Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 минути , Ivko каза:

Така съм го купувал двупосочно с флекс просто разбивам цените и пак иска да доплащам....и кво то излиза ако купя двупосочен софия-дубай и софия-дубай струва 40лв, а дубай-софия 160 и после реша да сменя за софия-лисабон, чиято разбивка е софия-лисабон 160лв и лисабон-софия 40лв, крайната цена и на двата е 200лв ама ще платя 120лв разлика на първата отсечка 😆😀😄 Нали се сещаш,че е почти невъзможно да нагласиш и двете отсечки като сума за да не трябва да плащаш или да не си на загуба...

Купувай,купувай докато не са ти прибрали точките,че ще има пак цяла нощ да стоиш буден 😄😄

• Смея се 4
Георги Матеев
Публикувано:
преди 6 минути , imarev каза:

Купувай,купувай докато не са ти прибрали точките,че ще има пак цяла нощ да стоиш буден 😄😄

Точки... какви точки? :dntknw:

• Смея се 9
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Мисълта ми беше, че ако билета беше купуван двупосочно с флекс,щеше да може да го смениш за новият двупосочен без да доплащаш.😂

Така съм го купувал двупосочно с флекс просто разбивам цените и пак иска да доплащам

Явно аз съм се заблудила, че при резервация на двупосочен билет с Флекс събира сумата на полетите.Тъпо наистина!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 25 минути , Ivko каза:

Така съм го купувал двупосочно с флекс просто разбивам цените и пак иска да доплащам....и кво то излиза ако купя двупосочен софия-дубай и софия-дубай струва 40лв, а дубай-софия 160 и после реша да сменя за софия-лисабон, чиято разбивка е софия-лисабон 160лв и лисабон-софия 40лв, крайната цена и на двата е 200лв ама ще платя 120лв разлика на първата отсечка 😆😀😄 Нали се сещаш,че е почти невъзможно да нагласиш и двете отсечки като сума за да не трябва да плащаш или да не си на загуба...и като се сетя с тия неосъществените ако трябваше да активирам флекса и на един щях да изпадна в депресия 😁

Да, при Уиз по едно и също време близките дати за отиване и връщане са преобладаващо различни, но сумарно държат почти едкаква цена със средната в месеца. Аз никога не купувам високата цена и я оставям напред във времето, когато по правило пада. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

Точки... какви точки? :dntknw:

Да организираме едно черно тото със залози какво ще летят и какво не,че много скучно така😄😄.

• Замислям се 1
Публикувано:

Макетата са зле с короната. Почти сигурно ще има продължение положението, там ще се избият политичарите на тая тема. Аз лично ще заложа тея дни на Скопие, само дето още не знам докъде ще е. 

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

Виждам заредени цени Варна - Прага от втората половина на юли до края на декември.  😄  Аз ли съм пропуснала нещо, или е съвсем ново? 

Публикувано:
преди 8 минути , Romana каза:

Виждам заредени цени Варна - Прага от втората половина на юли до края на декември.  😄  Аз ли съм пропуснала нещо, или е съвсем ново? 

От днес сутрината е новината, обсъдена е на предната страница 🙂 

• Харесвам 2
Дани Магелани
Публикувано:
преди 23 часа, Светославов каза:

А, имам си аз една чешмица с бистра студена водица за таквизи случаи 🙂 

Ох, не си само ти! Доста студена вода изпихме тази година!

Публикувано:
преди 54 минути , ven62 каза:

Да-а-а, очертават се огромни страдания за @oli_mali .

Той си знае защо.

(склоняване към … хазарт)

:biggrin::fuk::biggrin:

Ах, изведнъж ми изстина кафенцето. Не слагай каруцата пред коня и имай търпение 😉

• Смея се 1
Публикувано:

Здравейте, имам купен полет София - Лондон - София  с флекс за 13 - 16 юни. Wizz ме уведомиха, че в Обединеното кралство има 14 дни карантина и ми предлагат да сменя дестинацията. Дайте идея за къде да сменя, евентуално да анулират полет,  за да ми върнат парите. Знаете ли кои летища са затворени?

Публикувано:
1 minute ago, danym21 said:

Здравейте, имам купен полет София - Лондон - София  с флекс за 13 - 16 юни. Wizz ме уведомиха, че в Обединеното кралство има 14 дни карантина и ми предлагат да сменя дестинацията. Дайте идея за къде да сменя, евентуално да анулират полет,  за да ми върнат парите. Знаете ли кои летища са затворени?

Другият вариант е да искаш да ти върнат парите (без флекса) и да ги изпозлваш по-гъвкаво за други резервации в рамките на 3 месеца.

Публикувано:
преди 11 минути , danym21 каза:

преди 8 минути , Aureliano каза:

Другият вариант е да искаш да ти върнат парите (без флекса) и да ги изпозлваш по-гъвкаво за други резервации в рамките на 3 месеца.

Интересно!

Дали това предложение е заради флекс тарифата или са променили политиката си за летене и се съобразяват с карантината в държавите.

Дали ако няма тарифа флекс предложението би било същото?!

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 8 часа, Таньо каза:

Интересно!

Дали това предложение е заради флекс тарифата или са променили политиката си за летене и се съобразяват с карантината в държавите.

Дали ако няма тарифа флекс предложението би било същото?!

Е те не предлагаха нищо при затворени граници, а при карантина дори е по- лек вариант. Интересно.

