Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Пуснали са Бургас - Виена, чудя се колко е безрисково да взема билети за средата на юли, особено следейки ситуацята последните дни  

Публикувано:
преди 34 минути , bobole4e каза:

И не ти ли предлагат възстановяване на парите в този случай?

Категорично отказаха.Дори една г-ца Даниела,с която си говорих обеща че ще говори със супервайзор и ще ми се  обади...от умрял писмо когато дойде.За пореден път УИЗ с две ръце си заслужиха цялото нашиване,с което  ги нашихме тук😄

• Харесвам 1
Публикувано:
9 minutes ago, stormbringer said:

Пуснали са Бургас - Виена, чудя се колко е безрисково да взема билети за средата на юли, особено следейки ситуацята последните дни  

Този сайт на мен много ми харесва. Сигурно информацията, че от 16 юни Австрия отваря границите си за 31 европейски държави може да се провери и на други места. Щом отваря и границата си с Италия.

http://www.bulgaren.org/2020/06/10/от-16-юни-австрия-отваря-границите-си-31-дъ/

Публикувано:
преди 19 минути , stormbringer каза:

Аз бих изчакала, не се знае тази ситуация в каква посока ще се развие.Някъде излезе информация, че са анулирани много полети до Бургас през юли, заради нестабилната обстановка. А пък ако всичко е Ок, след някой друг ден може да пуснат Флекс,да намалят цени.

Публикувано:
преди 57 минути , Фичо каза:

Всъщност, последните 4-5 мнения май са за другата тема  - с промоциите на Wizz :rolleyes:

Вече са в другата тема:

• Благодаря 1
Публикувано:
На 9.06.2020 г. в 17:35, Ivko каза:

Така съм го купувал двупосочно с флекс просто разбивам цените и пак иска да доплащам....и кво то излиза ако купя двупосочен софия-дубай и софия-дубай струва 40лв, а дубай-софия 160 и после реша да сменя за софия-лисабон, чиято разбивка е софия-лисабон 160лв и лисабон-софия 40лв, крайната цена и на двата е 200лв ама ще платя 120лв разлика на първата отсечка 😆😀😄 Нали се сещаш,че е почти невъзможно да нагласиш и двете отсечки като сума за да не трябва да плащаш или да не си на загуба...и като се сетя с тия неосъществените ако трябваше да активирам флекса и на един щях да изпадна в депресия 😁

А ако ги купиш на отделни резервации, не можеш ли да си смениш Дубай- София 160 за София- Лисабон 160 и съответно после и другия полет. 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Juliaaa каза:

Дойде дългоочакваният мейл-полета до Санкт Петербург за 4 юли е преместен за 7-ми.

Даа, това очаквах и аз като спасение, вече си прибрах кредита. Не е имало случай без смени на дати при нов полет, а и при стари много често.

Полет в ден четвъртък вече няма.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 часа, Мари Николова каза:

Бургас Катовице е аут до 22юли

На мен ми излизат цени по 860лв. на посока. Ясно, че явно не мислят да ги продават и сигурно ще ги махнат.

Ама от щаба @Георги Матеев тъкмо ще има за билет в двете посоки 😛 

Публикувано:
преди 7 минути , tch каза:

На мен ми излизат цени по 860лв. на посока. Ясно, че явно не мислят да ги продават и сигурно ще ги махнат.

Мисля, че в момента във всеки билет на Уиз с трицифрена сума има пръст поне един магеланец 😆

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 8 часа, Мари Николова каза:

Започнали да да махат полетите до Санкт Петербург за юли.

преди 8 часа, Juliaaa каза:

Дойде дългоочакваният мейл-полета до Санкт Петербург за 4 юли е преместен за 7-ми.

За 4 юли в момента мога да си купя за 58 лв. Sofia (SOF) - St Petersburg (LED)

Ако наистина имате мейл че го отменят да взема 2-3-4-5-6 билетчета?

• Харесвам 1
Публикувано:
9 hours ago, Juliaaa said:

Това означава ли, че и обратния полет ще бъде преместен?

Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, tch каза:

Преди 1 час, Мари Николова каза:

Мисля, че в момента във всеки билет на Уиз с трицифрена сума има пръст поне един магеланец 😆

Наистина нямам идея за какво говорите... :angel:

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 2 часа, ven62 каза:

За 4 юли в момента мога да си купя за 58 лв. Sofia (SOF) - St Petersburg (LED)

Има нещо гнило в тоя полет ... :rolleyes:

• Смея се 2
Публикувано:

Гледам да се уча от най-добрите:

преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Наистина нямам идея за какво говорите... :angel:

:wink:

• Харесвам 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Ralita
    • Julian999
    • logist13
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.