Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, kakadu каза:

Стига лежхате и чакайте Люблин, давайте да мислим напред, че края му се вижда.

Летището в Малта е затворено официалано до 1 юли

А сайта им пак не е ъпдейтнат и казва ON 23 MAY 2020, A NOTICE TO AIRMEN (NOTAM) EXTENDED THE CURRENT TRAVEL BAN UNTIL 15 JUNE 2020.  и разбира се до няколко дестинации са заредили полети още от 16-ти 🙄😀 даже и от/до София има. Да вземем да се възползваме от днешната оферта хем.

• Смея се 1
Публикувано:

Нещо всеки ден нови и нови дестинации :rolleyes:

Wizz Air launches 6 new routes to / from Austria

6 new routes from / to Salzburg

Salzburg <-> Kyiv (2 times per week)
Salzburg <-> Belgrade (2 times per week)
Salzburg <-> Bucharest (2 times per week)
Salzburg <-> Skopje (2 times per week)
Salzburg <-> Larnaca (2 times per week)
Salzburg <-> Tuzla (2 times per week)

Where to book?

Visit Wizzair

salzburg.jpg

За повече инфо цък.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

има доста опции - и за плитки и за по-дълбоки джобове

Нещо за 7.18лв ? :rolleyes::unsure::grin:

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Аз току що забих останалия кредит за  MLA-SKP на 16.06. Не ми се чака попълване на кредитната сметка от полската инвазия...

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 8 минути , Фичо каза:

Нещо за 7.18лв ? :rolleyes::unsure::grin:

Това е висш пилотаж... Съжалявам, обаче междувременно щабът се оттегли в почивка :grin:

@Ivko, по-полека с кешовите съвети, че ще има талисмански уволнения! :big_boss:

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Успях ден и половина да не купя нито един билет, но само до толкова. Опитах се обаче да взема билет без дискаунт, но на някоя си стъпка ме разпознава, че имам дискаунт и не ме пуска да продължа, ако не приложи дискаунта. Както и да е , взех го с дискаунта, но се чудех за друг път-как да го заобиколя това? Ако сменя името , няма да мога пък да ползвам кредита...

• Смея се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 минути , bobole4e каза:

Успях ден и половина да не купя нито един билет, но само до толкова. Опитах се обаче да взема билет без дискаунт, но на някоя си стъпка ме разпознава, че имам дискаунт и не ме пуска да продължа, ако не приложи дискаунта. Както и да е , взех го с дискаунта, но се чудех за друг път-как да го заобиколя това? Ако сменя името , няма да мога пък да ползвам кредита...

Представям си това колко странно ще звучи, ако го цитираме след 2-3 месеца 🙂

Задължително първо се логваш в акаунта си. Чак след това търсиш / избираш полета (тарифата без дискаунт) и продължаваш към плащане - поне при мен така цената не се променя докрай и си остава по-високата без дискаунт.

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 27 минути , Георги Матеев каза:

Никакъв проблем. Щабът току-що потвърди с ръководството на авиокомпанията, че старшата стюардеса на полета през цялото време ще седи до теб на 32-и ред. На кацане в Белград пусни едно селфи на двама ви, ок? :help:

385b3aa701ea28b1696974cc57b2f3ed.jpg

Само да не го отменят,че язък ми за надеждите 😄😄

• Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Георги Матеев каза:

Задължително първо се логваш в акаунта си. Чак след това търсиш / избираш полета (тарифата без дискаунт) и продължаваш към плащане - поне при мен така цената не се променя докрай и си остава по-високата без дискаунт.

Така го правя. Някъде преди екрана за плащане излиза надпис от сорта-Изглежда имате платен дискаунт, желаете ли да го приложим? и единствения избор е да продължа. Като продължа цената вече е намалена. Другия път( ако има друг път 🙂 ) ще снимам. Не че  е важно, но ми стана любопитно.

• Замислям се 1
Публикувано:

Еххх, отмениха ми Санкт Петербург на 18.06 😭 Не че щях да ходя, а и беше с Флекс, така че щях сам да си го отменя. Лошото е, че съм плащал с ваучер, отделно имам и surcharge fee, защото сменях към по-евтин билет...Сега въпросът е как се процедира, защото те по принцип не връщат ваучери и surcharge fees. След като получа мейла, им се обаждам и те правят целия refund? Или правя аз частично през сайта (колкото върне - толкова) и после звъня на support-а?

PS: Санкт Петербург е аут от София до края на юни.

