Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Извинете за тъпия въпрос, но колко време преди полета започваше онлайн чекирането? Върти ми се в главата 2 седмици, но никъде не намирам инфо по този въпрос.

Чекирането онлайн става налично 30 дни преди планираните ден и час на полета и приключва 3 часа преди тях.

https://book.wizzair.com/bg-BG/useful_information/web_check-in

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Браво! LH team..... :lol:

NEW AIRPORT, FRANKFURT WITH 2 NEW ROUTES
We will fly from a new airport in our network, Frankfurt Main Airport to Sofia and Budapest starting May and December, respectively. Both routes will be operated with brand new, state-of-the-art Airbus A321 aircraft with daily flights!✈ Frankfurt Airport is a major international airport and with over 60 million passengers in 2016, it is by far the busiest airport by passenger traffic in Germany.

и още

2 NEW ROUTES
We will fly from Prague and Wroclaw to Reykjavik starting May! Both routes will be operated twice a week, on Wednesdays and Sundays. Would you like to discover the beauty of Iceland?
Tickets for the new routes are already on sale with prices starting as low as PLN 129 / CZK 1,339!*

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

Франкфурт добре, но нещо изчезна Кьолн след май месец. Дали е бъг в сайта или са го спрели? Имам ходене лятото до там, та затова питам. Даже имам и билети в едната посока.

Връзка към коментар

Аз пък не виждам полети от Варна след октомври (само до София има). Само през летния сезон ли ще са до другите градове? Знаете ли?

Връзка към коментар

Франкфурт добре, но нещо изчезна Кьолн след май месец. Дали е бъг в сайта или са го спрели? Имам ходене лятото до там, та затова питам. Даже имам и билети в едната посока.

Вероятно разписанието ще има промяна. Часовете на CGN са същите, както на новообявената днес FRA oт 20 май.

Връзка към коментар

Аз пък не виждам полети от Варна след октомври (само до София има). Само през летния сезон ли ще са до другите градове? Знаете ли?

Интересно, че и Лондон го няма, а той беше целогодишно.

Връзка към коментар

Интересно, че и Лондон го няма, а той беше целогодишно.

Щом и Лондон го няма, значи просто ще променят разписанието след летния сезон. След като съобщиха за откриването на новите линии, увеличаха и честотата на полетите до Лондон от 7 на 10 седмично. И сега изведнъж да ги спрат не ми се вярва.  :)

Редактирано от tch
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Бърникат нещо по сайта си. Бях  се размечтал за разни забежки от  Варна и я видях чак като влязох през мар. А предния месец купувах билети и си излизаше в origin

Връзка към коментар

Уважаеми пътници,

За съжаление се налага да Ви уведомим, че по Вашата резервация (код за потвърждение: ------) има отменен полет. Wizz Air искрено се извинява за неудобството, което тази отмяна може да причини.

От нашия Телефонен център ще се свържат с Вас, за да обсъдите вариантите Ви, също така описано по-долу. В случай, че желаете да ускорите процеса, моля, обадете се на номерата на Wizz Air за помощ при промяна на график (на цената на градски разговор). Можете да намерите телефонните номера за връзка във Вашата страна, като кликнете тук. (Моля, имайте предвид, че тези номера се използват единствено за пътници, които имат нужда от помощ поради промяна на графика, и няма да приемат никакви други заявки.)

1. Ние Ви резервираме друг полет, опериран от Wizz Air, по същия или – ако е необходимо – подобен маршрут, в рамките на 14 дни преди или 30 дни след насрочената дата на заминаване на отменения полет, в зависимост от наличността на свободни места; или
  2. Отменяме резервацията Ви и Ви възстановяваме пълната стойност на плащането за отменения полет, плюс 20% от цената на отменения полет и отсечката за връщане, ако е необходимо, по Вашата „клиентска сметка” в Wizz Air; или
  3. Отменяме резервацията Ви и Ви възстановяваме пълната стойност на плащането за отменения полет, плюс 20% от цената на отменения полет и отсечката за връщане, ако е необходимо, по Вашата „клиентска сметка” в Wizz Air; или

Моля, НЕ отговаряйте на това съобщение, този адрес не приема входящи съобщения.

Благодарим Ви за разбирането.

Явно Кьолн ще отече след май месец. Получих горния мейл от Виз. Досега не са ми отменяли полет, но явно в писмото има техн.грешка, защото 2-та варианта:в и с са еднакви.

Нали би трябвало да има и вариант за връщане на сумата по кредитната карта?

