Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 минути , eugene.kn каза:

Снощи беше 453 лв, сега е 203 лв. Коментари относно казуса?

101210712_1322198914788921_2374549287515193344_n.jpg

Най-вероятно хората, които са били с флекс са се преместили на друг полет и са се освободили повече места. Този полет ще се състои със сигурност. Ако имаш флекс, бягай, да не го дъвчем на всяка страница. 🙂 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, Childish каза:

Помощ:

Сега имам следния проблем.

Вчера като проверявах за билет, ми е останала резервация в статус pending payment

Сега като тръгнах да купувам наново билет, т.к. не ми даваше вече възможност да използвам кредита, забелязах предупреждението, че вече имам резервация за същите дата и маршрут.

Естествено искам да използвам кредита и да днешните цени.

Има ли начин да се справя без да звъня на кол центъра?

Ами внимавайте като си проигравате почти докрай, особено ако имате кредити.

Докато си играех, резервацията ми е станала в confirmed, payment pending

От кол центъра ми казаха, че могат да ми помогнат.

Не виждам как да възстановя кредита, който съм добавила и друг вариант освен да платя въпросната резервация.

Публикувано:
На 29.05.2020 г. в 12:03, muffytoz каза:

Сутринта направих опит да взема 2 билета на отделни резервации Братислава-Скопие.Изписа ми не ви достига кредит.Оставих ги на изчакване и сега след като ми върнаха от друг полет кредита  пробвах да си довърша резервациите от сутринта.Стана

преди 9 минути , Childish каза:

Ами внимавайте като си проигравате почти докрай, особено ако имате кредити.

Докато си играех, резервацията ми е станала в confirmed, payment pending

От кол центъра ми казаха, че могат да ми помогнат.

Не виждам как да възстановя кредита, който съм добавила и друг вариант освен да платя въпросната резервация.

Не става ли да пробваш да завършиш резервацията, че мисля до 24ч си остава на изчакване и после се анулира

Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Двете неща не са свързани,

Аз използвах кредит, който не беше достатъчен за да заплатя резервацията - имах кредит за 50е, а купувам билети за 140е. 

Избирайки да използвам кредита (признавам си без много-много да чета, но не съм очаквала да финализирам всичко без да потвърдя на последния екран) ., сега имам резевация със статус confirmed, и pending payent за 90е.

Аз уж правя услуга на друг човек, не използвам моя профил и този човек няма други полети, които да чака да бъдат отменени, че да използва новите кредити.

Публикувано:
В момента, Childish каза:

Двете неща не са свързани,

Аз използвах кредит, който не беше достатъчен за да заплатя резервацията - имах кредит за 50е, а купувам билети за 140е. 

Избирайки да използвам кредита (признавам си без много-много да чета, но не съм очаквала да финализирам всичко без да потвърдя на последния екран) ., сега имам резевация със статус confirmed, и pending payent за 90е.

Аз уж правя услуга на друг човек, не използвам моя профил и този човек няма други полети, които да чака да бъдат отменени, че да използва новите кредити.

Е тази с изчакване би трябвало сама да се канселира след като не е завършена

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Е тази с изчакване би трябвало сама да се канселира след като не е завършена

Да, но не е ясно какво става с кредита. Трябва да изчакам да мине полетът.

Отделно аз искам да купя други билети и да използвам уиз кредита, а той не е достъпен.

Както и да е, Написах го, ако е полезно на някой друг.

• Харесвам 2
Публикувано:

OK, имам развитие по въпроса, ако ви е интересно (съжалявам, не става дума за печелене на пари).

Първия път се обадих на безплатния телефон горе и бях препратена автоматично и в крайна сметка обслужена от украинка (аз наивно тръгнах да говоря на български и тя изброи кои езици говори).

Сега се обадих на малтийския номер (5-та не ми свърши работа). Обясних какво искам и ми казаха, че всичко е възжможно - да се отмени тази резервация и да ми се върне уиз кредита. Чакам да видя какво ще се случи.

ПП След обаждането всичко е наред. Направих си новата резервация и този път обърнах внимание на текста в сиво, че ако избереш да използваш кредит, тази операция не може да бъде отменена,  (This operation cannot be undone или нещо подобно)

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:

Първите полети Париж-Варшава са заредени точно от 07.06 /дали ще се изпълняват не е ясно/ и Уиз явно се надяват и те да се поавят в разписанието

Untitled.jpg

Публикувано:
преди 8 минути , КолЮ каза:

Вече и на сайта на LUZ е публикувана добрата новина

Screenshot_20200601-133257.png

Сега ще чакат до последно да видят дали ще разрешат преди това полети, че те винаги се хващат за това according to the situation and decisions of Government of Republic of Poland.

преди 4 минути , logist13 каза:

Само дето летището е друго 🙂

Кое летище в Париж ли? All flights due to be operated to / form Paris-Orly are reassigned at Paris-CDG.

Публикувано:
преди 17 часа, Tamer каза:

Един бърз въпрос с извинение, ако вече е разясняван по миналите страници. Ако съм закупил билет с Wizz Go пакет, refund-a върху целия пакет ли е? Тоест, 20% върху цената, която съм платил за Wizz Go.

