Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 22 минути , imarev каза:

Сега остава да си излетят полетите до Полша и Малта специално заради нас

И това щеше да бъде грандиозен финал на цялото приключение 🛫  :biggrin:

• Смея се 1
Публикувано:

Ами ако съберем кредитите можем да се спазарим с Wizz за чартър донякъде. Даже подозирам, че ще има и за да ни върнат обратно.

• Смея се 4
  • Замислям се 2
Публикувано:

Още една шантава идея, KUT е затворено (според нотам) до 20:00 на 30.06. Но все още има в продажба полети свързани с това летище за сутрешните часове на 30.06. Например Ларнака, Атина, Катовице, Вроцлав, Варшава

!!! А има и Краков за 29.06

• Смея се 1
Публикувано:

Добре де, ЩАБА каза стоп, аз ще го послушам. Стига ми толкова, по-скоро беше за спорта, отколкото за друго. Мисля че всички, които пътуваме харчим доста повече от един кредит от 200-300-500 евро. Даже не съм сигурен, че ще го изхарча. По-скоро го приемам като компенсации за кредити, които съм губил поради изтичане на срока им. А също така и 2-3 пъти прецакани от Wizz планове назад във времето заради променени разписания и допълнителните разходи, които съм имал заради това. Като ти сменят един месец преди полета разписанието и имаш навързани други полети хич не те грее, че са си спазили условията за промяната или че ще ти върнат парите.

• Харесвам 3
  • Браво 2
Публикувано:
преди 53 минути , КолЮ каза:

Все още се продават следните полети:

преди 45 минути , КолЮ каза:

НОТАМ за Кутаиси

Някой май иска да навакса сега изпуснатите полети 🙃😀

• Смея се 4
Георги Матеев
Публикувано:
преди 29 минути , logist13 каза:

Ами ако съберем кредитите можем да се спазарим с Wizz за чартър донякъде.

Задръжте си кредитите. Генералът черпи един чартър :grin:

@КолЮ явно не разбираш от намек... Има изключително конкретна причина да кажа да се спре НЕЗАБАВНО. Не мога да я напиша в прав текст, но повярвай ми, наистина е по-добре да се откажем сега. До момента не съм подвел никого в тази иначе забавна игричка и предпочитам всички да останем щастливи и доволни. Повече няма да предупреждавам, всеки има глава на раменете си.

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 4 минути , logist13 каза:

Добре де, ЩАБА каза стоп, аз ще го послушам. Стига ми толкова, по-скоро беше за спорта, отколкото за друго.

Абе аз исках в началото да си го върна и избия Дубай ама какво стана...играта ми се услади после загрубя и го избих двойно🤐

• Смея се 2
Публикувано:
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

@Ivko ли избира дестинацията или ще гласуваме? 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Абе аз исках в началото да си го върна и избия Дубай ама какво стана...играта ми се услади после загрубя и го избих двойно🤐

Абе тъй е, хазарта се услажда. Можем да се местим в темата за инвестициите и да подхващаме биткойните 🙂

• Смея се 2
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 2 минути , logist13 каза:

Абе тъй е, хазарта се услажда. Можем да се местим в темата за инвестициите и да подхващаме биткойните 🙂

Wizz-кредити ще могат ли да се ползват? 🤭🤭🤭

• Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 6 минути , crazyhorse каза:

Wizz-кредити ще могат ли да се ползват? 🤭🤭🤭

Не, защото ще го сринем и ще направим мръсно на инвеститорите чакащи добри резултати от халвинга!

Публикувано:

Хубаво е да си припомним, че винаги, когато сме прекалявали с врътките, промоциите са спирали рязко. Лошото с кредита е, че с лека промяна на условията ще стане трудно използваем. Не знам, какво знае генералът, но да не се набиваме на очи излишно 🙂

• Харесвам 9
  • Браво 3
Публикувано:
преди 13 минути , Мари Николова каза:

Лошото с кредита е, че с лека промяна на условията ще стане трудно използваем. Не знам, какво знае генералът, но да не се набиваме на очи излишно 🙂

Има нещо такова...то за това се появи онази информация за канселирани полети, която преди да стане груба играта я нямаше 🤐

Публикувано:

Бове-Белград на 13 Юни добре ли е да изхарчим върнатите кредити,че стана 30мин стои в профила ми и вече ми е наудобно  🙂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 7 минути , muffytoz каза:

Бове-Белград на 13 Юни добре ли е да изхарчим върнатите кредити,че стана 30мин стои в профила ми и вече ми е наудобно  🙂

Определено изобщо не следиш темата.

• Шок 1
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

@КолЮ явно не разбираш от намек... Има изключително конкретна причина да кажа да се спре НЕЗАБАВНО. Не мога да я напиша в прав текст, но повярвай ми, наистина е по-добре да се откажем сега. До момента не съм подвел никого в тази иначе забавна игричка и предпочитам всички да останем щастливи и доволни. Повече няма да предупреждавам, всеки има глава на раменете си.

преди 12 минути , muffytoz каза:

Ясно е казано!

• Харесвам 2
Публикувано:

Всеки ще каже, че горе е описано как се смятат 20те %.

Но поне според мен сметката не излиза. Аз очаквам 20% от базовата цена независимо от тарифата.

Вземам билет за 125,09Е:

image.png.4a8805c79761373a856e1c55fcea2bd3.png

А те ми връщат 137,09Е:

image.png.b2d411082a7e7e7ad779e4f35f214deb.png

Както и да го погледнем не са 20% ...

Някой може ли да ми обясни, къде бъркам?

Публикувано: (редактирано)
преди 23 минути , jorocontrola каза:

Всеки ще каже, че горе е описано как се смятат 20те %.

Но поне според мен сметката не излиза. Аз очаквам 20% от базовата цена независимо от тарифата.

Вземам билет за 125,09Е:

image.png.4a8805c79761373a856e1c55fcea2bd3.png

А те ми връщат 137,09Е:

image.png.b2d411082a7e7e7ad779e4f35f214deb.png

Както и да го погледнем не са 20% ...

Някой може ли да ми обясни, къде бъркам?

Ама това не ти е базовата цена,която гледаш горе 117.09 това е общата цена на тарифата, която си избрал и като гледам тя ти е най-скъпата и от тия 117.09 трябва да махнеш разликата в тарифите. Гледай си потвърдителния имейл там се вижда колко е базовата.

razlika.jpg

@jorocontrola Това е разбивката на Go тарифата и ти смяташ само на първите две суми 120% а останалото просто го добавяш с +

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 минути , jorocontrola каза:

къде бъркам?

-

преди 4 минути , jorocontrola каза:

Аз очаквам 20% от базовата цена независимо от тарифата.

• Харесвам 1
Публикувано:

Връщат 120 процента само върху базовата цена на билета и административната такса. Всичко останало ( багажи, места, приоритети и т.н., независимо дали са включени в тарифата или са добавени след това при резервацията) се връща в размер 100 процента.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.