Начина за уточняване на компенсацията само по телефона ли е или мога да го избера директно от акаунта си?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Отменяме резервацията Ви и Ви възстановяваме пълната стойност на плащането за отменения полет, плюс 20% от цената на отменения полет и отсечката за връщане, ако е необходимо, по Вашата „клиентска сметка” в Wizz Air

Набелязал съм си 1-2 такива полета, които има голяма доза вероятност да бъдат отменени, ей така заради хазартния гъдел, сърбят ме пръстите да купя билети и да "намажа" 20% горница. Ако няма горница, има пътуване, празно няма. :)

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Набелязал съм си 1-2 такива полета, които има голяма доза вероятност да бъдат отменени, ей така заради хазартния гъдел, сърбят ме пръстите да купя билети и да "намажа" 20% горница. Ако няма горница, има пътуване, празно няма. :)

Я, ако обичаш, разясни точно каква е практиката при Уиз, когато е отменен полет. Връщат ти цялата сума по банковата сметка, от която си превел парите, плюс още 20% по "клиентска сметка". Като вторите може да ги ползваш само при покупка на билет от Уиз или нещо не съм разбрал.

И някой запознат ли е с причината за отмяната? Дали е близостта на Дортмунд до Кьолн или просто Раян яко са ги натиснали

Връзка към коментар

Аз също се интересувам от процедурата. Ако реша да ми ги върнат в Уиз акаунта имат ли срок за ползване? Да не е като  с бонуса от Букинг - 6 месеца?

Няма срок за ползване.Връщат 120% от цената  като кредит в акаунта.

12.05.2016

Депозит 23,99 € 23,99 €  tchg 0,00 €  Никога Редактирано от dimitrov6
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Причината е, че почват да летят до международното летище на франкфурт, вместо до Кьолн.

Аз също вчера получих идентичен мейл за отменения ми полет по великден до Малмьо. По същия начин - точки b и c са еднакви.

На три пъти пробвах да звъня на УИЗ, да питам печатна грешка ли е, и дали няма възможност просто да ми върнат парите по банковата сметка, а не по тая сметка в сайта им, че и аз не съм ползвал никога такава опция за резервации. Обаче само ми свиреха песнички по телефона и никой не ми вдигна.

и аз не знам, какъв е срокът за използване на кредит по УИЗ сметка. :/

Zaro, а ти подай някакво инфо, кои са тия рискови дестинации, да намажем и ние по още 20% :D

Или да си имаме едно наум дали да резервираме.

Аз си мислех, че най-вероятно е да спрат окончателно полетите до Кутаиси, обаче за радост не бях прав.

Връзка към коментар

Първоначално Малмьо го бяха спрели само между януари и март и трябваше да се поднови в лятното разписание. Но после го спряха изцяло, като леко увеличиха честотите до Копенхаген. Но Малмьо ми беше по-удобно с полетите в петък и понеделник. Още преди месец го махнаха като опция за резервиране от падащото меню на сайта им и резервацията ми изчезна от профила. Но едва вчера получих мейл, за да ме уведомят за това. Все още чакам телефонното обаждане, за да се разберем, какво да правим с евентуалното връщане на парите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Кутаиси го хвана липсата в мобилното им приложение от/до София.

И в регулярния сайт вече го няма... Дали просто бърникат по сайта, или наистина, както мислех по-рано, ще спрат полетите.

Вероятно причината е, че отпаднаха визите за грузинци, но само за държавите от Шенгенското пространство, а България и останалите страни в ЕС извън Шенген все още нямат такова споразумение с Грузия.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И в регулярния сайт вече го няма... Дали просто бърникат по сайта, или наистина, както мислех по-рано, ще спрат полетите.

Вероятно причината е, че отпаднаха визите за грузинци, но само за държавите от Шенгенското пространство, а България и останалите страни в ЕС извън Шенген все още нямат такова споразумение с Грузия.

От Кутаиси липсва и Каунас. Опитват да кърпят  Вилнюс и Солун.

И моите резервации ги няма.Май ще се пътува с автобус от Истанбул.

Пробвай през Солун са по 20 кинта.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

От Кутаиси липсва и Каунас. Опитват да кърпят  Вилнюс и Солун.

Пробвай през Солун са по 20 кинта.

Каунас мисля че за всички или почти всички дестинации го сменят с Вилнюс от пролетта.

Връзка към коментар

Хубаво,че прочетох за отпадането на полетите до Катаиси .Какво му е хубавото всъщност....Моите резервации също ги няма.Какво да се прави,дайте идея? :)

Редактирано от Georgie
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.