Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

но повярвай ми, наистина е по-добре да се откажем сега.

Определено не разбирам 😞  Един от полетите за които бях попитал, мисля че беше с Вашето присъствие на борда, или поне така разтълкувах показаното за полета Бове-Белград на 11.06.

Мисля, че ще изчакам утрото, казват че било по-мъдро... но към момента нещо не ми се връзва картинката.

P.S. Моля да написаното да не се тълкува като нападка, просто споделям мнение породено от неразбиране на събитията в момента

Публикувано:

Чудесно, доволен съм. Бях ол-ин на Орли-Варшава и спвчвлих 😄 

Мисля, че е време да спрем и да пуснем една анкета с възможни отговори кой колко пари е изкарал от инвестициите: под 50 евро; 50-200 евро; 200-500 евро; над 500 евро 😄 

• Харесвам 1
  • Браво 3
  • Смея се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 28 минути , КолЮ каза:

Определено не разбирам 😞  Един от полетите за които бях попитал, мисля че беше с Вашето присъствие на борда, или поне така разтълкувах показаното за полета Бове-Белград на 11.06.

Мисля, че ще изчакам утрото, казват че било по-мъдро... но към момента нещо не ми се връзва картинката.

P.S. Моля да написаното да не се тълкува като нападка, просто споделям мнение породено от неразбиране на събитията в момента

Съгласен - има известно противоречие и затова донякъде ще опитам да обясня.

Нещата понякога неочаквано се променят и малко след като публикувах тогавашната си препоръка за BVA-BEG събитията рязко поеха в друга (неособено приятна) посока, а резервацията вече я отмених сам. И понеже в огромна степен цялата игра тръгна заради мен се почувствах отговорен да предупредя всички тук. Засега няма драма, но вече лесно би могло да стане и то на генерално ниво, не само за конкретния полет. Ако опиташ да четеш малко между редовете може и сам да се досетиш за какво става въпрос. Иначе се чувствай свободен да правиш каквото пожелаеш, разбира се, но моля те после ако има проблем не се оплаквай публично.

@П.Кръстев анкета... не. Хайде да не разлайваме повече кучетата 😉

• Харесвам 16
Публикувано:
преди 20 минути , Георги Матеев каза:

Съгласен - има известно противоречие и затова донякъде ще опитам да обясня.

Нещата понякога неочаквано се променят и малко след като публикувах тогавашната си препоръка за BVA-BEG събитията рязко поеха в друга (неособено приятна) посока. И понеже в огромна степен цялата игра тръгна заради мен се почуствах отговорен да предупредя всички тук. Ако опиташ да четеш малко между редовете може и сам да се досетиш за какво става въпрос. Иначе се чувствай свободен да правиш каквото пожелаеш, разбира се, но моля те после ако има проблем не се оплаквай публично.

Благодаря за опита за разяснение, за съжаление явно нямам достатъчно опит тук, и не хващам нищо. Нито между редовете, нито мога да предположа размера на потенциалния, генерален проблем.

За тази вечер насоката е ясна, в моя случай ouzo. Наздраве!

Публикувано:

Аз ще се вслушам в съвета на Генерала т.е. приключих. Любопитството ме гложди и се надявам някой ден @Георги Матеев да ме светне.

Рекапитулацията е повече от задоволителна,  макар че се включих само в последните няколко врътки и то със собствен първоначален капитал. (Сам съм си виновен - пренебрегнах темата, мислейки че в нея няма нищо интересно.)

Аз харча парите, така както съм ги спечелил. В този случай - лесно.

Т.е. постъпленията ( пари' ) ще стигнат за яко черпене на приятели, познати и непознати или пък за билети за 5-10, а дори и 15-на семейни уикенда в Амстердам (през Айндховен) за да разхождам внучката.:girl_in_love::dance2:

Доколкото се познавам ще реализирам и двата варианта.:biggrin:

Специални благодарности на @Георги Матеев и на всички останали, които помогнаха с компетентни съвети.

