Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Обаче в новия сайт не ми даде възможност да платя с Wizz сметка + карта. Ако потвърдя използване на Wizz сметка, ме хвърля веднаа на банков превод за цялата сума...

В стария сайт може. :)

Връзка към коментар

Обаче в новия сайт не ми даде възможност да платя с Wizz сметка + карта. Ако потвърдя използване на Wizz сметка, ме хвърля веднаа на банков превод за цялата сума...

Излиза банков превод като избор, но като натиснеш потвърди или продължи(каквото там беше) излизат данните за картово плащане. Което пак си е бъг, де. Миналата седмица така сума  време се се мъчих, пробвах, започвах отначало, накрая реших да го пусна по банка  и просто да не платя-натиснах  потвърди и платих с картата най-накрая :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой знае ли e-mail на Wizz, на който да им пиша? Висях на импулсния им телефон и така и не ми вдигнаха. Полетите от София до Кутаиси са преустановени, а аз имам invoice за платен полет, но никой не ми дава никакво обяснение по въпроса. В профила ми в wizzair.com нямам upcoming flights. Искам да питам тази долнопробна компания "какво правим" :)

Редактирано от digitalpr
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой знае ли e-mail на Wizz, на който да им пиша? Висях на импулсния им телефон и така и не ми вдигнаха. Полетите от София до Кутаиси са преустановени, а аз имам invoice за платен полет, но никой не ми дава никакво обяснение по въпроса. В профила ми в wizzair.com нямам upcoming flights. Искам да питам тази долнопробна компания "какво правим" :)

Питането е преместено в подходящата за това тема, където има и телефоните и дискусия относно отказаните полети

Връзка към коментар

Набелязал съм си 1-2 такива полета, които има голяма доза вероятност да бъдат отменени, ей така заради хазартния гъдел, сърбят ме пръстите да купя билети и да "намажа" 20% горница. Ако няма горница, има пътуване, празно няма. :)

Имах 3 такива, с връщане на 20% отгоре, трябва да си призная "пристрастяващо" е :)

Ама чак заради "заради хазартния гъдел" - браво!!

Аз пък не виждам полети от Варна след октомври (само до София има). Само през летния сезон ли ще са до другите градове? Знаете ли?

От Маркетинга на ФраПорт правеха презентация на летище Варна на изложението Holiday&SPA Expo 2017 миналата седмица.

Казаха че полетите и до другите градове ще са целогодишни.

Връзка към коментар

Имам следното питане. Нали при УИЗ чекирането става един месец предварително. Ако се чекирам сега, а си добавя например багаж след  20 дни трябва ли да се чекирам отново, да си принтвам бордната карта наново, и ще ми се запази ли мястото, което ми е дадено, ако се чекирам днес

Връзка към коментар

Имам следното питане. Нали при УИЗ чекирането става един месец предварително. Ако се чекирам сега, а си добавя например багаж след  20 дни трябва ли да се чекирам отново, да си принтвам бордната карта наново, и ще ми се запази ли мястото, което ми е дадено, ако се чекирам днес

Трябва да се чекираш отново и да имаш нова б.карта.

За мястото не знам.

Връзка към коментар

За мен е важно мястото, защото сме трима, а искам само един багаж, да не вземат да ми сменят мястото, че няма кой да държи за ръцете дамите при излитане и кацане....

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Абе май като се чекирам, вече нямам право да добавям нищо. Да не стане фал, и да не мога да си прибавя един багаж по-късно. Някой правил ли е този номер.?

Връзка към коментар

Абе май като се чекирам, вече нямам право да добавям нищо. Да не стане фал, и да не мога да си прибавя един багаж по-късно. Някой правил ли е този номер.?

Вече съм чекирана за един полет и като влезна в резервацията си ми дава следните опции:

022.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Вече съм чекирана за един полет и като влезна в резервацията си ми дава следните опции:

attachicon.gif022.png

В подкрепа на казаното от Mary, до последния ден с мейли те подканят да си увеличиш багажа.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

В подкрепа на казаното от Mary, до последния ден с мейли те подканят да си увеличиш багажа.

