Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 минути , neuromancer каза:

Чисто от любопитство, с колко успяхте да си увеличите кредитите - 100-200% или по-малко?

Аз имам 4 резервации само и ако всичко мине по план ще съм с около 60% отгоре. За съжаление противно на логиката през първите 2 месеца на пандемията бях много зает и нямах възможност да следя форума. Сега щях да имам сигурно хиляди кредит.

Някой, който е имал едни 250-300 евро в началото и е направил 20+ резервации (има такива) със сигурност е с доста над 1000 евро. Няма да се изненадам ако генералът е с над 2000 евро.

Публикувано:
преди 35 минути , muffytoz каза:

Някой с информация за този полет? Май се оказва последния, на който се надявам да се отмени 🙂

Screenshot_20200603_153642.jpg

Ами той не се продава вече, но не е канселиран както и тези от/до Люблин... в момента засдават дали да ги признават

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Yto каза:

Струва ми се, че сутринта Бове беше изчезнало от продажби, сега пак го има. 

Някой да е забелязъл? 

Има си го, но пише, че всичко е продадено! 

• Замислям се 1
Публикувано:

преди 3 минути , crazyhorse каза:

Има си го, но пише, че всичко е продадено! 

До Белград за 309 евро ми дава да резервирам... 

Публикувано:
преди 3 часа, ven62 каза:

Предвид любовта на @chandni към НАП тя е председателя на "алтернативния НАП". Ven62 е просто бирника.

@ven62, не ти ли омръзна да бъркаш девойките във форума...? То не беше @desislavna, не бяха @Ellena и @elenitta, ами сега и @antea обърка с @chandni:girl_werewolf: Ти капчица жал нямаш към тая Wizz кредитна карта?! Като швейцарско сирене я направи!:girl_crazy:

• Смея се 3
Публикувано:
преди 44 минути , Ivko каза:

Ами той не се продава вече, но не е канселиран както и тези от/до Люблин... в момента засдават дали да ги признават

Kакто и тези SKP-MLA. Доста ги забавиха. Няма полети. a може да се регистрираш 😄

Публикувано:

Нотам-а на летището в Рига дава, че всички полети са отменени до 20.06 освен тези, идващи от Естония и Латвия. Смятам, че полет Рига - Лондон на 9.06 е подходящ за последна врътка. Има и полети до Дортмунд и Киев на 16.06. Как мислите?

,,;.JPG

• Смея се 1
Публикувано:

@Георги Матеев специални благодарности за прекрасната атмосфера, която създаде и подкрепата за неумеещите !  :give_rose:

Благодарение на теб излизаме по - знаещи и можещи от ситуацията, която ни здуха. Пожелавам ти наистина скоро да полетиш :crazy_pilot:

Благодарности и към всички, които помагаха с безценна информация. 

@neuromancer аз,лично, за три отменени полета просто си върнах половината смешен кредит( около 70 евро ) и го удължих за добър период. Пък, ако ми отменят и четвъртия полет, вече ще съм на печалба. Пък ако не - оставам с предното изречение. 

Аз доволен ! 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 13 минути , saved_ каза:

Нотам-а на летището в Рига дава, че всички полети са отменени до 20.06 освен тези, идващи от Естония и Латвия. Смятам, че полет Рига - Лондон на 9.06 е подходящ за последна врътка. Има и полети до Дортмунд и Киев на 16.06. Как мислите?

,,;.JPG

Датата е на обратно не е бг стандарт и е до 9-ти юни е забраната 😁

• Смея се 1
Публикувано:
преди 4 минути , saved_ каза:

,,;.JPG

Последна врътка, който има кредити... повечето чакаме да ни ги върнат, а полетите още не са канселирани!Вероятно утре или в петък ще ги върнат и тогава можем да се впускаме! 

Публикувано:

Офффф, да, вече от желание за последна врътка на кредита, направо ми се привиждат разни неща... 😜 Извинявам се за объркването.