:thank_you:

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Публикувано:

ммм да интересно си беше, че и печелившо... а и за капак успях си увелича един нищожен кредит в профила на щерката на стойност 6.35€ ....с изтичащ срок на валидност, тъй че определено се оттеглям предУволна от играта... даже и на фона на задаващите се загуби от невъжможни все още пътувания за които нямам закупен флекс...

@Георги Матеев жив и здрав да си за споделянето  🥰 пожелавам ти да охарчиш натрупаните кредити като обиколиш всички дестинации на розовите, а от мен имаш едни  🍻 на следващата жива магеланска среща 😜 а що не и някъде из Европата... че и аз имам кредит за харчене 😋

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте,
Без да подозирам за вашите забавления, си резервирах полет до Лондон Гетуик за 12.06 - 14.6 с ваучер за отменен полет до Ейлат от февруари още. Струваше ми се базумно далеч, дори добавих и детето. Моля за коментар, какъв е шанса да отменят полета при новата карантина от 8.6. Или ще пия една студена вода?

Георги Матеев
Публикувано:
преди 10 минути , itcome каза:

Здравейте,
Без да подозирам за вашите забавления, си резервирах полет до Лондон Гетуик за 12.06 - 14.6 с ваучер за отменен полет до Ейлат от февруари още. Струваше ми се базумно далеч, дори добавих и детето. Моля за коментар, какъв е шанса да отменят полета при новата карантина от 8.6. Или ще пия една студена вода?

Ако полетът е от България - за съжаление шансът за отмяна е много малък. Всички полети от/до Великобритания си летят нормално, като Уиз доказано не се трогва от карантини, а единствено от изрични забрани на ниво летище / държава. Единствено може да извадиш късмет, ако временно решат да намалят честотата на полетите по чисто търговски причини. Стискаме палци.

@wiliko по едно питиенце в Люблин? 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 20 минути , Георги Матеев каза:

@wiliko по едно питиенце в Люблин? 😉

колко му е, но ще трябва да си купя нов билет че този който имах замина .... 😜

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 11 часа, Victoria каза:

Да се отчета - отмяна на 17/04 на полет до Базел. Върната сума по картата на 02/06.

а аз си чакам моите пари по картата от 26 март, за сравнение в профила на дъщеря ми от същия отменен полет вече върнаха парите, а в моята карта пари ЙОК ... а минаха 60 дни ...дали да им пошушна че имат да ми дават ....🤔

• Замислям се 1
Публикувано:
28 minutes ago, wiliko said:

а аз си чакам моите пари по картата от 26 март, за сравнение в профила на дъщеря ми от същия отменен полет вече върнаха парите, а в моята карта пари ЙОК ... а минаха 60 дни ...дали да им пошушна че имат да ми дават ....🤔

Да не би да има общо с "играта" с кредитите? Един вид да ти е позволило да ги "похарчиш" и оттам нататък да остават в кредити, без да ги връщат?

Публикувано:

Здравейте,

Отменен полет Малта - София мога ли да го премаршрутирам Виена - Варна?

Мога ли да направя същото с неотменен полет Малта - София с флекс и ще трябва ли да доплатя за разликата в цената?

Публикувано:

Днес разгледах как върви приорити и чекиран багаж и ми се струва, че  нещо съм изтървал повишение на услугите им..

За полети които ме интересуват видях такива цени и това е с Уиз Дискаунт.

- Приорити 15 евро, чекиран 10кг - 24 евро, 20кг - 29 евро 

- Приорити - 40лв, чекиран 10кг - 58лв, 20кг -75лв

- Приорити - 23 евро, чекиран 10кг-40 евро, 20кг-53 евро, 32кг-75 евро

При плащане на летището в САЩ с АА ми обявиха 60 долара за 23кг или колкото последната цена на Уиз за 20кг  платена предварително и с дискаунт..

