Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, bibi каза:

Не зная доколко ще е полезно , но България еър отменят полети до Варшава - в конкретния случай датата е 15.06.

България Еър не летят до Варшава.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , chandni каза:

Единственият вариант да ти върнат по-малко пари при ануилация от тяхна страна е ако си купила и Wizz Discount Club - за него пари не връщат. За останалите сметки 120% или по-малко - 4-тото препоръчано мнение горе на ген. @Георги Матеев 😉

Да, сега погледнах. Наистина съм купила Wizz Discount Club. Благодаря много за отговора!

Публикувано:
преди 27 минути , randi каза:

България Еър не летят до Варшава.

Летят с прекачване. Но полетът е канселиран заради поляците. ( Приятелка е агент и се чуди как да превози един момък да си прибере жената и покъщнината оттам - отиване със самолет и връщане с кола ) засега удря на камък.

Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, Фичо каза:

И както бях беден като църковна мишка, сега изведнъж ще се окажа с около 450 кинта кредит :rolleyes: (2/3 чужд :grin:

Фиче, полетите от Люблин до LTN и EIN на 07.06 още се продават... Само споменавам :diablo:

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

Искаш да кажеш, че АЗ се оказах с 450 кинта по-богата...?! :girl_werewolf:Доколкото си спомням, тоя билет ми го подари....? :girl_crazy:
😉

Уви, бях ти подарил билет за полет до Питер през юни. :tongue:

Цитат

В съзвучие с марката - наградата за първия познал е двупосочен билет до Лени... опааа.. до Санкт Петербург, през юни.

Путин обаче не отмени карантината и полети прези юни вече няма. :rolleyes: Имам желание, на няма полети. :tongue: :grin: 
Как беше оня виц: " ... кавалери има, ама места няма." :biggrin:
Ама нали си ми слабост - може да те уредя с някой билет от кредита! :grin:

Публикувано:

Здравейте, имам резервация за полет от София до Лисабон двупосочно. Отиване на 16.06, връщане на 20.06, но на две отделни резервации. Като цяло билетите ги бях отписал заради карантината, но сега кансерираха отиването, със съответните опции за ребукинг , която ме блазни  (след два, месеца може и става за пътуване), но полета на връщане си остава активен. Има ли някаква опция да ги накарам да ми променят полета на връщане с мотива, че заради отменения полет на отиване, няма как да си ползвам билета на връщане? Сещам се какъв ще ви е отговора, но надеждата умира последна 😁

Георги Матеев
Публикувано:
преди 47 минути , Спас. каза:

Здравейте, имам резервация за полет от София до Лисабон двупосочно. Отиване на 16.06, връщане на 20.06, но на две отделни резервации. Като цяло билетите ги бях отписал заради карантината, но сега кансерираха отиването, със съответните опции за ребукинг , която ме блазни  (след два, месеца може и става за пътуване), но полета на връщане си остава активен. Има ли някаква опция да ги накарам да ми променят полета на връщане с мотива, че заради отменения полет на отиване, няма как да си ползвам билета на връщане? Сещам се какъв ще ви е отговора, но надеждата умира последна 😁

Всъщност имаш доста добър шанс. Обади се на безплатния телефон на Уиз (има го закачен горе) и обясни ситуацията - че заради отменения полет на отиване вече няма как да си ползваш и връщането. 99% ще се съгласят да отменят билета и да ти върнат парите (най-малкото като кредит в акаунта) и после сам можеш да си резервираш наново каквото искаш. Вече имаше няколко подобни случая, всички с успешен завършек.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Фиче, полетите от Люблин до LTN и EIN на 07.06 още се продават... Само споменавам :diablo:

Мерси, Жоре! :thank_you:
Тез пък много бързи уизърите и веднага върнаха кредита и ... вече го заложих ....
Ей, подхлъзнахте ме и мен по наклонената плоскост на комара. :blush:

• Харесвам 2
  • Шок 2
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано: (редактирано)

Ама нещо само ме стряскат тези розовите. Не съм свикнал да получавам информативни имейли преди полет за багаж, места /то верно, че последните са ми все hi тарифа/ и сега и за декларации....,а същинския имейл кога, че цели три даже?!

@logist13 не не точно обратния имейл преди полета който е 😁

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Ама нещо само ме стряскат тези розовите. Не съм свикнал да получавам информативни имейли преди полет за багаж, места /то верно, че последните са ми все hi тарифа/ и сега и за декларации....,а същинския имейл кога?!

Същинския мейл след полета, да благодарят, че си избрал тях и да те поканят пак на борда 🙂

• Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Ама нещо само ме стряскат тези розовите. Не съм свикнал да получавам информативни имейли преди полет за багаж, места /то верно, че последните са ми все hi тарифа/ и сега и за декларации....,а същинския имейл кога?!

