Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, jorrro каза:

За първи път получавам мейл, че чекирането започва. Вече почвам да се притеснявам за полета до Донкастър. Най-голямата ми инвестиция до сега, почти целият кредит замина. Разбирам вече какво му е на @Ivko. 😞

Реших една вечер да се наспя 😏 ,но те разбирам...два пъти залагах всичко и не е много приятно 🤗

преди 2 часа, stanimir каза:

@Ivko си спи като младенец,  но вярно май е време на някой да ви вземат играчките. 

Ами да спах сега ставам хахах защото този път нещо реших да не играя, че много станаха мечките в гората 

преди 1 час, saved_ каза:

Добре де, то хубаво сме си купили флекс, ама с него да резервираме друг полет на стойност близо 300 евро някак не върви... а при отмяна на полета от наша страна връщат ли целия кредит, с който сме платили полета ( като естествено си задържат флекса )?

Да връщат всичко без флекса с валидност три месеца. Аз заради това този път нещо се замислих и не залагах, че трябваше да купя билет за 300 евро и колкото и да търсих еми не видях еднопосочен такъв с който да го сменя и освен да канселиарам друга опциая нямам,а пък после за три месеца къде ще ги изхарча тия 600лв за билети ако реално няма да вземам истински и пак ще трябва с флекс да се застраховам, че да не изгубя кредита

преди 53 минути , crazyhorse каза:

Ще се лети,май! 😈😈😈

Screenshot_20200530-094821.jpg

И аз това видях, че в едната пооска са спрени от продажба и се замислих, че скоро имахме такъв случай та си викам дали да не рискувам 😁 

Някой ако има полет DSA-VNO да каже дали не му е отменен въпреки, че до снощи в 1 часа се продаваха имдвете тарифи не вярвам да са ги изкупили. Най-вероятно няма да се лети и са спрели продажбите вече

Георги Матеев
Публикувано:

Добро утро, "липсвах ли ви"? :big_boss:

@crazyhorse DSA-VNO не е отменен все още, а наистина е разпродаден и затова излиза sold out. Познай кой форум изкупи половината самолет, че и на по €200-€300 седалката? 🙂 Мдаа, сигурно е неприятно усещане да канселираш толкова оборотен полет.

@jorrro в по-пънкарските си времена (да се чете преди 3-4 седмици) Уиз редовно отменяха едва 6-8 часа преди излитане, та е малко раничко за сълзи. Жалко, че @Ivko тогава не беше в играта, щеше да е още по-весело.

@stanimir недей да плашиш така 'инвеститорите', че някои и без това са на ръба на инфаркта :grin:

• Харесвам 3
  • Смея се 18
Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

@crazyhorse DSA-VNO не е отменен все още, а наистина е разпродаден и затова не се показва повече. Познай кой форум изкупи половината самолет? 🙂

Хаха жалко, че ще анулират “да се надяваме” пълен полет....., а аз ще разцъкам информацията по сайтовете да видя дали ще ме накара да се включа, че нещо само на сигурно играя аз 🤗

• Браво 1
Публикувано:
преди 25 минути , Ivko каза:

... аз ще разцъкам информацията по сайтовете да видя дали ще ме накара да се включа, че нещо само на сигурно играя аз 🤗

Тигре, ти си!  Още като прочетох, че не участваш разбрах че има нещо съмнително в този полет. 

преди 31 минути , Георги Матеев каза:

@crazyhorse

@jorrro @Ivko

@stanimir недей да плашиш така 'инвеститорите', че някои и без това са на ръба на инфаркта :grin:

Е нищо де , ще минат на биткойн, какво толкова страшно.

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 8 минути , stanimir каза:

Е нищо де , ще минат на биткойн, какво толкова страшно.

Шефа вече и той е наясно в какво участвам и ми вика “ти трябваше да участваш с мен едно време с биткойни” и после допълни “ така като гледаш сега съм с ръцете в джобовете...търся,търся ама нищо не намирам”

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Георги Матеев
Публикувано:
преди 36 минути , Ivko каза:

Шефа вече и той е наясно в какво участвам и ми вика “ти трябваше да участваш с мен едно време с биткойни” и после допълни “ така като гледаш сега съм с ръцете в джобовете...търся,търся ама нищо не намирам”

Официално заявявам пред свидетели:

Ако започнеш да играеш и с биткойн - аз се оттеглям от форума. Не искам да гледам как се паникьосваш през 12 секунди :dash1: :grin:

Или просто отново ще прибегна до услугите на @chandni.

• Харесвам 3
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 7 минути , Георги Матеев каза:

аз се оттеглям от форума.

Сакън ! За къде сме без теб ?! Кого ще черпя за спечелените 22 евро ? 

Имам много сериозен въпрос - Ще тръгне ли в понеделник  София - Билунд ?

Датчаните траят за границите си, ама Уиз си летят от Букурещ, та затова питам. Не, че нещо, ама да почна да лея сълзи още от сега .

Йосиф Милчов
Публикувано:

@Ivko брат, ще каже човек, че не си се наиграл през първите 7 години. 😉

• Смея се 2
Публикувано:

Форума нещо се изврати. До скоро само се чудехме как и къде да летим, а сега как и къде да не летим. Тази корона наистина страшна излезе...

