Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:

Факт: не останаха много опции и играта загрубя 🙂 С уговорката, че всичко по-долу са лични очаквания / интерпретации на настоящата ситуация и да не се приемат като категорични препоръки, ето какво мисля.

На първо място. Има все повече индикации, че утрешният полет София-Ница-София ще оперира, така че не купувайте, а който вече го е взел да се замисли за ползване на Флекс-а, особено ако до вечерта не се появи статус "cancelled" на едно от двете летища.

Франция най-вероятно ще ни предостави друго поле за изява чрез BVA от 11.06, има доста заложени полети от тази дата нататък. Все пак това е доста далеч във времето и засега бих изчакал поне 4-5 дни преди да се хвърлям в тази посока.

-------------------------------------------------------------------------

Полетът WAW-ORY-WAW на 07.06 и генерално Полша продължава да ми звучи най-перспективно, въпреки потенциалната опция за пренасочване към CDG.

- имаме ясно съобщение, че ORY ще е изцяло затворено до 26.06, което е комбинирано с доста рестрикции от страна на Франция
- имаме полу-официалнo потвърждение от летище WAW, че не очакват полети преди 14-15.06, особено на Wizz (thanks @Tamer)
- LOT са отменили цялото си международно разписание до 14.06 включително
- почти всички съседки на Полша са в извънредно положение до 11-15.06, така че не е особено трудно да се прогнозира, че на 06.06 и поляците ще удължат тяхното извънредно поне с още 1 седмица
- принципно официалният план на Полша да отвори границите си за чужденци е от 15.06 нататък

В общи линии всички находки сочат към предположението, че преди 15.06 надали ще има международни полети до каквито и да е летища в Полша. Аз лично ще заложа на нещо полско, към момента все още се продават полети до доста дестинации.

Специално наблюдение заслужават рестрикциите в ОАЕ, които към момента са до 04.06, но от медиите оставам с впечатление за предстоящо леко удължаване. Полетите от OTP/BUD до AUH на 07.06 е доста възможно да не се случат. (thanks @yordanov)

Любимата Литва засега е почти аут. С единствена забележка - от 08.06 нататък и от трите литовски летища се продават полети до Англия, като ако дотогава тяхното ГВА не издаде разрешително за UK ще има игра отново. Трябва да следим, преди 05.06 няма как да се усети накъде духа вятъра.

Продължавам много да харесвам полета CDT-LTN-CDT на 08.06. Макар че не успявам никъде да намеря изрична забрана в писмен вид наистина не очакам това малко регионално летище в Испания да отвори преди 15.06.

Малта има огромен потенциал за всички полети преди 01.07. Според изказване на малтийският премиер от днес, летищата и пристанищата в Малта ще отворят чак на 01.07. (thanks @Алекс)

Кипър след 09.06 не мога да препоръчам, дори за полети до не-ЕС държави извън списъка. Не ми вдъхва доверие по ред причини.

Успех на всички, каквото и да изберете. И не забравяйте... винаги с флекс 😉

• Харесвам 11
  • Благодаря 2
  • Браво 4
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Щабът е почти готов с изявление, очаквайте анонс скоро.

Крайно време беше. Вечра се изкрИвих да слушам Пендаровски на живо, докато някой си лежат пък други са го ударили на веселба. Як ни е щаба, няма спор. :)

Публикувано:
преди 4 минути , kakadu каза:

Крайно време беше. Вечра се изкрИвих да слушам Пендаровски на живо, докато някой си лежат пък други са го ударили на веселба. Як ни е щаба, няма спор.

А,някои бяха на работа...до 20:00 часа!

Публикувано:
преди 15 часа, vorbis каза:

Аз в допълнение заложих и един Sofia (SOF)  - Nice (NCE) за 1 юни. За малко съспенс 🙂 

Преди 2 часа в приложението за кратко се появи това съобщение. Дали ще се повтори модела, а? Аз не мисля да стягам куфара 🙂

Screenshot_20200531-113532.png

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 минути , VladimirK каза:

Преди 2 часа в приложението за кратко се появи това съобщение. Дали ще се повтори модела, а? Аз не мисля да стягам куфара 🙂

Screenshot_20200531-113532.png

Досега,при появата на това известие,4-5 полета бяха отменени!Да се надяваме,че няма да бъде изключние този полет!