Работи си спокойно. Падежът на инвестициите е в неделя 😀 , а досега повече самолети ги отменят между 24 и 48 часа преди полет. Т.е. в петък или събота. Хайде, здрав сън и стабилна храна да събираш сили за следващото въртене на колелото на късмета. Без талисмана и главнокомандващия на щаба за къде сме?! 😀

• Смея се 4
Георги Матеев
Публикувано:

@Ivko, липсваше ми, как спа? :grin:

Преди четвъртък/петък не очаквам отмяна на полетите, малко търпение трябва...

• Смея се 4
Публикувано:
преди 6 минути , vorbis каза:

Работи си спокойно. Падежът на инвестициите е в неделя 😀 , ...

Аз точно в тази връзка искам да се оплача.

Тия (Wizz) ми задържат едни инвестиции на трупчета вече трети ден.

Няма ли как да им подскажа, че ако ми ги освободят аз отново ще реинвестирам при тях.

А и оборота ще им се вдигне и нищо чудно да са авиокомпанията с най-голям оборот за 2020г.

• Смея се 8
Публикувано:
преди 5 минути , ven62 каза:

Аз точно в тази връзка искам да се оплача.

Тия (Wizz) ми задържат едни инвестиции на трупчета вече трети ден.

Няма ли как да им подскажа, че ако ми ги освободят аз отново ще реинвестирам при тях.

Май доста хора сме така.... 🙂

Нещо петиция или подписка да организираме...

Писмо поне.... *Казаци на султана > *Магеланци пишат на Варади :))

• Смея се 5
Публикувано:
преди 11 часа, Георги Матеев каза:

Всъщност имаш доста добър шанс. Обади се на безплатния телефон на Уиз (има го закачен горе) и обясни ситуацията - че заради отменения полет на отиване вече няма как да си ползваш и връщането. 99% ще се съгласят да отменят билета и да ти върнат парите (най-малкото като кредит в акаунта) и после сам можеш да си резервираш наново каквото искаш. Вече имаше няколко подобни случая, всички с успешен завършек.

Благодаря за съвета! Свързах се с тях, без пазарлъци казаха, че ще ми сменят и неканселирания полет /или ще ми върнат кредит/. Естествено има лека греда - датата, която избрах за връщане /влиза в 60-те дни след полета/ уж нямало места, а в приложението места си има за тази дата... та така сега си мисля, дали да направя лек компромис с датите или да взема кредит, с който обаче предвид ниската цена на билетите, не знам до къде ще мога да отида.   

• Харесвам 3
Публикувано:

В едно интервю от вчера  Варади обещава да върне парите за неосъществени полети на пътниците до 30 дни, а не до 60 дни, както обещаваше до сега.  В същото време Ryanair, Луфтханза и т.н. продължават да бавят връщането на парите..

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 минути , Topfly каза:

В едно интервю от вчера  Варади обещава да върне парите за неосъществени полети на пътниците до 30 дни, а не до 60 дни, както обещаваше до сега.  В същото време Ryanair, Луфтханза и т.н. продължават да бавят връщането на парите..

@Topfly, би ли ни информирал, ако  Wizz реши да връща "парите" от акаунта в кредитните ни карти.:wink:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
1 minute ago, ven62 said:

@Topfly, би ли ни информирал, ако  Wizz реши да връща "парите" от акаунта в кредитните ни карти.:wink:

Искаш да си прибереш печлбите в кеш? 😉 Според мен за много магеланци самолетният билет има по голяма стойност от кеша, но може и да греша 😉

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 23 часа, Георги Матеев каза:

На практика всичко от/до Малта преди 01.07 подлежи на кенсъл, като е много възможно Уиз до часове да реагират с премахване на полетите.

преди 25 минути , oli_mali каза:

Полетите от/до Малта вече са отменени до края на месеца. 

:shok: кой успял, успял.. @Георги Матеев няма да го питам

• Браво 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 45 минути , oli_mali каза:

преди 29 минути , Ivko каза:

кой успял, успял.. @Георги Матеев няма да го питам

Бърша сълзи в момента... С такова нетърпение очаквах сеира на @imarev със старшата стюардеса на полета MLA-BEG... Сега звънкам на приятелите в Белград да не ме чакат и да почват плескавиците без мен :cray:

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Няколко пъти при опит за достъп до magelanci.com (разбирай - тази тема) ми излиза това:

1.jpg.218005a05eba9b60c4ee4b2a62da45d0.jpg

Аз лично знам къде заседава щаба т.е. къде живее @Георги Матеев , но все пак - връзката с общността, Талисмана, … лошо,... Дано да е нещо инцидентно.

Публикувано:
преди 4 часа, vorbis каза:

Падежът на инвестициите е в неделя 

Или още по-зле в началто на другата седмица, за полетите на 09.06

преди 1 час, oli_mali каза:

И каква я свършихме накрая? :dash1: Загубихме по едно кръгче, като се метнахме на Люблинските дестинации на 07 и 09, вместо да ударим по един  ALL IN на Малта, и после да атакуваме полските маршрути 🤪

• Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.