• Харесвам 3
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 10 минути , zvezda9001 каза:

Има ли новини от Македония? Ще летим ли или ще го пишем дъждовен 😄

Айде още малко търпение.

https://press24.mk/sovetot-za-bezbednost-deneska-kje-odluchuva-za-vonrednata-sostojba

Яснота - след 13.30 тяхно си време.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 25 минути , patilana каза:

Имам много сериозен въпрос - Ще тръгне ли в понеделник  София - Билунд ?

Датчаните траят за границите си, ама Уиз си летят от Букурещ, та затова питам. Не, че нещо, ама да почна да лея сълзи още от сега .

От понеделник не, но от сряда - вероятно .

Уиз не са спирали да летят София - Копенхаген, летищата на Дания са отворени.Но към момента за пътуване с цел туризъм не може да се говори.Това са решили вчера.Възобновяват международните пътувания между Исландия,Германия и Норвегия от 15 юни, водят преговори със Швеция и Финландия.Но за свободно пътуване преди 31 август надеждите не са големи:

“Re-opening is a difficult process, and we do not want to take any chances. That is why we are starting with a small re-opening to our neighbouring countries and otherwise maintaining the advice against all non-essential travel to the rest of the world until 31 August,” says Minister for Foreign Affairs Jeppe Kofod.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Вие се шегувате с @Ivko, ама аз почнах да се чудя все повече да инвестирам и пари , че някак си се чувствам дистанциран  от дискусията във форума , а кредита ми е едва 18 евро 😄  

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 21 минути , Jorro каза:

почнах да се чудя все повече да инвестирам и пари

КЕШЪТ

156618_660_370.jpg

• Харесвам 3
  • Смея се 13
Публикувано:

Имайте готовност за Македония, да не ви изпревари УИЗЗ.

https://vecer.mk/node/499889

Още е неофициално, но според тамошните журналисти, ще удължат положението с още две седмици.  Мисля, че има потенциал тук.

Нека някой  да разрови за инфо от летищата  в Скопие и Охрид.

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, kakadu каза:

Още е неофициално, но според тамошните журналисти, ще удължат положението с още две седмици.  Мисля, че има потенциал тук.

Нека някой  да разрови за инфо от летището в Скопие.

Потенциал има, но кредити няма... 😂

• Смея се 5
Георги Матеев
Публикувано:
преди 35 минути , kakadu каза:

Нека някой  да разрови за инфо от летището в Скопие.

Поне от 3 дни върви слуха, че е почти 100% удължаването на тяхното извънредно, но за момента реално е все тая. Много вероятно е да изпуснем Македония за следващото кръгче, тъй като се бави кенсъла на предната 'партида'. Здраве да е 🙂

П.С. Утре се чакаше удължаване и на молдовското извънредно, но Уиз този път са с едни гърди пред нас и вече са махнали всички полети до 15.06. Май играят с предварителна вътрешна информация - не е честно :grin: Остава ни надеждата за Полша 06.06.

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 43 минути , kakadu каза:

Нека някой  да разрови за инфо от летищата  в Скопие и Охрид.

Летището в Скопие за сега е затворедно до довечера 20/05/30 21:59 COVID-19: INTERNATIONAL AIRPORT SKOPJE - LWSK IS CLOSED

За Охрид като гледам Уиз са зареденили всички полети на пълна сила от 01.06

преди 41 минути , tolysgg каза:

Потенциал има, но кредити няма... 😂

Аз съм посъбрал...мога да те включа в резервацията

преди 38 минути , Георги Матеев каза:

Поне от 3 дни вървеше слуха, че е почти 100% удължаването на тяхното извънредно, но за момента реално е все тая. Много вероятно е да изпуснем Македония за следващото кръгче, тъй като бавят кенсъла на предната 'партида'. Здраве да е 🙂

Аз ще взема и за теб специално ти само ми дай 100% гаранция 🤗😙, че така като гледам май няма да летя до Донкастър....

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 21 минути , Георги Матеев каза:

Здраве да е 🙂

Здраве, здраве, ама невъртенето на кредит е чиста болест.

Пендаровски след малко ще говори по маке тв.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Hollywood каза:

Здраве, здраве, ама невъртенето на кредит е чиста болест.

Ами може да обмислим да пуснем някоя групова жалба в ГВА срещу Wizz. За несвоевременно канселиране на някои от полетите. Ама с другите да не бързат 🙂

• Смея се 6
  • Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:

Извънредното в Македония официално е удължено до 13 юни.

Со оглед на последните трендови, премиерот Спасовски го образложи барањето за дополнителни 14 денови вонредна состојба.

Ако някой има наличен кредит може смело да действа с полети от/до Охрид и Скопие. @Ivko избарай ми един билет 🙂

Ех, доживях да се интересувам и от македонска политика...

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Да бе, преди 2 часа Wizz си ме поканиха да се чекирам за Турку - Скопие на 1-ви. Хайде не ме карайте пак да разтоварвам раницата...

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 17 часа, Георги Матеев каза:

Чакай да видя правилно ли разбрах.

Ако някой иска Оскар трябва да се подмазва на вас с @Таньо:give_rose:

За един приятел питам...

П.С. Хора, не знам за вас, но на мен тази тема (особено в последните седмици) май ми е абсолютен фаворит от създаването на форума въобще. Такива бисери се родиха, че още се смея със сълзи като се сетя за някои :haha: Благодаря на всички за доброто настроение, ще черпя по няколко кредита!

На @Таньо, аз съм при манджата:))))):yahoo:

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.