Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Летище Варшава Шопен казва: From Monday, June 1 gradual resumption of air traffic at Chopin Airport is planned. The activities of airport and security services will depend on the development of the epidemic situation in Poland, GIS guidelines and operational data regarding the forecasted air traffic at Warsaw Chopin Airport. Не знам дали ще бъде интересно за следене и дали има шансове за някакви рестрикции освен за сега полета Варшава-Орли.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Ivko каза:

Летище Варшава Шопен казва: From Monday, June 1 gradual resumption of air traffic at Chopin Airport is planned. The activities of airport and security services will depend on the development of the epidemic situation in Poland, GIS guidelines and operational data regarding the forecasted air traffic at Warsaw Chopin Airport. Не знам дали ще бъде интересно за следене и дали има шансове за някакви рестрикции освен за сега полета Варшава-Орли.

Аз вече се пуснах на полета Париж - Варшава 🙂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 4 минути , jorrro каза:

Аз вече се пуснах на полета Париж - Варшава 🙂

Аз още не съм така, че имай едно на ум 🤣 нещо ми е много евтин все още и за едни 12 евро не си струва за сега безсънни нощи 😁

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 6 часа, adreno каза:

Ница ще лети

Screenshot_20200531_031211.jpg

Доживяхме София да е наравно с Лондон и Париж. Нетърпеливи бели якички, сини якички и пр. бързат да хванат самолета от Ница до София, Лондон и Париж след падането на карантината, за да правят инвестиции и бизнес. 🤣

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 38 минути , vorbis каза:

Доживяхме София да е наравно с Лондон и Париж. Нетърпеливи бели якички, сини якички и пр. бързат да хванат самолета от Ница до София, Лондон и Париж след падането на карантината, за да правят инвестиции и бизнес. 🤣

По-скоро изнурени от кризата бизнесмени са нетърпеливи да отмарят по яхтите на лазурния бряг. И провалят магеланските планове 😞 А нашите кредити заедно с щаба продължават да спят 🙂

Публикувано:

Уиз ер намалява с 15 самолета флота в базите в Варшава, Катовице, Гданск, Будапеща, Дебрецен, Клуж, Киев, Тимишуара, Вилнюс, Скопие, Крайова, Кутайси и Сибиу.

Непроменен ще е флота в базите в София, Варна, Лутон, Букурещ, Белград, Тузла, Кишиньов, Яши и Рига.

В същото време отвориха 3 нови бази в Ларнака, Малпенса и Тирана. От Залцбург също пуснаха доста полети, но там няма база, а полетите ще се изпълняват от други бази.

В Катовице ще добавят един самолет към базата.

Това е официално непотвърдена информация на един полски интернет портал.

• Харесвам 2
Публикувано:

Минавам само да похваля щаба. За 3 резервации успях да увелича кредита си със 120 евро и вместо да "изгори" след месец, сега е валиден до средата на 2022. 

Жалко, че не можах да се включа по-рано...

• Харесвам 5
  • Браво 3
Публикувано:

Здравейте, знае ли се нещо за полетите до Санкт Петербург през юни? Имам на 20 юни полет, но няма да летя и се надявам да го отменят, че ще е  кофти иначе 

Публикувано:

Всички чакаме да ги отменят, ако не, ще пием студена вода. Все още не е официално пусната линията и аз съм 100% сигурен, че дори да тръгне ще има промени в разписанието и с това ще се спасим.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 13 часа, vorbis каза:

Аз в допълнение заложих и един Sofia (SOF)  - Nice (NCE) за 1 юни. За малко съспенс 🙂 

преди 13 часа, crazyhorse каза:

Аз купих един-надявам се да не е бъг!

Някой да Ви е разрешил?! Все още не фигурирам и на този...

• Смея се 5
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Ivko, изброй на кои полети фигурираш?

Публикувано:

Изтървах ви края (четях ви за удоволствие до едно време, че с моите 6€ кредит нямам и за половин полет...). Та директно на въпроса- от Ларнака до Варна/ София би трябвало реално да се лети след 10 юни, нали така? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , vl_stamboliev каза:

Ivko, изброй на кои полети фигурираш?

Все още никъде, че всички зависим от един човек, главния изпълнителен директор на "Мегаланци Тур" @Георги Матеев та и аз така след него решавам.

• Смея се 2
Публикувано:
преди 21 минути , Ivko каза:

Айде, купува, за да го отменят още днес! 

Публикувано:

Малко "неофициална" информация от летище Warsaw Chopin, което според мен ще се официализира през следващата седмица. Едно от малкото летища, които отговарят на момента. Произхождащо от тази информация и от това, че тенденцията в Европа международните полети да започнат да оперират от 15.06, моето мнение е, че полетите от/до Warsaw Chopin до тогава имат доста малък шанс да се реализират. 
image.png.c97944d9d2acb8f32b99eb303ba77574.png

Вариантите тук според мен са два:

1. Служителите на летището да не знаят и просто да гадаят, което според мен е малко вероятно, защото говорят с доста ясна конкретика.
  2. Информацията да е вярна, все още да не е достигнала до Wizz Air и да се обяви през следващата седмица.

За по-смелите, аз също като @Георги Матеев, смятам че шансът за нереализация на полети между Warsaw и Paris-Orly на 7.06 клони към 90%-100%. Предполагам, че същото важи и за останалите дестинации, които все още се продават от/до Warsaw Popin до 15.06.

• Харесвам 3
  • Благодаря 3
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 8 минути , Tamer каза:

За по-смелите, аз също като @Георги Матеев, смятам че шансът за нереализация на полети между Warsaw и Paris-Orly на 7.06 клони към 90%-100%.

Хайде, @Ivko, направи тази вероятност 100%. А и цената вече се е покачила малко от сутринта 😄

Edit: Същата си е, гледал съм цената без discount club.

Редактирано от jorrro
Публикувано:
преди 16 минути , Tamer каза:

За по-смелите, аз също като @Георги Матеев, смятам че шансът за нереализация на полети между Warsaw и Paris-Orly на 7.06 клони към 90%-100%. Предполагам, че същото важи и за останалите дестинации, които все още се продават от/до Warsaw Popin до 15.06.

Сега загледах и разписанието на полетите, но Орли изобщо не го показва в списъка, като дестинация не знам дали защото първия полет е от 7-ми.

orly.jpg

Но да не забавяме,че това е нова линия и по-принцип първия полет ако не се лъжа си бе обявен точно от 7-ми да стартира, а не че са ги махнали преди това

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 38 минути , aleksandrina каза:

Изтървах ви края (четях ви за удоволствие до едно време, че с моите 6€ кредит нямам и за половин полет...). Та директно на въпроса- от Ларнака до Варна/ София би трябвало реално да се лети след 10 юни, нали така? 

Да, така е. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , Георги Матеев каза:

Щабът е почти готов с изявление, очаквайте анонс скоро.

Да не е прозрение от водката снощи😄😄

• Смея се 1
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.