Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , ivelina666 каза:

А сега де - Люблин-Айндховен на 7-ми

Талисмана е на този 🙃

преди 19 минути , crazyhorse каза:

В краен случай ще замине Флекса! 

Защо да заминава? Огледай се да го смениш с подобен, като сума даже и по-скъп да е по-добре да доплатиш напред във времето или някой от сега налазените.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , Ivko каза:

Талисмана е на този 🙃

Защо да заминава? Огледай се да го смениш с подобен, като сума даже и по-скъп да е по-добре да доплатиш напред във времето или някой от сега налазените.

Все ми се струва,че има нещо гнило и ще го отменят...

• Смея се 1
Публикувано:
На 30.05.2020 г. в 22:27, vorbis каза:

Аз в допълнение заложих и един Sofia (SOF)  - Nice (NCE) за 1 юни. За малко съспенс 🙂 

Моят билет София - Ница струва 307 лева с флекса. Идея какво да правя? Да го канселирам? Или да го сменя с друг? Мисля за смяна, но не виждам с кой за такава сума... помощ! 

Публикувано:
преди 2 минути , Petinam каза:

Моят билет София - Ница струва 307 лева с флекса. Идея какво да правя? Да го канселирам? Или да го сменя с друг? Мисля за смяна, но не виждам с кой за такава сума... помощ! 

Допълнителни услуги имаш ли?

Публикувано:

Така ви се радвам като ви чета. Нямам wizz карта и не съм в схемата. Но се замислям дали да не вкарам дребна сума за някой полет. Ей така за спорта /хазарта /или да не се бутам между вас.Посъветвайте ме.

Публикувано:
преди 12 минути , vladimira74 каза:

Така ви се радвам като ви чета. Нямам wizz карта и не съм в схемата. Но се замислям дали да не вкарам дребна сума за някой полет. Ей така за спорта /хазарта /или да не се бутам между вас.Посъветвайте ме.

Шефа @Георги Матеев каза да не се дават истински пари 😀

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 4 минути , Petinam каза:

Не

бейсик 🙂

Огледай Бургас-Лондон и обратно през Декември-Януари.Имаше билети с много прилични цени или помисли върху другите полети,които коментираме цял ден и са с по-големи шансове за отмяна.Дори и да е по-евтин след като го отменят и се обадиш ще ти върнат разликата.

Публикувано:
преди 7 минути , imarev каза:

.Дори и да е по-евтин след като го отменят и се обадиш ще ти върнат разликата.

Не знаех, че има как разликата да се върне. Някой минавал ли е през това? Потвърдено ли е?

• Замислям се 1
Публикувано:
В момента, Petinam каза:

Не знаех, че има как разликата да се върне. Някой минавал ли е през това? Потвърдено ли е?

Да,лично съм го пробвал няколко пъти,след като новият полет беше по-евтин и след това отменен.

• Харесвам 2
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 50 минути , КолЮ каза:

Това достатъчно достоверно ли е?

Прочетох инфото тук, доколко е достоверно не знам. В сайта на летището е бяла тишина, няма нито един полет насрочен за излитане  от или кацане в Кутаиси.

• Замислям се 1
Публикувано:

Айде по леглата, а утре ще я видим каква ще я бъде, че и двете летища Люблин и Шопен според сайтовете им от утре тръгват уж полети и ще видим какво ще заредят.

Публикувано:

Очевидно София-Ница ще лети, затова трябваше да се прехвърля на Лутън-Люблин. Мдааа... първа употреба на Флекс за мен. Чудесна застраховка, която използвах и да се отчета с малко впечатления.

При опит за смяна на полет цената на новия полет е завишена (подобно на Ryanair миналия месец). В случая, обаче, за магеланците-инвеститори, които разполагат с кредит, е добра новина. Така залогът за Лутън-Люблин ми се увеличи без да съм изхабил Флекса. Но пък щеше да е неприятно, ако нямах кредит.

Новият билет има същите опции като стария, включително Флекс, без да се доплаща за тях. Въобще чудесна застраховка, ако в бъдеще ви се налага да купувате по-скъпички билети, които има опасност да изгорят.

• Браво 2
Йосиф Милчов
Публикувано:

На мен пък ми излиза тази промоция. Пак има флекс за по 1 евро. 

Screenshot_20200601-013400_Wizz Air.jpg

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , BlackArt77 каза:

На мен пък ми излиза тази промоция. Пак има флекс за по 1 евро. 

Screenshot_20200601-013400_Wizz Air.jpg

Не е обновено приложението, виж, че е старата промоция за рождения ден. Още цъкат и ъпват. Прочети условията. "19 май" ... 😄 

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

От фейсбук страницата на летище Люблин от снощи:

☣️ #Covid19 WAŻNE INFORMACJE ☣️ 
[AKTUALIZACJA / Update: 31.05.2020, godz./hour 21:40]

Due to traffic restrictions for international flights and cancellation of all domestic flights of LOT Polish Airlines, Lublin Airport will be closed for operational use starting from 15.03.2020, 00:00 hour until 11.06.2020, 23:59 hour with possible operational hours adjustment according to the situation and decisions of Government of Republic of Poland.

Последния пост на LOT от петък гласи, че от 1-ви започват национални полети, което противоречи с поста по-горе и явно още не са направили ъпдейт.

Из коментарите на летище Шопен:

copin.jpg

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Каква е вероятността полетите Ница-София да се изпълняват? Днес трябва да купя билет за роднина.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 5 минути , Childish каза:

Каква е вероятността полетите Ница-София да се изпълняват? Днес трябва да купя билет за роднина.

Бих казал, че ще оперира 95%.

• Харесвам 1
Публикувано:

Флекса на отсечка ли се таксува.За отиване-връщане на една резервация ми иска 44лв, което е малко безсмислено според мен.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Яни
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.