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

В общи линии всички находки сочат към предположението, че преди 15.06 надали ще има международни полети до каквито и да е летища в Полша. Аз лично ще заложа на нещо полско, към момента все още се продават полети до доста дестинации.
😉

Може би да...прерових разписанието на полетите конкретно от Варшава и от 48 дестинации до 24 има полети преди средата на месеца, като някой от тях са даже нови та може би като имам време ще ги разгледам летищата на всяка една какво казват.

Летище Кастелон за сега казва от което следва да се държи и то под око All regular flights operated by Castellón airport have been temporarily cancelled. Flight scheduling has been altered due to coronavirus crisis.

преди 57 минути , crazyhorse каза:

Досега,при появата на това известие,4-5 полета бяха отменени!Да се надяваме,че няма да бъде изключние този полет!

Явно ха да го отменят, ха не или Ви тестват 😁 

п.с. Ами мисля,че е време за малко почивка ден-два-три...няма зорна работа и спешна, бол от полети 🙃 че не мога да обърна внимание на себе си коса,брада...тарзан

• Шок 1
  • Смея се 5
Георги Матеев
Публикувано:
преди 17 минути , Ivko каза:

не мога да обърна внимание на себе си коса,брада...тарзан

Селфи, сега!

Позицията ти на официален Талисман предполага редица задължения, включително да ни показваш тарзанския си вид 🐵

• Харесвам 1
  • Смея се 12
Публикувано:

Добре, @Георги Матеев, кои други полети от/до Полша ( освен до Париж Орли ) препоръчваш, че наистина има много полети?

Краков до Лондон и Донкастър, Тел Авив, Билунд, Ларнака на дати 7,8 и 10 Юни

Катовице - Дортмунд, Кьолн - 7, 8.06

Лублин - Лондон, Единховен - 7.06

Olsztyn-Mazury - Дортмунд - 8.06

Варшава - Тел Авив, Барселона, Мадрид - 7.06

ПС. Да взимаме ли за Малта?

• Смея се 1
Георги Матеев
Публикувано:

@saved_ избери каквото ти хареса, според наличния кредит. Шансовете на всички полски полети преди 11/12.06 са горе-долу еднакви. Но категорично най-перспективен засега остава WAW-ORY-WAW на 07.06, тъй като има рестрикции и от двете страни.

А Малта след изказване на премиер ми звучи като пълен кенсъл на разписанието до 01.07.

• Харесвам 1
Публикувано:

Доизхарчих си кредита за Лублин - Айндховен, не мисля, че има каквито и да е шансове да се лети на 07.06. Срам не срам, кредита не стигна и вече съм крупен инвеститор в Wizz с цели 7.60 лв 🙂

• Шок 1
Публикувано:

И аз съм готова с покупките за днес 😊Накупих си за:

Орли-Варшава на 7.06

Малта - Скопие на 16.06

Малта - Белград - 17.06

Да видим кога Уиз ще се усетят за Малта 😀

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Айдее, този път аз ще съм властелина на първите редове. Изпреварих и @Георги Матеев и взех първите 2 реда на ORY-WAW на 7 юни. Някой не иска ли да си праеим кОпон отпред, че ще ми е скучно? 🙂

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 13 минути , oli_mali каза:

Айдее, този път аз ще съм властелина на първите редове. Изпреварих и @Георги Матеев и взех първите 2 реда на ORY-WAW на 7 юни. Някой не иска ли да си праеим кОпон отпред, че ще ми е скучно? 🙂

Само така си мислиш. Още преди час заех първите 4 реда на ORY-WAW 07.06. Така че, ако обичаш, не се бутай в бизнес класата :grin:

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

Само така си мислиш. Още преди час заех първите 4 реда на ORY-WAW  07.06. Така че, ако обичаш, не се бутай в бизнес класата :grin:

