Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Има няколко полета, които ми изглеждат съмнителни, но за съжаление са по-напред във времето. Става въпрос за полети до Ларнака от държави, които не фигурират в списъка с държави според последното им решение отпреди няколко дни, но пък има полети на Уиз. Например:

Ларнака - Киев - 18.06 - липсва в списъка

Ларнака - Белград - 13.06 - липсва

Ларнака - Яш - 12.06 ( Румъния я има сред държавите, но е на втората фаза след 20.06 )

Ларнака - Краков - 10.06 ( Полша я има сред държавите, но е след 20.06 )

Ларнака - Скопие - 17.06 - липсва

Ларнака - Вилнюс - 12.06 ( Същото като Румъния и Полша )

Ларнака - Кутаиси  17.06 - липсва

Как мислите?

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 23 минути , Георги Матеев каза:

Измислихте ли го вече?

Щабът междувременно е на четвърта водка. Наздраве отново 🥂

Как не Ви е срам, ген. Матеев.

Я си представете ген. Ven64 в някоя от сутрините, точно в 8:00 да се беше появил с килната фуражка, а останалите от щаба да не могат да си уцелят столовете ...

Не може така. Трябва да останете на висотата на Вашия авторитет.

Водката … след като измислят ваксината.

:biggrin:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

Не знам за Ларнака, но мисля, че Париж изглежда по-вероятна дестинация. Летище Бове е затворено и сайта нищо не казва, а в сайта на Орли се казва, че Paris-Orly airport is temporarily closed until June 26th * All flights due to be operated to / form Paris-Orly are reassigned at Paris-CDGБилети се продават за доста дестинации от/до Орли и Бове преди 26-ти и не е ясно с летищата, какво ще се случва. Генерално за въздушния транспорт от/до Париж се казва FROM APRIL 1st AND UNTIL JUNE 26th, ONLY PARIS-CHARLES DE GAULLE AIRPORT IS OPEN

И пак има няма 39 мегаланци четат темата 😂😂 това се случва винаги след пореден канселиран полет, всички чакат следваща дестинация и след като се появи и се качим и всеки по пътя и остават само двама...единия е талисмана той не напуска

• Смея се 2
Публикувано:
преди 26 минути , Георги Матеев каза:

Измислихте ли го вече?

Аз на 5-та бира, водя ти с малко.

Наздраве 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

Не знам за Ларнака, но мисля, че Париж изглежда по-вероятна дестинация. Летище Бове е затворено и сайта нищо не казва, а в сайта на Орли се казва, че Paris-Orly airport is temporarily closed until June 26th * All flights due to be operated to / form Paris-Orly are reassigned at Paris-CDGБилети се продават за доста дестинации от/до Орли преди 26-ти и не е ясно с летищата, какво ще се случва. Генерално за въздушния транспорт от/до Париж се казва FROM APRIL 1st AND UNTIL JUNE 26th, ONLY PARIS-CHARLES DE GAULLE AIRPORT IS OPEN

И пак има няма 39 мегаланци четат темата 😂😂 това се случва винаги след пореден канселиран полет, всички чакат следваща дестинация и след като се появи и се качим и всеки по пътя и остават само двама...единия е талисмана той не напуска

Аз в допълнение заложих и един Sofia (SOF)  - Nice (NCE) за 1 юни. За малко съспенс 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 41 минути , Георги Матеев каза:

Измислихте ли го вече?

А баба е на мастика, която свърши и мина на Icy White  "водка" ... дядото не издържа да гледа върнатия кредит и баба не може да му обясни как това не са реални пари ами само някакви цифри 😉 

• Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 43 минути , saved_ каза:

Ларнака - Яш - 12.06 ( Румъния я има сред държавите, но е на втората фаза след 20.06 )

Това звучи добре, другите румънски дестинации до/от Кипър са с полети в продажба чак от Юли

Публикувано:

И аз не се цепя от генерала с водката. Една Beluga сelebration мъчим. (Твърдо не бях близвала от години, ама с едни приятели бистрим Кариби 2022 и съм на голям кеффф)

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 27 минути , vl_stamboliev каза:

Дано да не е бъг. Все още ги продават?!

Screenshot_20200530-222002_Wizz Air.jpg

преди 23 минути , Marisha каза:

Бъг.

Играли сме го това с този “бъг”  😂😂 има нещо съмнително в това предупреждение 😉😄

62862B6E-8006-47E5-825E-969A1F6483D5.jpeg

преди 30 минути , vorbis каза:

Аз в допълнение заложих и един Sofia (SOF)  - Nice (NCE) за 1 юни. За малко съспенс 🙂 

А колко билета взе, че цената стана двойна 😁😄 толкова не ми се играят вече на несигурно и пак свърши бейсик тарифата. Да си признаят и други качи ли се

Публикувано:

Оффф, много ви моля, господа, айде доуточнете се най-накрая дали полета до Ница е бъг или не, че някои хора не могат да стоят часове наред с неинвестиран кредит 😄

• Смея се 5
Публикувано:
преди 10 минути , saved_ каза:

Оффф, много ви моля, господа, айде доуточнете се най-накрая дали полета до Ница е бъг или не, че някои хора не могат да стоят часове наред с неинвестиран кредит 😄

Аз купих един-надявам се да не е бъг!

