Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Миналата седмица купувах билети. При нито един не ми предложи опцията "гаранция за пристигане на време", т.е.  доплащане на 20 лева на посока и получаване на 100 евро при закъснение над 1 час.

Новост ли е или едва сега попадам на тази промяна. Временно ли е или опцията вече не предлага. 

Публикувано:

Това изобщо не го помня даже, че съществуваше, но да явно го няма защото можеше да се добавя и след резервация и вече не излиза в услуги.

Публикувано:
преди 20 минути , Таньо каза:

Миналата седмица купувах билети. При нито един не ми предложи опцията "гаранция за пристигане на време", т.е.  доплащане на 20 лева на посока и получаване на 100 евро при закъснение над 1 час.

Новост ли е или едва сега попадам на тази промяна. Временно ли е или опцията вече не предлага. 

Сега, като попита се сетих, че май при първата промоция с флекс за 1евро ми предложи" гаранция" за последно.От тогава , месец-два, въобще не се появявало като опция.

• Харесвам 1
Публикувано:

Я, това сме го пропуснали:

Wizz Air launches 5 new routes from Cyprus!

Larnaca LCA – Paris BVA
Larnaca LCA – Eindhoven EIN
Larnaca LCA – Gdansk GDN
Larnaka LCA – Heraklion HER
Larnaca LCA – Prague PRG

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/wizz-air-launches-5-new-routes-from-cyprus/

Ларнака - Прага може да се лети директно, без да минавам през Варна?!? Тцъ, развалиха ми хубавият маршрут 🤣

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Случвало ли ви се е да ви изпратят три пъти за един ден някаква промоция ? Последно преди секунди . И това точно когато се чудя с колко човечета ще излетят след малко за Билунд ? Надали останаха българи , които не знаят, че няма да ги допуснат в Дания. 

Извинявам се за спама, ама трудно преживявам решенията им.

Публикувано:

Имате ли някаква идея защо продължават да продават билети до Дубай при положение, че очевидно пренасочват полетите до Абу Даби. Ясно, че става въпрос за един и същи полет, който е до Абу Даби, но обявяват някаква разлика от 5 минути в часовете на пристигане/заминаване между Дубай и Абу Даби. Ако си вземеш билет до Дубай следва да ти осигурят наземен трансфер включен в цената или просто после ще си пренасочат резервацията към другото летище без никакви обяснения - това ми се е случвало вече като спряха полетите до Фракфурт и го смениха с Дортмунд. Дали сте попадали на някаква официална информация относно този казус?

Публикувано:
преди 3 минути , lyubo21 каза:

Имате ли някаква идея защо продължават да продават билети до Дубай при положение, че очевидно пренасочват полетите до Абу Даби.

преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Погледнете отново часовете за кацане и на "двата" полета - разликата им е едва 5 минути. Разтоварване на пътници и багаж в Абу Даби + долитане до Дубай няма как да се случи за това време.

Полетът ще е само един - толкова е очевидно, че няма закъде повече. Само временно има 2 номера на уж два различни полета, което нищо не значи за момента. И няма да има никакво автобусно извозване на пътници до другото летище, особено пък за сметка на Wizz.

Просто в началото на октомври (но поне 14 дни преди 27.10, тъй като тогава отново ще е в сила евродирективата с компенсациите) ще отменят единия полет, ще пренасочат пътниците към втория, а който не е съгласен ще му върнат парите и това е. И после кой както иска да се оправя до второто емирство, ако то му е било целта.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ясно, мерси на теб и Георги Матеев. И аз така предполагах - Уиз са култови в това отношение. Но изобщо нямам намерение да ги храня... за последните 15 години съм видял повече хубаво от тях отколкото много други авиокомпании 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Я да ви питам един малко странен въпрос? Някой пренасял ли е цвете (растение) с wizz. Никъде не видях да е забранено, ама пък е живо растение с коренче???