Тоя полет е толкова празен,че след всичките ви покупки цената и в двете посоки не е мръднала с 1 лв😄😄

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 3 минути , imarev каза:

Тоя полет е толкова празен,че след всичките ви покупки цената и в двете посоки не е мръднала с 1 лв😄😄

Точно това загледах и аз и чакам малко да се дигне, че няма да се излагам сега, че последните три полета всеки следващ ми е по-скъп

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Факт: не останаха много опции и играта загрубя 🙂 С уговорката, че всичко по-долу са лични очаквания / интерпретации на настоящата ситуация и да не се приемат като категорични препоръки, ето какво мисля.

На първо място. Има все повече индикации, че утрешният полет София-Ница-София ще оперира, така че не купувайте, а който вече го е взел да се замисли за ползване на Флекс-а, особено ако до вечерта не се появи статус "cancelled" на едно от двете летища.

Франция най-вероятно ще ни предостави друго поле за изява чрез BVA от 11.06, има доста заложени полети от тази дата нататък. Все пак това е доста далеч във времето и засега бих изчакал поне 4-5 дни преди да се хвърлям в тази посока.

Полетът WAW-ORY-WAW на 07.06 и генерално Полша продължава да ми звучи най-перспективно, въпреки потенциалната опция за пренасочване към CDG.

- имаме ясно съобщение, че ORY ще е изцяло затворено до 26.06, което е комбинирано с доста рестрикции от страна на Франция
- имаме полу-официалнo потвърждение от летище WAW, че не очакват полети преди 14-15.06, особено на Wizz (thanks @Tamer)
- LOT са отменили цялото си международно разписание до 14.06 включително
- почти всички съседки на Полша са в извънредно положение до 11-15.06, така че не е особено трудно да се прогнозира, че на 06.06 и поляците ще удължат тяхното извънредно поне с още 1 седмица
- принципно официалният план на Полша да отвори границите си за чужденци е от 15.06 нататък

Специално наблюдение заслужават рестрикциите в ОАЕ, които към момента са до 04.06, но от медиите оставам с впечатление за предстоящо леко удължаване. Полетите от OTP/BUD до AUH на 07.06 е доста възможно да не се случат. (thanks @yordanov)

Любимата Литва засега е почти аут. С единствена забележка - от 08.06 нататък и от трите литовски летища се продават полети до Англия, като ако дотогава тяхното ГВА не издаде разрешително за UK ще има игра отново. Трябва да следим, преди 05.06 няма как да се усети накъде духа вятъра.

Продължавам много да харесвам полета CDT-LTN-CDT на 08.06. Макар че не успявам никъде да намеря изрична забрана в писмен вид наистина не очакам това малко регионално летище в Испания да отвори преди 15.06.

Малта има огромен потенциал за всички полети преди 01.07. Според изказване на малтийският премиер от днес, летищата и пристанищата в Малта ще отворят чак на 01.07. (thanks @Алекс)

Кипър след 09.06 не мога да препоръчам, дори за полети до не-ЕС държави извън списъка. Не ми вдъхва доверие по ред причини.

Успех на всички, каквото и да изберете. И не забравяйте... винаги с флекс 😉

Flex ?

Публикувано:
преди 3 минути , Георги Матеев каза:

Аз лично мисля да заложа на нещо полско

Vodka-Sobieski-Platinum-700-ml-1000x1000 

нещо такова ? :biggrin:

И за да не съм съвсем офтопик - по-натам, след 15.06, може би трябва да погледнете  в посока  другите почитатели на водката от большая-та страна. :wink:

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

Как ви се струва Ереван - Вилнюс на 19 юни, за тези с по малък кредит. Доколкото знам Армения не се очаква да отворят скоро границите си.

Публикувано:

Скрийншот от летището в Ница...Не се знае кога каца!

За обратният полет пак е неясно кога тръгва...Всички други полети са с ясни часове на излитане и кацане!

Екранна снимка (37).png

• Харесвам 1
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Yto
    • Kosta Grudov
    • D_Dimitrov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.