И с 20% увеличение. Иначе нямаше да канят. :lol:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

2757.png2 NEW ROUTES FROM RIGA: REYKJAVIK & BARI2757.png

16831861_1225941314149952_64313932248945

Great news for vacation lovers in Riga! We will fly you to 2 holiday destinations: Reykjavik and Bari. The first flights to both cities will take off in June and we will fly twice a week to both Reykjavik and Bari.

Намират се билети по 70  евро  Рига Рейкявик Рига

Редактирано от traveler
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

И при мен така се получи и звъних на телефона. Казаха ми да напиша възражението в раздел "Грешка при резервации ..." и в съобщението, което получих на e-mail вече не пишеше, че няма да ми върнат отговор. Така, че сега чакам отговор. Ако получа ще пиша. Много съм недоволна, защото, когато резервирах хотела пишеше 10 %, а ми върнаха 5%.

След повече от месец получих отговор на възражението си относно сумата, която ми възстановиха в wizz профила за резервация на хотел в booking:

"Относно Вашето запитване, бихме желали да Ви уведомим, че предлаганата стандартна отстъпка при резервация през booking.com е 5 %. За съжаление, след проверка, не успяхме да открием никакви индикации за различна отстъпка, предлагана от този партньорски сайт."

Всички знаем, че това не е така и отстъпката през юли миналата година, когато правих резервацията беше 10 %. За съжаление не мога да го докажа с нищо, защото в изпратената ми резервация го няма този процент. Той се изписваше в процеса на резервация, но аз не съм запазила тези екрани. 

Ето какво още ми пишат в отговора:

"Все пак, ще сме благодарни, ако можете да ни изпратите скрийншот на съобщението, което се е появило на страницата на Вашата резервация в booking.com."

Така, че ако някой има подобен проблем (по-горе в темата се бяха оплакали и други) и случайно си е запазил прозорците от процеса на резервация, може да пробва.

Редактирано от alienad
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Слушах музичка около час и после още половин. така и не успях да се свържа с тях. Получих обаче някаква фактура за минус еди си колко лева от Wizz, която горе долу е връщането от Кутаиси до София. Нямам движение в сметката си, но това значи ли че просто ще върнат парите и няма да предложат замяна на полета?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз се свързах снощи около 18 ч. на 02 492 8367 от раз и получих фактура, но за около 130 лв. по- малко. Друг път ми връщат сумите на 100%. Явно пак ще трябва да звъня.

Предложиха ми трите стандартни опции- смяна на полета,връщане на парите и 120% по кредит сметката им.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И ние днес получихме фактура за връщане на 57% от стойността на билетите за Кутаиси /29.04-06.05/. Дали да изчакаме да видим дали ще върнат остатъка /43%/ или да се обаждаме по-навреме?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Току -що виждам фактура от Уиз за сумата  минус 35 лв.за маршрута  София-Кутаиси 2.5.-6.5.2017 г..Не мога да разбера какво означава това?Сумата за платените от мен  билети е поне двойно по-голяма? Какво обяснение имате?

Редактирано от Georgie
Връзка към коментар

Току -що виждам фактура от Уиз за сумата  минус 35 лв.за маршрута  София-Кутаиси.Не мога да разбера какво означава това?Сумата за платените от мен  билети е поне двойно по-голяма? Какво обяснение имате?

Единсвеното и логично обяснение е,че живеем в България ,а и WIZZ все пак са от Източна Европа!!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И ние днес получихме фактура за връщане на 57% от стойността на билетите за Кутаиси /29.04-06.05/. Дали да изчакаме да видим дали ще върнат остатъка /43%/ или да се обаждаме по-навреме?

Реално имаш ли върнати пари?

Слушах музичка около час и после още половин. така и не успях да се свържа с тях. Получих обаче някаква фактура за минус еди си колко лева от Wizz, която горе долу е връщането от Кутаиси до София. Нямам движение в сметката си, но това значи ли че просто ще върнат парите и няма да предложат замяна на полета?

Аз също нямам движение по сметки-нито Уиз,нито по кредитна карта,с която платих.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.