Публикувано:
На 19.06.2020 г. в 23:02, Alexander каза:

Надали има жив човек, който да може да ти отговори.

И аз съм със същия въпрос. Взехме билети за 03–08.09.2020 г., дано отворят врати дотогава

Публикувано:
преди 1 час, Мина каза:

И аз съм със същия въпрос. Взехме билети за 03–08.09.2020 г., дано отворят врати дотогава

Няма да отворят. 

преди 2 часа, EliDion каза:

Я да ви питам един малко странен въпрос? Някой пренасял ли е цвете (растение) с wizz. Никъде не видях да е забранено, ама пък е живо растение с коренче???

Ако се събира в багажа няма проблем. Все пак е важно до къде е полета. Има списък на забранени растения и семена в различни държави. 

Публикувано:

Това са митнически ограничения, за междуконтинентални полети. В ЕС можеш да разнасяш всякакви растения и храни.

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, EliDion каза:

@Таньо За Франция. Къде да го видя този списък. 

За Европа като цяло няма проблем. Актуална информация:

https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/travelling-within-eu/rules-carrying-animals-plants-alcohol-tobacco-cash_bg

Франция:

1596832886_.png.5c4ed37923537cff9bdaadf38e003b4a.png

Франция Част I Списък на забранените за внасяне (или ...

Информация за Израел:

1350664630_.png.007316a9d957b8f1b42c8e74cf1a01ca.png

В Лас Вегас е забранено внасяне на семена от домат, краставици и други зеленчуци.

Преди повече от 10 години в UK съм виждал на етикети на луковици и семена, че е забранено изнасянето им.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, EliDion каза:

Ние сме пренасяли орхидея от Нидерландия.

Като ни видяха на гишетата с рентгените половината персонал си хриптяха нещо от типа "Блумен, блумен, хр-хръ-шгх-хгъ", хванаха жена ми под ръка и я съпроводиха, изпреварвайки цялата опашка и заобикаляйки всякакви рентгени и контроли.

т.е. никакви проблеми.

… Но документално не съм наясно как стой въпроса.

• Харесвам 1
Публикувано:

Разни семена редовно нося,защо ли,като така си стоят.Не помня откъде се прибирах една жена си носеше някакъв стрък растение в малка чашка с вода в ръка през всички проверки и никой не я попита какво е това,като че ли беше най-естествено.Тя каза,че и харесало и решила да пробва да ли ще мине.Е мина.:smile: 

• Харесвам 1
Публикувано:

Така, моя милост обърка месеца на пътуване при резервация, има ли смисъл да им пиша за промяна или задължително ще ме таксуват?

Публикувано:
преди 5 минути , Kristinna каза:

Така, моя милост обърка месеца на пътуване при резервация, има ли смисъл да им пиша за промяна или задължително ще ме таксуват?

Звъни на импулсния телефон. Ще го оправят. Приготви КК ако има разлика за доплащане. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Звъннах на безплатния английски номер и с много зор оправихме нещата. Интересното е, че проблемът дойде от датите за софия-бергамо, които бяха едни по-рано днес и точно в момента на резервацията ми магически се промениха... за някои дати вече пишеше, че няма полет, а други бяха на по-високи цени, а пък през деня всички дати през септември бяха на промоционалната цена 18.99лв. 

Публикувано:

След като миналата седмица си купих билетите за Кутаиси 2021 през Виена ,днес всичко е отменено. Със сменени часове  са и полетите ни до Санкт Петербург през Букурещ за догодина.

Явно човъркат разписание и маршрути.

А аз само искам да променят часовете на предстоящите ни полети.

• Шок 1
Публикувано:

Уж съм разбрал ,но все пак да не стане грешка:Уиз ми променят часа на полета и ми предлагат да се съглася или да ми върнат 120%.Понеже имам платен флекс и места ще ми върнат 100% от цената на флекса и местата, и само за цената на билета 20% отгоре нали? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• valentin_st
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.