Аз ако съм на мястото на генерал @Георги Матеев, ще ви се разсърдя на всички, че не ме четете и ще спра да ви правя брифинги! 😎 Горе - четвъртото закачено мнение е именно брифинг за прословутите 20%. 🙂

преди 4 часа, ACM каза:

Качвам се и аз на ORY-WAW. Ще нося сандвичи. 4C

Аз освен да се кача на CL (cockpit left) и да ви видя тогава колко сте ербап всичките и колко ще останат на борда... :girl_witch:

Преди 1 час, Ivko каза:

Първите полети Париж-Варшава са заредени точно от 07.06 /дали ще се изпълняват не е ясно/ и Уиз явно се надяват и те да се поавят в разписанието

Untitled.jpg

Ивко, иди до аптеката моля те, вземи някое валидолче, лексотанче, че ще подлудиш сега целия форум... 7 дни направо няма да може да се влиза в тази тема.... :girl_blum:

• Смея се 15
Публикувано:
преди 4 минути , chandni каза:

...

Ивко, иди до аптеката моля те, вземи някое валидолче, лексотанче, че ще подлудиш сега целия форум... 7 дни направо няма да може да се влиза в тази тема.... :girl_blum:

И за мен да вземе...

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Моля запазете хапченцата за качването на борда. Chandni ще ни кара и може да подрусва! Остана самолет да намерим...

• Смея се 6
Публикувано:

Стига лежхате и чакайте Люблин, давайте да мислим напред, че края му се вижда.

Летището в Малта е затворено официалано до 1 юли

https://www.guidememalta.com/en/as-malta-s-airport-prepares-to-open-will-tourists-need-to-self-quarantine-on-arrival-tourism-minister-responds

http://www.xinhuanet.com/english/2020-05/31/c_139103131.htm

Има полети до Белград на не лоша цена от 15-ти юни натам. И евтини и скъпи.

За мен е скрития фаворит след Полската одисея.

Нека щабът разгледа предложението и да излезе с официална декларация към общността.

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 3 минути , kakadu каза:

Стига лежхате и чакайте Люблин, давайте да мислим напред, че края му се вижда.

Нека щабът разгледа предложението и да излезе с официална декларация към общността.

За щаба не знам ама талисмана е гол като пушка 🙄

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Георги Матеев
Публикувано:
преди 24 минути , kakadu каза:

Летището в Малта е затворено официално до 1 юли

Щабът още вчера хареса изказването на малтийския премиер и зае "бизнес класата" (6-те седалки на първи ред) на MLA-BEG 17.06.

На практика всичко от/до Малта преди 01.07 подлежи на кенсъл, като е много възможно Уиз до часове да реагират с премахване на полетите. В момента има доста опции - и за плитки и за по-дълбоки джобове, та всеки със свободен кредит да го впряга на работа 🙂

ВНИМАНИЕ!! САМО ЗА "ИНВЕСТИТОРИ"!!

ПОЛЕТИ ОТ/ДО МАЛТА ПРЕДИ 01.07

одобрено-png-4.png

А @chandni коя отсечка ще пилотира по-точно? Питам за един приятел (@ven62), дето доста го е страх да лети :heat: Или да му кажа да не се притеснява, тъй като @Ivko ще раздава валидолче на корем?

• Харесвам 7
  • Браво 4
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 31 минути , Георги Матеев каза:

Щабът още вчера хареса изказването на малтийския премиер и зае "бизнес класата" (6-те седалки на първи ред) на MLA-BEG 17.06.

На практика всичко от/до Малта преди 01.07 подлежи на кенсъл, като е много възможно Уиз до часове да реагират с премахване на полетите. В момента има доста опции - и за плитки и за по-дълбоки джобове, та всеки със свободен кредит да го впряга на работа 🙂

ВНИМАНИЕ!! САМО ЗА "ИНВЕСТИТОРИ"!!

ПОЛЕТИ ОТ/ДО МАЛТА ПРЕДИ 01.07

одобрено-png-4.png

А @chandni коя отсечка ще пилотира по-точно? Питам за един приятел (@ven62), дето доста го е страх да лети :heat: Или да му кажа да не се притеснява, тъй като @Ivko ще раздава валидолче на корем?

@Георги Матеев май само ти имаш още кредит да залагаш 😄

• Смея се 7
Публикувано:
преди 4 минути , ven62 каза:

Да, набута ни той с това Орли до/от Варшава и сега се шири сам до Малта.

Ама, а дано @chandni му го пилотира.

А,няма да е сам,ще седна зад него да му бутам отзад седалката😄😄

• Браво 2
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 29 минути , imarev каза:

А,няма да е сам,ще седна зад него да му бутам отзад седалката😄😄

Щабът ще те докладва като потенциален вирусоносител и ще насъска стюардесата да те премести на 32-и ред до тоалетната ПЪК 😈

@Capitan Morgan еее понаучили сме това-онова от истинските инвестиции и тук също диверсифицираме... в различни полети :grin:

Между другото щабът има важна задача за @oli_mali - дрънни един телефон на LUZ да ги помолиш да подсетят Уиз да отменят по-бързо. Преди успешно беше звънял до летището в Клуж, та като най-опитен този обществен ангажимент се пада на теб :ok:

• Харесвам 6
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 26 минути , Георги Матеев каза:

Щабът ще те докладва като потенциален вирусоносител и ще насъска стюардесата да те премести на 32-и ред до тоалетната ПЪК 😈

Ако и стюардесата седне до мен да ме пази,сам ще бягам към 32 ред😄😄

• Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 14 минути , imarev каза:

Ако и стюардесата седне до мен да ме пази,сам ще бягам към 32 ред😄😄

Никакъв проблем. Щабът току-що потвърди с ръководството на авиокомпанията, че старшата стюардеса на полета през цялото време ще седи до теб на 32-и ред. На кацане в Белград пусни едно селфи на двама ви, ок? :help:

385b3aa701ea28b1696974cc57b2f3ed.jpg

• Смея се 12

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.