Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Хайде, аз ще се прежаля да дегустирам водката. Да не би ЩАБА да пострада от някой фалшификат. Може да дегустирам и водата в басейна, де не би да е студена и ЩАБА да настине.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 40 минути , logist13 каза:

Хайде, аз ще се прежаля да дегустирам водката. Да не би ЩАБА да пострада от някой фалшификат. Може да дегустирам и водата в басейна, де не би да е студена и ЩАБА да настине.

Виж, да обясня как работят нещата по-точно. (1) Щаб -> (2) Талисман. И само Талисманът дегустира продоволствията на Щаба.

Сега, ако искаш да кандидатстваш за втори официален Талисман и да дегустираш водка и вода това е съвсем отделен въпрос... Ще трябва да подадеш писмена кандидатура, да платиш необходимите такси и рушвети и после... после ще видим.

Ама хайде, днес съм ларж - имаш литър водка от мен. Чакаме само @ven62 да изкопае басейна. Гледам го долу на улицата, че вече запретва ръкави, пуфти, пъшка и се поти :grin:

UPDATE ЕКСКЛУЗИВНО... снимка от първата копка! ven62 не се вижда в кадър, тъй като оперира багера.

991.jpg

• Харесвам 1
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 20 минути , Георги Матеев каза:

Виж, да обясня как работят нещата по-точно. (1) Щаб -> (2) Талисман. И само Талисманът дегустира продоволствията на Щаба.:grin:

Един живот се живее

преди 20 минути , Георги Матеев каза:

Сега, ако искаш да кандидатстваш за втори официален Талисман и да дегустираш водка и вода това е съвсем отделен въпрос... Ще трябва да подадеш писмена кандидатура, да платиш необходимите такси и рушвети и после... после ще видим.
:grin:

Трябва и да я заслужи тази титла и да допринесе за нея на форума...и не на последно място да му се доверят

• Харесвам 3
Публикувано:

@Георги Матеев ама как така? Проект има ли? Ще има ли мокър басейн, трамплин, шезлонги...? Ами разрешително?  😀 За едни дръвчета в една друга тема каква организация има, а тук... Не става така. Затова аз ще плувам в другия коридор - водката. Като се завърти колелото на полското кръгче, първата бутилка водка е от мен. Знаеш, че съм сериозен и отсега си чуквайте среща с талисман @Ivko да изкарате въздуха на бутилката. 🥃

• Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:

🤗

@Георги Матеев @Ivko @ven62 малко ме притеснява вашата комбина.

Талисманът, който не спи за да залага.

Щабът, който проектира басейн с водка.

и

Ven62(не ми е удобно да му слагам прякор 🙂), който чупи матраци от раз 😜

Трите части на "Последният ергенски запой" + "Вълкът от Уолстрийт" са детски приказки, спрямо това, което може да сътворите с тези си таланти.🤣

И после Уиз ще са виновни...🤓

• Смея се 11
Публикувано:

Ако погледнем малко по-напред в бъдещето,има един полет Вилнюс-Барселона на 9.06,който според мен има малък шанс да де състои.Много се съмнявам УИЗ да получат разрешение да летят точно до Испания .

Бих добавил и полетите до Англия от 8.06 нататък-май ще има потенциал за една врътка от там 

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Не казвате нищо за Кипър. Продават се билети от и до Ларнака. някой знае ли докога са в извънредно положение? Или го изпуснахме като дестинация?

Публикувано:

Lithuania has been under quarantine from March 16, gradually easing restrictions as the infection rate went down. Lithuania resumes regular flights to Latvia, Estonia, Germany, Norway, the Netherlands. Plan to resume flights to Denmark, Israel and Finland in upcoming week.

Travel is still prohibited from Belgium, Sweden, Portugal, and the UK, where the number of COVID-19 incidents exceeds 25 cases/100,000 population.

в този ред на мисли, смятам UK за по- добър избор

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 5 минути , danym21 каза:

Не казвате нищо за Кипър. Продават се билети от и до Ларнака. някой знае ли докога са в извънредно положение? Или го изпуснахме като дестинация?

