет до Донкастър след 3 дни и след връщането на кредита аз лично взимам това. Задължително с Флекс както винаги, има известен риск.

Относно Скопие - не бързайте, македонците чак утре решават за евентуално удължаване на извънредното положение, неясно е още.

• Харесвам 9
  • Благодаря 3
  • Браво 2
Публикувано:

Тъкмо си мислех, че във Вилнюс има още хляб, но по-скоро пак гледах Билунд, че са по-евтини.

Дойде имейла за канселация, тоя път стана бързо 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Аз се качих на борда, не знам колко близо съм до Маестрото на по-скъпата отсечка, но на втората седалка до мен ще се вози саксофонът 🙂

• Браво 1
Публикувано:

HOLIDAY ROUTES FROM LONDON LUTON 🇬🇧

Are you ready to say yes again to travelling?
From July 20th we're taking you from London Luton for a holiday to Malaga, Mallorca, Fuerteventura and Lanzarote directly!

Book your ticket now on wizzair.com!

• Харесвам 4
Публикувано:

Брей, докарах цял един ред в самолета за Донкастър. А малкото останало таман се вмести за Билунд. Всичко с флекс, разбира се 🙂 Ако ги отменят до довечера може да се окаже, че скоростта за превъртане на инвестициите даже се е ускорила 🙂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , logist13 каза:

Брей, докарах цял един ред в самолета за Донкастър. А малкото останало таман се вмести за Билунд. Всичко с флекс, разбира се 🙂 Ако ги отменят до довечера може да се окаже, че скоростта за превъртане на инвестициите даже се е ускорила 🙂

Много бързо действаме! Цената обаче се покачи от 99,99 до 139,99...

• Смея се 1
Публикувано:

Големи хиени сте, ей! Евдам се вредих да взема 6 броя по 110 евро и после няколко пъти ме връщаше, че цената вече не е активна. Та добавих само още 3 по 160 евро бейсик цена.

• Харесвам 3
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 6 минути , oli_mali каза:

Големи хиени сте, ей! Евдам се вредих да взема 6 броя по 110 евро и после няколко пъти ме връщаше, че цената вече не е активна. Та добавих само още 3 по 160 евро бейсик цена.

Явно по-сериозните инвеститори играете с 4-цифрени суми. За г-н Матеев може само да гадаем дали е 5- или 6-цифрена 🙂 Влязъл е в ролята на авиационен Бъфет, а ние го играем дребните риби, имитиращи майстора 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
В момента, logist13 каза:

Явно по-сериозните инвеститори играете с 4-цифрени суми. За г-н Матеев може само да гадаем дали е 5- или 6-цифрена 🙂

Хехе, усетихме я тая врътка на Уиз още преди повече от месец. Здраво му дишаме във врата на @Георги Матеев 🙂 . Аз до момента имам 28 канселирани полета. Как да не ги 'храниш' после Уиз при толкова объркани планове. 😉

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.