Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ау, и Вилнюс - Билунд на 2-ри ми е заминал. Трагедия.

В интерес на истината днес имам и неприятни канселации от Суис и Латам. Великденския остров в началото на септември замина в небитието 😞

• Шок 2
Публикувано:
преди 3 минути , logist13 каза:

днес имам и неприятни канселации от Суис и Латам. Великденския остров в началото на септември замина в небитието

Отсега канселират септември? Значи въобще да забравя за тоя остров и аз тая година..... :sorry:

• Шок 2
Публикувано:
преди 9 минути , Мари Николова каза:

Момчета, толкова пари натрупахте, че вече трябва да се учите, как да се пазите от златотърсачки

Нетърпелива Wizz фенка чака да я заведат в Абу Даби :

Screenshot_2020-05-30-19-20-24-583_com.miui.gallery.jpg

• Шок 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 2 минути , bobole4e каза:

Отсега канселират септември? Значи въобще да забравя за тоя остров и аз тая година..... :sorry:

Hello Mr. Dimitrov Due to the worldwide impacts of the Coronavirus, your flight is cancelled. Your booking, including the respective return flights, has been deactivated. Thanks to our attractive rebooking offers, your ticket can be used for other flights and destinations. Please contact one of our service centers or your travel agency. Affected flight: LX8090 on 30/8/2020 (ZRH-EZE) You can find the details of your booking online via "Retrieve booking".  Link to the current Edelweiss timetable. Link to the SWISS call center contacts. Link to our special corona info page. Thank you for your understanding. Sincerely, Swiss International Air Lines

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

Ако имаш полет с флекс и го смениш за друг , на новия автоматично ли се прехвърля флекса или трябва да се закупи нов флекс , за евентуална трета смяна например?

Публикувано:

Флекса се запазва, можеш после пак да го смениш.

Най-накрая дойде тоя имейл...все едно на ръка ги пишеха тоя път.

• Харесвам 1
Публикувано:

Матеев сан, ако не беше ти, нямаше да спечеля още 16 евро. Благодаря :give_rose:

Почвам да чета назад, че се разсеях нещо днес, а утре ще трябва пак да се инвестира.

Преди 1 час, logist13 каза:

Ау, и Вилнюс - Билунд на 2-ри ми е заминал.

А дано и София - Билунд замине 🤞🤞🤞

• Благодаря 1
Публикувано:

Влизам тихичко, все пак да не стресна заседанието на Щаба :), и да попитам, Господа Съдебни Заседатели - как изглеждат опциите Вилнюс - Дортмунд на 1 юни, и Паланга - Дортмунд на 2 юни? 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Raindrop каза:

Влизам тихичко, все пак да не стресна заседанието на Щаба :), и да попитам, Господа Съдебни Заседатели - как изглеждат опциите Вилнюс - Дортмунд на 1 юни, и Паланга - Дортмунд на 2 юни? 

Зле, ще се летят 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 6 минути , logist13 каза:

А сега накъде? Париж - Варшава на 7-ми ли е най-добрата опция? Разглезихме се, далечко ми се вижда 🙂

А Ница-София на 1-ви някой взе ли?

Публикувано:
преди 3 минути , Petinam каза:

Този полет си излиза и на двете летища. Като нищо ще го летят.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, jorrro каза:

Може и да се изпълни. На сайта на летището в Ница пише, че от юни месец се възобновяват полетите до София в дни понеделник и петък, но не е уточнено от коя дата: https://en.nice.aeroport.fr/Professionals/AIRLINES-SERVICES/Network-Development/SCHEDULED-PROGRAM

Edit: Всъщност, в таблицата от линка по-горе пише, че се очаква в средата на юни да се възобновят полетите на Wizz Air до Ница. Единственият международен полет, който се очаква да се възобнови в началото на юни, е на Lufthansa от Франкфурт.

Да пълним самолета или да чакаме щаба да каже? 

Публикувано:
В момента, crazyhorse каза:

Да пълним самолета или да чакаме щаба да каже? 

Нека да изчакаме 😄 Аз за малко щях да си купя едно място, но се отказах.

Публикувано:

Някой има ли информация какво се очаква да пуснат още от Абу Даби? Може би ще се насочат към Индия и Шри Ланка според мен, ама други предположения какви са?

Публикувано: (редактирано)
преди 20 минути , logist13 каза:

Този полет си излиза и на двете летища. Като нищо ще го летят.

Aз не го виждам все още на нашето. Аз мисля да изчакам след 00:00 нашите да заредят графика за 1-ви да видя дали ще го има и с какъв статус...разглеждайки полетите от Ница единствено нашия е зареден още от 1-ви всички останали тръгват най-рано от 7-ми

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 минути , Ivko каза:

Aз не го виждам все още на нашето. Аз мисля да изчакам след 00:00 нашите да заредят графика за 1-ви да видя дали ще го има и с какъв статус...разглеждайки полетите от Ница единствено нашия е зареден още от 1-ви всички останали тръгват най-рано от 7-ми

Излиза си на търсене по дестинация.

Публикувано:
преди 36 минути , Petinam каза:

В разписанието на летището в Ница , полета ми се струва заложен от средата на юни:

2023633005_.png.f6290f6f42cad942f999fcc8617ac526.png

• Харесвам 2
Публикувано:
1 minute ago, bobole4e said:

В разписанието на летището в Ница , полета ми се струва заложен от средата на юни:

2023633005_.png.f6290f6f42cad942f999fcc8617ac526.png

Така е, но не съм сигурен дали 100% може да му се вярва на този график. Пише, че подлежи на промени и е актуализиран за последно на 27.05 

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Измислихте ли го вече?

Щабът междувременно е на четвърта водка. Наздраве отново 🥂

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Не бързайте с този полет. Като пуснете търсене на полети на летище Ница за 01.06. полета на Wizz си излиза. Т.е. не е ясно и си е рисково.

преди 1 минута , Георги Матеев каза:

Измислихте ли го вече?

Щабът междувременно е на четвърта водка. Наздраве отново 🥂

Измислихме го, ще чакаме щаба. Наздраве 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.