Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Айде много моля 3ма да си купят билет Айндоховен - Люблин за по 80 евра,че да се вдигне малко цената 😄

• Смея се 3
Публикувано:
В момента, Capitan Morgan каза:

Айде много тримамоля 3ма да си купят билет Айндоховен - Люблин за по 80 евра,че да се вдигне малко цената 😄

И аз чакам това от 1 час и само рефрешвам прозореца 😂

• Смея се 4
Публикувано:

Ами тези от списъка по-горе може да се организираме и да почнем да играем професионално, а не който превари, той завари 🙂 Да се напишат тези с малко кредит и да ги пускаме да са първи. Чак после да идват по-едрите риби 🙂

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 5 минути , Capitan Morgan каза:

Айде много моля 3ма да си купят билет Айндоховен - Люблин за по 80 евра,че да се вдигне малко цената 😄

преди 4 минути , saved_ каза:

И аз чакам това от 1 час и само рефрешвам прозореца 😂

Само че колкото купувате цената пада хахаха докато не свърши бейсик тарифата сега гледам е 70евро какви 80

Публикувано:
7 minutes ago, logist13 said:

Ами тогава Айндховен - Люблин. Ако пак е малко купувате билети за 2-ма, 3-ма с флекс и готово 🙂

Оказа се, че 3 билета в тази посока са доста по-евтини от един LTN-LUZ, дори на тарифа WIZZ GO - цената му е супер в момента.

Ще летя сама, за съжаление.

Почвам да се замислям - дали няма WIZZ да си променят условията по flex-a заради нашето нашествие 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Ivko каза:

Само че колкото купувате цената пада хахаха докато не свърши бейсик тарифата сега гледам е 70евро какви 80

@Ivko ти и членството за Уиз ли си ползваш 😄

• Смея се 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

А, хазарта уж стана държавен.

Някой нещо за такива като мен с 55 евро кредит?

• Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , BlackArt77 каза:

Люблин - Айндховен на 07.06. с флекс 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Един бърз въпрос с извинение, ако вече е разясняван по миналите страници. Ако съм закупил билет с Wizz Go пакет, refund-a върху целия пакет ли е? Тоест, 20% върху цената, която съм платил за Wizz Go.

Публикувано:
преди 3 минути , BlackArt77 каза:

Погледни LUZ-EIN

преди 1 минута , Tamer каза:

Един бърз въпрос с извинение, ако вече е разясняван по миналите страници. Ако съм закупил билет с Wizz Go пакет, refund-a върху целия пакет ли е? Тоест, 20% върху цената, която съм платил за Wizz Go.

Не, само билета и таксата са 120%,другото е 100 %

Йосиф Милчов
Публикувано:

За LUZ-EIN не ми достигат около 40 злоти. Друг път ще е. Забравих да кажа, че нямам дискаунт.

Публикувано:
На 28.05.2020 г. в 15:52, Георги Матеев каза:

Нищо сигурно няма с тези полети, но по мое впечатление преди 20 юни е много малко вероятно да може да се пътува до Франция.

Сигурно си прав, обаче струва ли си човек да инвестира в този полет?

101038986_1286418761551096_8898546391857496064_n.jpg

Публикувано:
преди 4 минути , eugene.kn каза:

Сигурно си прав, обаче струва ли си човек да инвестира в този полет?

101038986_1286418761551096_8898546391857496064_n.jpg

Аз съм го взел и този и за на обратно, сега чакам кенсъл! 

• Харесвам 1
Публикувано:

Такаааааа, и аз да споделя: Направих втората си инвестиция, Лутън-Люблин 09/06, 2 билета+2флекса. Пак се наложи да доплатя, този път "цели 6,55лв". Но тъй като и при първата инУИЗтиция направих подобно бръкване в джоба, ще го приема за добра поличба...

• Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , crazyhorse каза:

Аз съм го взел и този и за на обратно, сега чакам кенсъл! 

Ако се състои колко време престой ще имаш. Има ли време за едно кафе?

Публикувано:
преди 16 минути , Capitan Morgan каза:

@Ivko ти и членството за Уиз ли си ползваш 😄

Виж не се бях сетил да го изключа ужас пак съм се преебал хахах

• Смея се 1
Публикувано:
преди 6 минути , eugene.kn каза:

Ако се състои колко време престой ще имаш. Има ли време за едно кафе?

30 минути го дава!Ако дават на излизане от самолета,мога и да го пийна, ако вляза последен за обратно... 

• Харесвам 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

Кутаиси-Ларнака на 17 юни е за хора с малко кредит. Билет и е на скромните 15 евро без дискаунт. Малко е 50 на 50 обаче. 

Публикувано:

Край аз съм на нула вече 😂 или всичко или нищо 🤣 даже трябваше да платя 🤐  само не знам с три полета в един ден как ще успея

lunlun.jpg

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 21 часа, Petinam каза:

А как така не могат на слизане да покажат бордните карти, с които са се качили на полета? Изчезнали са от приложението ли? Не разбирам...

Да, не се виждаха нито в приложението, нито на лаптопа. Но момичето се е оправило, като е кацнало. Благодаря още веднъж!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , crazyhorse каза:

30 минути го дава!Ако дават на излизане от самолета,мога и да го пийна, ако вляза последен за обратно... 

Сега проверих сайта на летището Ница. Дават за утре 7 полета, включително нашия с Уизер. Не знам, гледай да не изгориш.

Публикувано:
преди 11 минути , eugene.kn каза:

Сега проверих сайта на летището Ница. Дават за утре 7 полета. Не знам, гледай да не изгориш.

В краен случай ще замине Флекса! 

• Харесвам 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

Грузия отваря границите си от 1ви юли. Така, че според мен спокойно може да се налази полета на 17 юни от Кутаиси до Ларнака и обратно. Разбира се с флекс винаги има риск. Аз го налазвам с 3 билета.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Yto
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.