Летището е затворено до 9-ти юни и след това поетапно започват да се изпълняват полети до определени дестинации

Георги Матеев
Публикувано:

Ало, Париж?

Screenshot_20200602-193719_Wizz Air.jpg

Цялата Полша (всички летища и дестинации) замина до 16.06, доколкото виждам набързо от телефона. Колко шокиращо и неочаквано :beach:

• Харесвам 6
  • Шок 2
  • Благодаря 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 7 минути , jorrro каза:

image.png.99e705e0b35e7b61d7a21af88e8d744c.png

Това инфо от НОТАМ за Бове как можем да го интерпретираме? Дали е било удължавано или си седи така от 13.05?

преди 1 минута , imarev каза:

Аз го интерпретирам като начало 13.05 и край 15.06

Точно така..,но е добре да се следи

B) 20/05/13 19:50 C) 20/06/15 21:59
E) COVID-19 : FLIGHTS RESTRICTIONS

Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Точно така..,но е добре да се следи

B) 20/05/13 19:50 C) 20/06/15 21:59
E) COVID-19 : FLIGHTS RESTRICTIONS

Преди него можем да направим едно завойче над Литва,надявам се няма да се разбързат да го махат

Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, imarev каза:

Bonjour Beauvais😄

Oui

20200602_201850.jpg.8cc45a60d86f3dc7a2df23bc267fad5b.jpg

Твърдо смятам да стигна до Белград, след като първият опит от Малта се провали.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 16 минути , Георги Матеев каза:

Oui

Твърдо смятам да стигна до Белград, след като първия опит от Малта се провали.

Аз мисля втори опит от София 😂😂, че скоро не съм го играл с бейсик тарифа, а и този твоя ми е много скъп вече 😑 ама за сега само разглеждам,че няма пара

Публикувано:
преди 40 минути , Георги Матеев каза:

Oui

Твърдо смятам да стигна до Белград, след като първия опит от Малта се провали.

Много скъпо това... Не мога да му скоча преди канселирането на Париж-Варшава за съжаление  

• Смея се 1
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 13 часа, danym21 каза:

Някой знае ли със сигурност докога е извънредното положение в Кипър и Грузия?

За Кипър не знам,  но Грузия 100% отварят летищата за международни полети на 1 юли. Така, че мисля смело може да се натоварите на дестинация от Кутаиси. Стюардесите обещават да черпят и с Ча ча. 😁

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Потвърдено. нотама е стар но е в действие до 30 юни. Най- безопасно е да се взима всичко до Кутаиси.

. 14 MAY 13:32 2020 UNTIL 30 JUN 20:00

COVID-19: FLIGHT RESTRICTIONS.
ALL INTERNATIONAL SCHEDULED FLIGHTS TO/FROM GEORGIA 
ARE RESTRICTED. RESTRICTIONS DOES NOT APPLY TO:
A. FLIGHTS WHEN AIRCRAFT ARRIVES AT GEORGIAN AIRPORTS WITHOUT 
PASSENGERS (FERRY FLIGHT) TO CARRY PASSENGERS DESTINED FOR THE 
FOREIGN COUNTRIES.
  • Харесвам 5
Публикувано:

Другата златна мина е KZN-BUD за 16 юни. там явно са го изпуснали като са резали LED & VKO.

не забравяйте Литва- UK там нещата са почти сигурни за 8 юни- понеделник сутрин. Щаба им издава списък със сигурни дестинации всеки понеделник. Този понеделник великобритания не влиза в списъка.

• Харесвам 6
Публикувано:

То хубаво потвърдено и да се взема ама въпроса е с какво?! Тия вече са ни усетили и чакат да видят кое да махат и тогава ще канселират 😀😀

Преди 1 час, so'90 каза:

Потвърдено. нотама е стар но е в действие до 30 юни. Най- безопасно е да се взима всичко до Кутаиси.

. 14 MAY 13:32 2020 UNTIL 30 JUN 20:00

Не е стар просто допълват крайната забрана 🙂

Какво спокойствие цари от вчера...всеки чака отмяна на полети и повечето са бедни като мишлета

• Харесвам 4
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.