Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 51 минути , Георги Матеев каза:

Спрямо наличната информацията към момента най-перспективно изглежда този полет:

DSA-VNO или VNO-DSA на 01.06.

Понеже вече ще ме изгонят от работа 😄, а и докато се усетя пак двупосочно свърши басикс тарифата няма да бързам. Искам да се прибера довечера в нас излегна на дивана и спокойно си сметна до къде съм с избиването на Дубай, видя до къде сте изкупили и каква е цената и преценя дали ще играя /ако не канселират до тогава/ и заложа пак целия кредит или ще пропусна този полет, а и вече натиснах sign out

• Шок 2
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

Понеже вече ще ме изгонят от работа 😄, а и докато се усетя пак двупосочно свърши басикс тарифата няма да бързам. Искам да се прибера довечера в нас излегна на дивана и спокойно си сметна до къде съм с избиването на Дубай, видя до къде сте изкупили и каква е цената и преценя дали ще играя /ако не канселират до тогава/ и заложа пак целия кредит или ще пропусна този полет, а и вече натиснах sign out

Е, това вече граничи с научната фантастика 🤪.

• Смея се 6
Публикувано:

Тея уиз ще излезнат много пекани 🙂 Сутринта направих опит да взема 2 билета на отделни резервации Братислава-Скопие.Изписа ми не ви достига кредит.Оставих ги на изчакване и сега след като ми върнаха от друг полет кредита  пробвах да си довърша резервациите от сутринта.Стана и в момента ,който ми изписа ,че плащането е успешно и ми даде ,че полета за Скопие е канселиран и веднага ми предложеха по 120% за полетите 🙂

Даже вече ми върнаха парите с бонуса 🙂

• Шок 4
  • Браво 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

а може ли ей така за спорта тъй и тъй имам билет за утрешния полет София-Копенхаген,  да си купя и за обратнио и без да слизам от самолета да си се върнем... по фърчим реално на борда им ... 

...дали ще ме сложат под карантина....🤪

• Смея се 3
Публикувано:
преди 21 минути , Topfly каза:

No photo description available.

Точно щях да пиша, че Уиз стъпват за пръв път в Залцбург с Ларнака и те вече разшириха мрежата 😄

преди 5 минути , bibi каза:

Ивко не е за подценяване, захитря това момче.А заедно с това е и роден късметлия.

@Ivko, я кажи на тия хора с колко секунди закъснение измъкна обезщетение от Раян 🙂

Само с безсънието трябва да се справи, ама като гледам не е единственият 😛

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Някой с мнение за утрешния полет София-Копенхаген? Ще се изпълни ли или да купувам с надежда за канселиране ?

Публикувано:
преди 7 минути , muffytoz каза:

Някой с мнение за утрешния полет София-Копенхаген? Ще се изпълни ли или да купувам с надежда за канселиране ?

до Копенхаген си летят, хич не ти трябва да купуваш с надежда за канселиране....

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 минути , muffytoz каза:

И на двете летища си стои, още не е отменен! 

Публикувано:
преди 11 минути , Мари Николова каза:

@Ivko, я кажи на тия хора с колко секунди закъснение измъкна обезщетение от Раян 🙂

Чак секунди не бяха, но бяха 3мин и за незнаещите ситуацията, според Раян закъснението беше 2ч58мин, но след неоспоримите доказатлества /снимка на таблото в София/ прикачени в иска към тях нямаше къде да мърдат хахах, че на някой май им отказаха обещетение без доказатлествата 😄

• Харесвам 2
  • Браво 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 47 минути , bibi каза:

Сега пък фантастика... Май пак ще трябва да сменяме жанра на филма.

Но ако @Ivko вземе случайно да изгуби кредита просто ще направим хорър, предвиждам да бъде тотален касов хит 👻

Между другото много ми допада експанзията на Уиз. Ако пуснат и още нещо от София съвсем няма да им се разсърдя.

• Смея се 6
Публикувано:

Леле, два часа не съм влизал в темста и почти съм изпуснал влака... 😄  Вредих се де, с един билет Вилнюс-Донкастър за 300 евро 😄 

• Смея се 5
Публикувано:
преди 21 минути , Георги Матеев каза:

Ако пуснат и още нещо от София съвсем няма да им се разсърдя.

Ма ти си на път да ги заобичаш

😉

Чакаме обещаната Армения 🙂

• Смея се 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

Това кредитното милионерство край няма. А, аз си мислих, че остана някъде в 90те години.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 39 минути , Георги Матеев каза:

Между другото много ми допада експанзията на Уиз. Ако пуснат и още нещо от София съвсем няма да им се разсърдя.

Нещо като Ереван или да върнат Кутаиси... 

• Харесвам 3
Публикувано:

Години наред търся евтини полети от/до известни и комерсиални дестинации. Стандартно пътувам с една раница. Днес взимам полет Вилнюс - Донкастър за близо 400 евро с 3 големи куфара. Какво нещо е животът, какъв обрат...

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Публикувано:

Засега добри новини от летище Вилнюс, засега. Обновената им информация предвижда нови полети на Wizz от 02.06. само към Айндховен. 

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 минути , crazyhorse каза:

Някои имаха май Билунд... 

Да се готвят! 

Screenshot_20200529_141729.jpg

Този Билунд замина още преди 2-3 дни. Актуалния е за 02.06. 🙂

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:
преди 4 минути , logist13 каза:

Този Билунд замина още преди 2-3 дни. Актуалния е за 02.06. 🙂

Билунд не взимайте повече. Този на 02.06 е супер рисков.

• Харесвам 8
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.