Георги Матеев
Публикувано:

Стига с тея полети, събота е 🙂 Щабът се оттегля за вечерта. Утре пак.

Междувременно сутринта София-Ница дали ще е стигнал €300? 😉

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 20 минути , Ivko каза:

и пак свърши бейсик тарифата

Връщането същия ден още е на приемлива цена(даже ниска за големите играчи 😉 ). Аз се заплеснах по ракетата на Мъск и изпуснах Ница....

Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Стига с тея полети, събота е 🙂

Щабът се оттегля за вечерта. Утре пак 😉

Пак се заплеснах, а се оказа че само три пъти на ден мога да си сипя в  чашката на Icy White 😉 ...

• Браво 1
Публикувано:
преди 24 минути , Георги Матеев каза:

Стига с тея полети, събота е 🙂 Щабът се оттегля за вечерта. Утре пак.

Междувременно сутринта Ница дали ще е стигнала €300? 😉

УУУУ!

Публикувано:
преди 5 минути , ven62 каза:

УУУУ!

Тъкмо щях да питам за Ница-Краков-Ница на 1.06

щото според :

https://www.krakowairport.pl/en/passenger,c70/flight-information,c71/regular-flights-schedule,a181.html?airpid=211

и това от Ница (виж предишната страница) изглежда перспективно.

Това обаче е от 01.07!

Публикувано:

Здравейте!

Моля за помощ - помолиха ме да сваля бордна карта за полет, който в момента се изпълнява. Явно  е направено автоматично чекиране и никъде не мога да намеря бордна карта. В мобилното приложение ми дава, че трябва да я виждам, ако не - да намеря полета, но като го намеря, пак нищо. От компютъра просто ми дава, че бордните карти не са налични. Имате ли представа къде мога да погледна, че явно преди качването на борда са ги предупредили на слизане да ги покажат.

Благодаря предварително! 

Публикувано:

Нашите хора продължават да изненадват приятно:

Нови 11 маршрута от/за Краков...

ГРУЗИЯ

КутаисиKUT

ДАНИЯ

БилундBLL

ИЗРАЕЛ

Тел АвивTLV

ИСЛАНДИЯ

РейкявикKEF

ИСПАНИЯ

Барселона Ел Прат
НОВО
BCN

ИТАЛИЯ

БариBRIБолоня
НОВО
BLQВерона
НОВО
VRNКатания (Сицилия)CTAМилано Малпенса
НОВО
MXPРим ФиумичиноFCO

КИПЪР

ЛарнакаLCA

НОРВЕГИЯ

Берген
НОВО
BGOОслоOSLСтавангер
НОВО
SVGТромсьо
НОВО
TOSТрондхайм
НОВО
TRDХаугесун
НОВО
HAU

ОБЕДИНЕНО КРАЛСТВО

БирмингамBHXДонкастър/ШефийлдDSAЛондон ЛутънLTNЛондон Гетуик
НОВО
LGW

УКРАЙНА

Запорожие
НОВО
OZHКиев ЖуляниIEVХарковHRK

ФИНЛАНДИЯ

ТуркуTKU

ФРАНЦИЯ

НицаNCE

ХОЛАНДИЯ

АйндховенEIN
  • Харесвам 4
Публикувано:
преди 9 минути , dorita каза:

Здравейте!

Моля за помощ - помолиха ме да сваля бордна карта за полет, който в момента се изпълнява. Явно  е направено автоматично чекиране и никъде не мога да намеря бордна карта. В мобилното приложение ми дава, че трябва да я виждам, ако не - да намеря полета, но като го намеря, пак нищо. От компютъра просто ми дава, че бордните карти не са налични. Имате ли представа къде мога да погледна, че явно преди качването на борда са ги предупредили на слизане да ги покажат.

Благодаря предварително! 

А как така не могат на слизане да покажат бордните карти, с които са се качили на полета? Изчезнали са от приложението ли? Не разбирам...

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, logist13 каза:

Великденския остров в началото на септември замина в небитието 😞

преди 4 часа, bobole4e каза:

Отсега канселират септември? Значи въобще да забравя за тоя остров и аз тая година..... :sorry:

Сантяго - Великденски остров ги има налични от юли нататък с редуцирана честота  ( веднъж дневно ), особено  в момента са на невероятно ниски цени ...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 10 минути , stanislavpp каза:

Сантяго - Великденски остров ги има налични от юли нататък с редуцирана честота  ( веднъж дневно ), особено  в момента са на невероятно ниски цени ...

230 лева?Супер цени!Да имаше и нещо по 600 лева до Южна Америка...щеше да е перфектно!

Публикувано:

Някой да знае къде в Париж може да се отпечатат бордните карти, че Орли не приемат мобилните. За един приятел питам. 😃

Screenshot_2020-05-30-23-42-53-084_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

• Шок 1
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• iMari
    • Георги
    • epetkov
    • Pepi Popova
    • Tim
    • a6olq
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.