Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , crazyhorse каза:

Вероятно Бове! 

Това щях да напиша. Не само Бове, като цяло може да се изстиска нещо от Франция.

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 16 минути , kakadu каза:

Дотук ясно, чакаме кредити от Скопие и Вилнюс. А после? Някой някаква идея?

Най-близкият 100%-ов кенсъл в момента е ORY-WAW / WAW-ORY 07.06. Останалата част от Франция по-скоро е задънена улица.

Иначе има и разни други опции, но засега няма смисъл от тях, тъй като са на по-далечни дати. BVA например стартира чак от 11.06.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 24 минути , Ivko каза:

Вече би трябвало всичко да е наред, че вече и аз се качих на него 🤪 и мегаланци могат да дишат-късмета е на борда 😚 всички в едно за добро или зло

Благодаря ти, @Ivko! Вече се успокоих, че скоро полетът ще бъде отменен.

P.S: Омръзна ми само да рефрешвам приложението 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

Най-близкият 100%-ов кенсъл в момента е ORY-WAW / WAW-ORY 07.06.

Има и още опции, но засега няма смисъл от тях, тъй като са на по-далечни дати.

Аз не залагам само на 100%. Скопие - Турку го имам от 10 дена. Повече съм за тръпката. То като няма мачове да залагаме, тук си ми е ОК.  Като гледах как се джавкат техните политичари и как става много зле положението при тях с вируса, беше ясно какво ще стане. Ти дай нещо на 70-80-%. Пък който му стиска - да се мята. Аз все пак ще поразгледам Франция.

• Браво 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 5 минути , kakadu каза:

Аз все пак ще поразгледам Франция.

Виж SOF-NCE-SOF 01.06, този ми е мега съмнителен. Ница как минава между капките? Прилича на забравен в разписанието полет.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Чудя се аз това Абу Даби от Букурещ и Будапеща на 7.06 дали има шансове да се изпълни. По принцип полетите в ОАЕ са забранени до 04.06, но и да падне тяхната забрана дали румънците ще разрешат да се лети от/до там..

• Замислям се 1
Публикувано:

Попрегледах руските форуми. Никаква интуиция, никаква идея за печалба. Уж за идеи ги погледнах - нищо интересно. Те се вълнуват за Тайланд, Малдиви, Шри Ланка.

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Отмениха го Донкастър в приложението. 

П.с. Много сте бързи , яко рефрешване е било 😆 Слушам чинно генерал @Георги Матеев и взех един билет Орли- Варшава  без флекс че за толкова стигна един изостанал кредит. След малко вероятно пак ще удари 300 евра.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано: (редактирано)
преди 50 минути , Георги Матеев каза:

Виж SOF-NCE-SOF 01.06, този ми е мега съмнителен. Ница как минава между капките? Прилича на забравен в разписанието полет.

Може и да се изпълни. На сайта на летището в Ница пише, че от юни месец се възобновяват полетите до София в дни понеделник и петък, но не е уточнено от коя дата: https://en.nice.aeroport.fr/Professionals/AIRLINES-SERVICES/Network-Development/SCHEDULED-PROGRAM

Edit: Всъщност, в таблицата от линка по-горе пише, че се очаква в средата на юни да се възобновят полетите на Wizz Air до Ница. Единственият международен полет, който се очаква да се възобнови в началото на юни, е на Lufthansa от Франкфурт.

Редактирано от jorrro
  • Харесвам 1
  • Замислям се 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

Предлагам да предложим @Ivkoза някакво шефче в Wizz. 😁

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Само да напомня на щаб-квартирантите че, Литва бяха в извънредно положение до 16 юни. От раз виждам Kaunas (KUN) - Eindhoven (EIN) на 01 юни. 😀

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , crazyhorse каза:

Някой получи ли си мейлите? 

Тц! Продължаваме да чакаме. А междувременно сме на нисък старт и за официалното изявление на щаба.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 20 минути , vorbis каза:

виждам Kaunas (KUN) - Eindhoven (EIN) на 01 юни. 😀

Този полет е потвърден 100%. Не взимайте.

@kakadu братушките очевидно са аматьори.

Щабът обаче е на гости в приятели и ще се позабави. Пък и литър водка ми се мерна пред очите, та ако искате импровизирайте. Оставям Талисманът да ви пази 🤣 Наздраве!

• Харесвам 5
  • Благодаря 3
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 35 минути , Capitan Morgan каза:

П.с. Много сте бързи , яко рефрешване е било 😆 Слушам чинно генерал @Георги Матеев и взех един билет Орли- Варшава  без флекс че за толкова стигна един изостанал кредит. След малко вероятно пак ще удари 300 евра.

Летище Орли е затворено до 26-ти юни, но, казва, че всички полети от/до ще бъдат пренасочвани към Шарл и не знам при промяна на летището дали се брои за канселация

Публикувано:
преди 18 минути , Ivko каза:

Летище Орли е затворено до 26-ти юни, но, казва, че всички полети от/до ще бъдат пренасочвани към Шарл и не знам при промяна на летището дали се брои за канселация

Що сълзи се проляха тук, когато успяха да финтират Лутън с Гетуик.

Според мен по-скоро не. Има ли и най-малка възможност да кацнат някъде в Париж, Wizz ще направят всичко възможно да летят,  още повече ако са си разпродали седалките за по 300 €. 

Разбира се може и да не успеят, но това вече зависи от организацията на французите. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 минути , bibi каза:

Ама , местейки се на Шарл де Гол, ще могат ли да напаснат и часовете, м ?

Часовете засега не играят роля ... все още. Няма нищо страшно де,  знаете как да "бягате"  от проблемен полет. Покрай кризата Wizz  направиха впечатляваща презентация на Flex услугата в действие.Мисля за в бъдеще, като почнем наистина да пътуваме да я ползвам при всеки малко по-скъп мой полет.  

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Kiki Johnes
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.