Георги Матеев
Публикувано:

По-скоро се подмазват на българските клиенти. Страх ги е Щабът да не отвори отново :grin:

• Харесвам 3
  • Смея се 17
Публикувано:
преди 16 минути , Георги Матеев каза:

По-скоро се подмазват на българските клиенти. Страх ги е Щабът да не отвори отново :grin:

И щабът на уиз заседава и не дава точките skp-mla @ 16ти.  :laugh:

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Нещо се загубих в превода, помощ... Този нотам, копнат от сата на летище Братислава означава ли, че разрешават полети от България, но не и от Украйна, Русия или ОК примерно... 😉

A0941/20  2020-06-10 05:00 - 2020-09-10 23:59 EST LZBB FIR

COVID-19: FLIGHT RESTRICTIONS

CIVIL FLIGHTS DEPARTING FROM THE TERRITORY OF ANOTHER STATE AND

LANDING IN THE TERRITORY OF THE SLOVAK REPUBLIC ARE PROHIBITED.

EXEMPTED ARE:

CARGO AND POSTAL FLIGHTS, FLIGHTS ENGAGED IN A SEARCH AND RESCUE

MISSION, FIRE-FIGHTING FLIGHTS, RESCUE OPERATIONS FLIGHTS IN

EMERGENCIES, FLIGHTS OPERATING ON A HUMANITARIAN MISSION, MEDICAL

FLIGHTS DECLARED BY MEDICAL AUTHORITIES, TECHNICAL AND POSITIONING

FLIGHTS, FLIGHTS OF AIRCRAFT WITH PASSENGERS ON BOARD WHO HAVE

TEMPORARY OR PERMANENT RESIDENCE IN THE SLOVAK REPUBLIC WITH

REMARK REPATRIATION IN FPL, TECHNICAL STOPS FOR NON-COMMERCIAL

PURPOSE TO REFUEL THE AIRCRAFT AND TO RESPOND TO SOME ABNORMAL

SITUATION OR EMERGENCY NEED TO LAND THE AIRCRAFT WITHOUT THE

POSSIBILITY OF EMBARKING OR DISEMBARKING OF PASSENGERS AND WITHOUT

LOADING OR UNLOADING CARGO, FLIGTHS FOR SUPPORTING ECONOMIC AND

SOCIAL FUNCTIONS OF THE STATE WITH THE APPROVAL OF THE MINISTER

OF TRANSPORT AND CONSTRUCTION OF THE SLOVAK REPUBLIC, FLIGHTS

OF AIRCRAFT WITH LESS THAN 20 SEATS IN NON-SCHEDULED AIR TRANSPORT

AND GENERAL AVIATION FLIGHTS WITH PERSONS ON BOARD WHO HAVE

TEMPORARY OR PERMANENT RESIDENCE IN THE SLOVAK REPUBLIC DEPARTING

FROM THE TERRITORY OF POLAND AND LANDING ONLY AT AIRPORTS LZIB,

LZKZ OR LZTT, FLIGHTS DEPARTING FROM THE TERRITORY OF BULGARIA,

CYPRUS, CZECH REPUBLIC, DENMARK, ESTONIA, FINLAND, GREECE,

CROATIA, ICELAND, LICHTENSTEIN, LITHUANIA, LATVIA, HUNGARY,

MALTA, GERMANY, NORWAY, AUSTRIA, SLOVENIA OR SWITZERLAND

AND LANDING IN THE TERRITORY OF THE SLOVAK REPUBLIC.

Публикувано:

Здравейте,имам полет на WIZZ-Лондон-Лисабон,но не мога да пътувам ,заради карантината във Великобритания.Има ли начин да ги помоля за смяна на полета?Нямам flex.Четох по-нагоре,че сменят полети,заради карантина.Те всъщност не знаят,че идвам от България,защото полета е от Лондон,а не до Лондон и нищо не са ми писали.Искат да се чекирам вече.Полета е за юни.

Публикувано:
Преди 1 час, Olianata каза:

Здравейте,имам полет на WIZZ-Лондон-Лисабон,но не мога да пътувам ,заради карантината във Великобритания.Има ли начин да ги помоля за смяна на полета?Нямам flex.Четох по-нагоре,че сменят полети,заради карантина.

Точно с флекс е върпосния полет за който става на въпрос и не мисля, че ще се трогнат и направят промени а без флекс още повече.

Публикувано:
преди 5 минути , imarev каза:

УИЗ преместиха полетите от Бове на Шарл де Гол,ако някой има останали инВИЗстиции да внимава да не изгърми

И не ти ли предлагат възстановяване на парите в този случай?

Публикувано:
преди 54 минути , imarev каза:

УИЗ преместиха полетите от Бове на Шарл де Гол,ако някой има останали инВИЗстиции да внимава да не изгърми

Зачи не слушаш предупрежденията на Щаба

На 3.06.2020 г. в 19:15, Георги Матеев каза:

@КолЮ полетите от/до BVA могат спокойно да бъдат премаршрутирани до CDG и има сериозен риск.

:thank_you:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 31 минути , imarev каза:

Имам закупен билет Бове-София за септември и нямам никакво съобщение от тях за някаква промяна. В разписанието са си  заредени полетите от Бове до София и обратно. Къде е тази информация за промяна на летищата?

Публикувано:
преди 1 минута , a6olq каза:

Имам закупен билет Бове-София за септември и нямам никакво съобщение от тях за някаква промяна. В разписанието са си  заредени полетите от Бове до София и обратно. Къде е тази информация за промяна на летищата?

Това се отнася за полетите до 26.06 до тогава е затворено летище Бове

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Kiki Johnes
    • IVM
    • lamerz1912
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.