• Смея се 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, imarev каза:

То сега ще изпада всичко,на което можеше да превъртим някой кредит и тогава ще пуснат нашите 😄

преди 2 часа, Ivko каза:

Ами той не се продава вече, но не е канселиран както и тези от/до Люблин...

Преди 1 час, Hollywood каза:

Kакто и тези SKP-MLA. Доста ги забавиха. Няма полети. a може да се регистрираш 😄

Само ще вметна, че няма нищо случайно... И го знам вече като факт.

Горещо съветвам всички да поспрат от този момент нататък - за ваше добро е. Напълно доволни сме и от постиженията досега.

• Харесвам 10
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 час, neuromancer каза:

Чисто от любопитство, с колко успяхте да си увеличите кредитите - 100-200% или по-малко?

Засега всички сме в очакване на Годо 🙂

Публикувано:
преди 2 часа, muffytoz каза:

Някой с информация за този полет? Май се оказва последния, на който се надявам да се отмени 🙂

Screenshot_20200603_153642.jpg

Всички го чакаме! 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Георги Матеев каза:

Брей, вътрешна информация ли имаш? Уиз е ясно, че ни четат, но не знаех, че ние четем тях. 😀

• Смея се 4
Публикувано:

Все още се продават следните полети:

Париж Бове - Вилнюс 14.06 обратната дестинация също

Париж Бове - София и обратните полети на 12.06 и 14.06

Париж Бове - Белград и обратните полети на 11.06 и 13.06

Как Ви се струват като вариант за последно кръгче?

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Играта свърши! Остава само надеждата за скорошни истински полети и нови интересни дестинации от София. 

• Харесвам 3
Публикувано:

НОТАМ за Кутаиси

G0066/20 - COVID-19: FLIGHT RESTRICTIONS.
ALL INTERNATIONAL SCHEDULED FLIGHTS TO/FROM GEORGIA 
ARE RESTRICTED. RESTRICTIONS DOES NOT APPLY TO:
A. FLIGHTS WHEN AIRCRAFT ARRIVES AT GEORGIAN AIRPORTS WITHOUT 
PASSENGERS (FERRY FLIGHT) TO CARRY PASSENGERS DESTINED FOR THE 
FOREIGN COUNTRIES.
B. CARGO FLIGHTS, GOVERNMENTAL FLIGHTS, AMBULANCE FLIGHTS, EMERGENCY 
LANDINGS, LANDING WITH TECHNICAL REASONS (TECHNICAL STOP), AERIAL 
WORKS AND SEARCH AND RESCUE OPERATIONS.
FOR ADDITIONAL INFORMATION PLEASE CALL 1505 OR 116001 OR VISIT 
WEBSITE WWW.MFA.GOV.GE OR WWW.STOPCOV.GE. 14 MAY 13:32 2020 UNTIL 30 JUN 20:00
2020. CREATED: 14 MAY 13:33 2020
преди 3 минути , oli_mali каза:

Играта свърши! Остава само надеждата за скорошни истински полети и нови интересни дестинации от София. 

Защо така категорично?

Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Горещо съветвам всички да поспрат от този момент нататък - за ваше добро е. Напълно доволни сме и от постиженията досега.

Сега остава да си излетят полетите до Полша и Малта специално заради нас 😄😄

• Смея се 2
Георги Матеев
Публикувано:

Радвай се, народе! Люблин и Париж паднаха в неравната битка с Щаба.

20200603_192012.jpg

20200603_191948.jpg

@vorbis всъщност да, имам вътрешна информация. Не се шегувам.

@КолЮ полетите от/до BVA могат спокойно да бъдат премаршрутирани до CDG и има сериозен риск. Не препоръчвам BVA въобще и пак апелирам Полша да ни е последното кръгче. После да няма 3 реда сълзи и 3 реда сополи и да не кажете, че не съм предупредил.

• Харесвам 12
  • Шок 1
  • Благодаря 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

Радвай се, народе! Люблин падна.

20200603_191605.jpg

При мен ме поканят да се чекирам... 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Ninkata17
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.