Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Липсвах ли ви 😃😄 явно няма много работа днес и реших да видя за какво става на въпрос тук, че дивана довечера е тъй далеко...успях даже да си сметна и до къде съм с избиването на Дубай и мога да споделя, че ми остават още 23лв само да съм на 0 / става въпрос за два двупосочни и едно приорити/. Ще си помисля още дали да ставам на + /нещо първи юни ми е далеко, а идва уйкенд искам да си почина/ или да изчакам нещо по-скромно.

• Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 11 минути , crazyhorse каза:

Започвам да им завиждам на албанците! 🙂

Но ми е странно с Родос и Крит - албанците ли ще ходят на море в Гърция срещу 50 евро в посока или гърците ще ходят на море в Албания 🙃 Или пак полетите са гастарбайтерски?

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 10 минути , Мари Николова каза:

Започвам да им завиждам на албанците! 🙂

Но ми е странно с Родос и Крит - албанците ли ще ходят на море в Гърция срещу 50 евро в посока или гърците ще ходят на море в Албания 🙃 Или пак полетите са гастарбайтерски?

Има Албанци живеещи в Родос семейства не малко и персонал явно за заведенията.

А и за морето вероятно.

Даже веднъж във ферибота Родос-Атина ги бяха навързали 6-7 албанеца с белезници ги връщаха обратно 😄 нещо правят там.

• Харесвам 3
Публикувано:
21 minutes ago, vinidj said:

Даже веднъж във ферибота Родос-Атина ги бяха навързали 6-7 албанеца с белезници ги връщаха обратно 😄 нещо правят там.

Преди 12 години гърците бяха хванали и един албански министър с краден мерцедес 🙂 цък Сега поне няма да се излага и ще лети с Уиз ер, когато преговаря по въпросите за албанската престъпност в Гърция 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 20 минути , Георги Матеев каза:

Хей влизам само набързо да проверя @Ivko взе ли нови билети?

Гледам го този полет ту в една ту в другата посока и не мога да реша в коя валута да го букна, че по-малко да се мина и отделно къде е чак 01.06 това знаеш ли колко часа сън ще са?! Мисля да пасувам за сега и изчакам до последно ако имам късмет ще взема-риск печели и губи.

@КолЮ DSA<->VNO, но там е за богаташи 😄, а за Скопие изчакай до утре, че за сега забраната е до 30.06

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Гледам, че като цена все още е ОК за хора с малък кредит, та да попитам Скопие-Турку на 01.06 подходяща авантюра ли е?

В момента, Ivko каза:

Гледам го този полет ту в една ту в другата посока и не мога да реша в коя валута да го букна, че по-малко да се мина

Кой полет?

Публикувано:
преди 7 минути , Ivko каза:

Гледам го този полет ту в една ту в другата посока и не мога да реша в коя валута да го букна, че по-малко да се мина и отделно къде е чак 01.06 това знаеш ли колко часа сън ще са?

Не знам защо се сетих за думите на един от известните предприемачи - че всеки който стартира нов бизнес спи като бебе, т.е. събужда се на всеки 4 часа и плаче 🙃

Само успехи и усмивки пожелавам на всички!Покрай вашите залагания разбрах, колко е необятна мрежата от полети на Уиз, 🤣а конкретно линията Турку - Скопие, която незнайно защо бях пропуснала, че съществува, ще я ползвам, като резервен вариант за един от шантавите си маршрути 😀

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 5
Георги Матеев
Публикувано:

1916965387_2020-05-29(10).png.bec2604eb2c297785333a7fb01b6dde3.png

Летище Париж Орли (ORY) официално е анонсирало, че отваря на 26 юни.

От една страна все още се продават полети WAW-ORY-WAW от 7 юни нататък, които няма как да не бъдат отменени. При това цените са много ниски и подходящи за хора с малко кредит.

От друга страна това почти сигурно означава, че и летище BVA надали ще отвори преди тази дата, така че Париж определено трябва да го държим под око - от Бове има много полети. Ето някои от тях:

11.06 BEG-BVA
12.06 SOF-BVA
13.06 SKP-BVA
13.06 GDN-BVA
13.06 POZ-BVA
14.06 VNO-BVA
15.06 KIV-BVA

@Мари Николова настоявам за селфи от полета ти Турку-Скопие 🙂

• Харесвам 7
  • Шок 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

От една страна все още се продават полети WAW-ORY-WAW от 7 юни нататък, които няма как да не бъдат отменени. При това цените са много ниски и подходящи за хора с малко кредит.

Ошушках се ! Бедна съм като църковна мишка ! 🍷

• Смея се 2
Публикувано:
преди 31 минути , Георги Матеев каза:

🤡🤡 идеално буквам един за 60 евро, избивам си Дубай и 1лв съм на + 

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Добре де,аз ли нещо пропускам-на сайта на летището Вилнюс пише,че УИЗ стартират Айндховен от 02.06,а всъщност се продават билети и за 1.06

Публикувано:
преди 42 минути , Яничка каза:

За излитащите от Ларнака за  Скопие на 10.06:

wizz.png.bf3eb59c57e5acf77a41c2bc74864dc4.png

А това мейл от уиз ли е?

Експертите какво мислят за този полет? Добра инвестиция ли е?

Публикувано:
преди 4 часа, bibi каза:

Аз пък се чудя защо инвестирате в куфари и места, като от тях не връщат +20 % ?

Ами не искаме, но който свари-превари. След като свърши басикс тарифата искаш не искаш купуваш следващата аз два пъти така вече и затварям реално по едни 40 паунда разлика върху която не начисляват 20% вместо с тях да букна друг полет.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

че ми остават още 23лв само да съм на 0 / става въпрос за два двупосочни и едно приорити/. Ще си помисля още дали да ставам на + /нещо първи юни ми е далеко, а идва уйкенд искам да си почина/ или да изчакам нещо по-скромно.

Ти внимавай накрая да не се "наиграеш" и Wizz да те върнат в "първи клас"... или пък в твоя случай "в Дубай" :girl_crazy:

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 3 часа, Таньо каза:

:victory:Номинирам поста за награда! :superman:

Аз в готварската раздавам звезди, ти можеш да раздаваш, направо Оскар-и:))))):yahoo::yahoo:

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.