Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Днес вероятно ще се изпълни първият полет между София и Будапеща. Български граждани за сега могат да минават само транзит през Унгария, но до 2 седмици се очаква ограничението да падне. За юни са заложени по 2 полета на седмица, но от юли вече ще има по 4 полета на седмица.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 8 минути , Alexander каза:

Флекса на отсечка ли се таксува.За отиване-връщане на една резервация ми иска 44лв, което е малко безсмислено според мен.

Да, всички допълнителни услуги се плащат на отсечка, включително Flex.

Следва да се обърне внимание, че Flex при двупосочен билет е с малко по-различни условия за втората отсечка. При осъществена първа отсечка, на втората отсечка може да се променя само датата или да се отмени, но не може да се променя маршрутът.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , jorrro каза:

При осъществена първа отсечка, на втората отсечка може да се променя само датата или да се отмени, но не може да се променя маршрутът.

Ако полетът на отиване вече е излетял, полетът на връщане не може да бъде отменен.

Все пак работя в Уиз 🤣🤣

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Ако полетът на отиване вече е излетял, полетът на връщане не може да бъде отменен.  😁

OMG, благодаря за корекцията. То излиза, че е по-добре да се купуват винаги еднопосочни билети за по-голяма гъвкавост. Да, има го вариантът, че ако резервациите са 2, но примерно Уиз отменят едната, втората трябва да си я отмени пътникът...Но все пак си е доста прецакващо според мен.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Една вечер не влизам във форума и има 6 нови страници... 

Какъв е новият хит? Гледам нещо за Люблин - Айндховен на 07.06. Това ли взимаме?

П.П. Не, явно ORY-WAW за 07.06 е фаворит на щаба.

• Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, ACM каза:

Какъв е новият хит? Гледам нещо за Люблин - Айндховен на 07.06. Това ли взимаме?

Което и да избереш...талисмана е навсякъде 🤣🤣 само не знам как ще смогна между летищата

06B00CAA-5F63-4070-BCB5-D11A98F9EB91.jpg

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 12 минути , ACM каза:

...

Я малко да ви притесня.

WAW си изпълнява някакви полети. Вярно, предимно вътрешни, на LOT, но все пак има и международни.

Публикувано:
преди 3 минути , ven62 каза:

Я малко да ви притесня.

WAW си изпълнява някакви полети. Вярно, предимно вътрешни, на LOT, но все пак има и международни.

Няма лошо. Wizz ако се напънат могат да идат, да си полетят малко над ORY и да се прибират поживо-поздраво. Ама тези чакащи в ORY ще изгорят 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 часа, vorbis каза:

При опит за смяна на полет цената на новия полет е завишена

Знам, че сте на друга вълна, но това е доста кофти новина, да не говорим, че е в противоречие с условията на Флекс. С колко беше завишена?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 минути , ven62 каза:

Я малко да ви притесня.

А къде видя,че изпълняват? Ако гледаш сайта на летището то графика седи зареден от няколко дена така, а летище Люблин снощи съобщи, че LOT са спрели всички вътрешни полети от/до тяхното летище, а и предполагам,че няма и други да правят.

Георги Матеев
Публикувано:

@Topfly чудесна новина! Взех си билети до Будапеща за първия уикенд на юли с най-искрената надежда да летя наистина.

@ven62 ние пък като се притеснихме... :grin: Всички пътнически международни полети са официално отменени до 14.06, което обаче не изключва от време на време по някой евакуационен / карго полет.

@Alexander винаги взимай еднопосочни полети, когато искаш Флекс. По-удобно е в някои отношения, а нищо не губиш.

@vorbis нямам впечатление да завишават цените при смяна на полета чрез флекс, преди 2 седмици доста експериментирах специално в това отношение и нямаше никаква разлика. Освен ако не са променили нещо съвсем наскоро бих казал, че в твоя случай е някакъв бъг с конкретния полет (например разлика от превалутиране и тн).

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Спри се бе човек, сега всички ще почнем да треперим за талисмана. Аз съм спокоен, вярвам в магическите му сили!

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Помощ:

Сега имам следния проблем.

Вчера като проверявах за билет, ми е останала резервация в статус pending payment

Сега като тръгнах да купувам наново билет, т.к. не ми даваше вече възможност да използвам кредита, забелязах предупреждението, че вече имам резервация за същите дата и маршрут.

Естествено искам да използвам кредита и да днешните цени.

Има ли начин да се справя без да звъня на кол центъра?

Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

Флекса на отсечка ли се таксува.За отиване-връщане на една резервация ми иска 44лв, което е малко безсмислено според мен.

На отсечка и на всеки пътник. Всеки решава за себе си дали му е безсмислено. На мен снощи ми беше много смислено. 🙂

Публикувано:
преди 42 минути , Георги Матеев каза:

нямам впечатление да завишават цените при смяна на полета чрез флекс, преди 2 седмици доста експериментирах специално в това отношение и нямаше никаква разлика. Освен ако не са променили нещо съвсем наскоро бих казал, че в твоя случай е някакъв бъг с конкретния полет (например разлика от превалутиране и тн).

Възможно е междувременно цената на билетите да се е повишила. Доста магеланци сме на Люблин-Лутън. Разликата беше около 10 евро.

Публикувано:
1 hour ago, jorrro said:

OMG, благодаря за корекцията. То излиза, че е по-добре да се купуват винаги еднопосочни билети за по-голяма гъвкавост. Да, има го вариантът, че ако резервациите са 2, но примерно Уиз отменят едната, втората трябва да си я отмени пътникът...Но все пак си е доста прецакващо според мен.

Почти сто процента съм сигурна, че съм попадала на случай, в който има разлика в цената на билетите между това да вземеш два еднопосочни или един двупосочен за едни и същи дати, така че трябва да се има едно наум.

Публикувано:

5CEE0896-9C5D-4D62-AA69-EF0398031885.jpg

Че тя била ли е затваряна? 🙄

Явно са ни усетили,че българи масово не купуват полети от/до България и сега малко да ни стимулират..

• Смея се 6
Публикувано:
преди 5 минути , Yto каза:

За или от Люблин беше стратегията, или няма значение. 

Летището казва за входящи, но и изходящи не виждам как ще има, но все пак...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 часа, Petinam каза:

Моят билет София - Ница струва 307 лева с флекса. Идея какво да правя? Да го канселирам? Или да го сменя с друг? Мисля за смяна, но не виждам с кой за такава сума... помощ! 

Снощи беше 453 лв, сега е 203 лв. Коментари относно казуса?

101210712_1322198914788921_2374549287515193344_n.jpg

Публикувано:
преди 23 минути , Capitan Morgan каза:

Бъг ли е че имам 6 билета за цялата рода за мега дестинацията Люблин? 

Screenshot_20200601-113712.jpg

Явно само за теб са го махнали 😀 как на мен един път не ми се подиграха така...като отменят, отменят

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.