• Харесвам 2
  • Шок 2
Публикувано:
преди 36 минути , Victoria каза:

Да не би да има общо с "играта" с кредитите? Един вид да ти е позволило да ги "похарчиш" и оттам нататък да остават в кредити, без да ги връщат?

няма такъв вариант ..защото сумата която чакам са си я приспаднали от общият кредит с който си поиграх... 

• Шок 1
Публикувано:
преди 14 минути , Алекс каза:

неотменен полет Малта - София с флекс и ще трябва ли да доплатя за разликата в цената

Ако има разлика в цената нагоре, ще трябва да я доплатиш. Ако новия билет е по-евтин, губиш разликата. Флекса се запазва с новия билет. Симулирай смяна и то ще ти даде кое колко ще струва.

Публикувано:
52 minutes ago, wiliko said:

няма такъв вариант ..защото сумата която чакам са си я приспаднали от общият кредит с който си поиграх... 

Вземи провери какво се случва.

При мен до скоро парите стояха като кредит в акаунта и се нулираха едва, когато ги получих по сметката.

Публикувано:
преди 1 час, Victoria каза:

Вземи провери какво се случва.

При мен до скоро парите стояха като кредит в акаунта и се нулираха едва, когато ги получих по сметката.

определено са аУт от сметката ми още от 26.03.2020 а постъпления по банковата си сметка нямам 🤔

CaptureWiZZ.JPG.3d99d3796b55093627962a84e0067963.JPG

ще изчакам до понеделник и ги отпочвам 

Публикувано:
4 minutes ago, wiliko said:

определено са аУт от сметката ми още от 26.03.2020 а постъпления по банковата си сметка нямам 🤔

CaptureWiZZ.JPG.3d99d3796b55093627962a84e0067963.JPG

ще изчакам до понеделник и ги отпочвам 

Имах предвид, че ми стоеше кредитът от 120% в Уиз профила през цялото време тези месец и половина, докато когато ми ги пуснаха по банковата сметка изчезнаха. Т.е. ти махат точките от профила, когато пуснат парите.

Публикувано:
преди 2 часа, Alexander каза:

Днес разгледах как върви приорити и чекиран багаж и ми се струва, че  нещо съм изтървал повишение на услугите им..

За полети които ме интересуват видях такива цени и това е с Уиз Дискаунт.

- Приорити 15 евро, чекиран 10кг - 24 евро, 20кг - 29 евро 

- Приорити - 40лв, чекиран 10кг - 58лв, 20кг -75лв

- Приорити - 23 евро, чекиран 10кг-40 евро, 20кг-53 евро, 32кг-75 евро

При плащане на летището в САЩ с АА ми обявиха 60 долара за 23кг или колкото последната цена на Уиз за 20кг  платена предварително и с дискаунт..

Дефинирали са висок и нисък сезон и от това също се влияят цените. Но не пътувам достатъчно често с тях, за да кажа дали има промяна от преди....

Публикувано:
преди 7 минути , tch каза:

Дефинирали са висок и нисък сезон и от това също се влияят цените. Но не пътувам достатъчно често с тях, за да кажа дали има промяна от преди....

Полетите са в една седмица, сезона е един и същ. Има и по-скъпи от тези цени.

• Шок 2
Публикувано:
преди 3 минути , damyang каза:

някой да е летял наскоро с уиз и да каже как е била обстановката в самолета?

Ами съвсем наскоро много хора НЕ летяхме 😀

Извинете за off topic-a

• Смея се 4
Публикувано:

Имах резервация Вилньос-Париж Бове за 16 юни. Променили са разписанието и поисках refund. Това беше последната ми резервация от играта с кредити. Много благодаря за споделените идеи. Намалиха малко загубата от неосъществените полети, за които отказаха да ми върнат сумите.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• yavorfly
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.