Публикувано:

Не зная доколко ще е полезно , но България еър отменят полети до Варшава - в конкретния случай датата е 15.06.

• Харесвам 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

Поне на 10 места от руските сайтове и източници прочетох, че Грузия отваря летищата си от 15 юни за вътрешни и от 1 юли за международни полети. Така, че спокойно може да залагате на полети преди 1 юли от и до Кутаиси.

• Харесвам 1
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 6 минути , wiliko каза:

Добре де, а нещо за 6,35€

...😂 🤣 🤪 

Ето това е за 8.37€ с дискаунт.

Screenshot_20200601-194703_Wizz Air.jpg

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, BlackArt77 каза:

Поне на 10 места от руските сайтове и източници прочетох, че Грузия отваря летищата си от 15 юни за вътрешни и от 1 юли за международни полети. Така, че спокойно може да залагате на полети преди 1 юли от и до Кутаиси.

Като чете руските форуми, имаше ли нещо за самата Русия, или ти си търсил само за Грузия? 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 31.05.2020 г. в 12:06, ipg каза:

Здравейте, знае ли се нещо за полетите до Санкт Петербург през юни? Имам на 20 юни полет, но няма да летя и се надявам да го отменят, че ще е  кофти иначе 

Полетите до Санкт Петербург са анулирани до края на месец юни.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 8 минути , Фичо каза:

Като чете русикте форуми, имаше ли нещо за самата Русия, или ти си търсил само за Грузия? 

Търсих основно Грузия, за Русия не съм чел.

Йосиф Милчов
Публикувано:

@Фичо Току що прегледах из руските източници и за самата Русия. Повечето данни сочат, че Русия ще отвори границите си за чужди туристи най-рано пролетта на 2021 година.

• Харесвам 2
  • Шок 14
Публикувано:
преди 9 минути , mamaivy каза:

Полетите до Санкт Петербург са анулирани до края на месец юни.

О, наистина! :yes: Понеже сутринта като гледах още ги имаше от средата на юни полетите. 
Мерси.
И както бях беден като църковна мишка, сега изведнъж ще се окажа с около 450 кинта кредит :rolleyes: (2/3 чужд :grin:

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

И аз си получих парите за отменения полет до Санкт Петербург, но нещо не е точно. Платила съм 220 евро по фактура, а ми връщат 198 евро, което е с 120% компенсация. Какво е това? Аз ли пропускам нещо или те са объркали сметката? 

Публикувано:
преди 4 часа, ven62 каза:

Ама, а дано @chandni му го пилотира.

Ти какво имаш НАВпредвид? :blink: Ти менЕ като някакво плашило ли ме имаш? :comando:

преди 5 часа, Георги Матеев каза:

А @chandni коя отсечка ще пилотира по-точно? Питам за един приятел (@ven62), дето доста го е страх да лети :heat: Или да му кажа да не се притеснява, тъй като @Ivko ще раздава валидолче на корем?

Ма който кажеш бе, златен...  Кеф ти негов, кеф ти твой... Кеф ви и на двамата... Тя @chandni последните 3 месеца така или иначе работи така:

Image may contain: text that says 'Impact of Digitalization and automation... Lollll This is your pilot speaking. I'm working from home today 00'

:girl_witch::girl_blum:

П.С. @Фичо и той имаше "негови" полети... Ако трябва и тях ще пилотирам... :girl_crazy:

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 31 минути , Фичо каза:

О, наистина! :yes: Понеже сутринта като гледах още ги имаше от средата на юни полетите. 
Мерси.
И както бях беден като църковна мишка, сега изведнъж ще се окажа с около 450 кинта кредит :rolleyes: (2/3 чужд :grin:

Искаш да кажеш, че АЗ се оказах с 450 кинта по-богата...?! :girl_werewolf:Доколкото си спомням, тоя билет ми го подари....? :girl_crazy:

преди 19 минути , Sinka каза:

И аз си получих парите за отменения полет до Санкт Петербург, но нещо не е точно. Платила съм 220 евро по фактура, а ми връщат 198 евро, което е с 120% компенсация. Какво е това? Аз ли пропускам нещо или те са объркали сметката? 

Единственият вариант да ти върнат по-малко пари при ануилация от тяхна страна е ако си купила и Wizz Discount Club - за него пари не връщат. За останалите сметки 120% или по-малко - 4-тото препоръчано мнение горе на ген. @Георги Матеев 😉

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.