Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, Childish каза:

На някого възстановили ли са сумите за отменен полет? Изобщо имате ли някакъв имейл относно възстановяването на суми (отказване от кредит)? Аз не получих никакъв имейл след като попълних формуляра, а вече мина месец и половина оттогава.

За 4 полета попълних формата за връщане на сумите. За всеки от тях получих фактури за връщане на сумите.  Три от тях ми бяха преведени по сметката на 02. 06. 2020. За останалия 4-ти посочих друга сметка, за него нямам възстановена сума. Вече се питам дали не съм допуснала някаква грешка. Нямам идея как да проверя при изпратена фактура, защо все още не ми е върната сумата. Кофти е, че съм с приятели и все им казвам, че все още няма превод....

• Харесвам 2
Публикувано:

На отделни резервации, си купих билети за полети София-Лисабон за 27.07 и Лисабон-София за 31.07.  Цената беше много добра по 38,99 (или39,99) лв на посока, още по-хубавото е, че всичките са с флекс за по 1ЕUR. И МИ СЕ ЛЕТЕШЕЕЕЕЕЕЕЕ 🛫 🇵🇹

Преди няколко часа са ми пратили мейл за промяна на единия полет. Новината е, че са премахнали единствено този понеделнишки полет до/от Лисабон. Автоматично са ме качили на полета София-Лисабон за 24.07. Имам налични и трите опции за избор. Досега не ми се е случвало и нямам идея как да процедирам. :dash1:

Моля за съвет по следните въпроси:

- В какъв срок трябва да приема промяната, ако реша че искам ?

- Опцията повторна резервация какво ми дава? Ако натисна за да проверя възможностите означава ли, че съм се отказал от другите варианти (приемам промяната или връщане на парите)?

Публикувано:
преди 8 часа, КолЮ каза:

На отделни резервации, си купих билети за полети София-Лисабон за 27.07 и Лисабон-София за 31.07.  Цената беше много добра по 38,99 (или39,99) лв на посока, още по-хубавото е, че всичките са с флекс за по 1ЕUR. И МИ СЕ ЛЕТЕШЕЕЕЕЕЕЕЕ 🛫 🇵🇹

Преди няколко часа са ми пратили мейл за промяна на единия полет. Новината е, че са премахнали единствено този понеделнишки полет до/от Лисабон. Автоматично са ме качили на полета София-Лисабон за 24.07. Имам налични и трите опции за избор. Досега не ми се е случвало и нямам идея как да процедирам. :dash1:

Моля за съвет по следните въпроси:

- В какъв срок трябва да приема промяната, ако реша че искам ?

- Опцията повторна резервация какво ми дава? Ако натисна за да проверя възможностите означава ли, че съм се отказал от другите варианти (приемам промяната или връщане на парите)?

Може да правиш промени до 3 часа преди полет.Натискай и проверявай възможностите спокойно, няколко пъти ще те пита дали си съгласен с промените преди окончателно да те прехвърли на нов полет, така че няма риск да стане неусетно 🙂

Даже може да споделиш какви варианти ти дава освен Соф-Лисабон.

• Харесвам 1
Публикувано:

Тъкмо ги пуснаха и почнаха да ги отменят - Варна-Залцбург 😞 Явно няма желаещи Австрийци след увеличените случаи на Ковида

Публикувано:
В момента, vinidj каза:

Тъкмо ги пуснаха и почнаха да ги отменят - Варна-Залцбург 😞 Явно няма желаещи Австрийци след увеличените случаи на Ковида

И българи, след 14 дневната карантина в Австрия. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 41 минути , Мари Николова каза:

Може да правиш промени до 3 часа преди полет.Натискай и проверявай възможностите спокойно, няколко пъти ще те пита дали си съгласен с промените преди окончателно да те прехвърли на нов полет, така че няма риск да стане неусетно 🙂

София - Мадрид

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте, случайно видях, че има полети от София до Верона през септември, но са само четири дати. Дали имате повече информация за тези полети? Извинявам се, ако е коментирано вече. 

Screenshot_20200711-115530_Wizz Air.jpg

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 4 минути , mariadim каза:

Здравейте, случайно видях, че има полети от София до Верона през септември, но са само четири дати. Дали имате повече информация за тези полети? Извинявам се, ако е коментирано вече. 

Screenshot_20200711-115530_Wizz Air.jpg

Вероятно ремонтират летището в Болоня за този период, защото точно тогава не излизат полети до Болоня. Но, мерси за информацията, бих се възползвала 🙂

• Харесвам 7
Публикувано:

Досега не ми се е налагало да активирам флекс закупен с билет на уиз, малко тъпия ми въпрос е:  Този флекс правото на една единствена промяна ли ми дава или няколко или пък е без ограничения?

Публикувано:
1 minute ago, КолЮ said:

Досега не ми се е налагало да активирам флекс закупен с билет на уиз, малко тъпия ми въпрос е:  Този флекс правото на една единствена промяна ли ми дава или няколко или пък е без ограничения?

Без ограничение, но ако новия билет е по-скъп доплащаш, а ако е по-евтин губиш разликата форевър.... 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 10.07.2020 г. в 7:18, Мари Николова каза:

Предложениятта за замяна са София или Букурещ и като крайна дестинация Лисабон или Мадрид

Ако избера някаква друга дата от предложенията за замяна, какво се слчва с флекса към билета - остава ли активен?

Публикувано:
преди 1 час, КолЮ каза:

Предложениятта за замяна са София или Букурещ и като крайна дестинация Лисабон или Мадрид

Ако избера някаква друга дата от предложенията за замяна, какво се слчва с флекса към билета - остава ли активен?

Флекса си остава!

Публикувано:

Все още нищо относно по-далечни азиатски дестинации на  Wizz, но в Югоизточна Европа действат с размах :

New routes:

Alexandria <–> Abu Dhabi
Larnaca <–> Abu Dhabi
Athens <–> Abu Dhabi
Yerevan <–> Abu Dhabi
Kutaisi <–> Abu Dhabi
Odessa <–> Abu Dhabi

• Харесвам 6
  • Шок 1
Публикувано:

Има ли някой, който да чака уиз кредит от май месец и още да не му е изплатен? Къде бих могла да им пиша по казуса? Благодаря.

Публикувано:
преди 2 часа, Моника каза:

Има ли някой, който да чака уиз кредит от май месец и още да не му е изплатен? Къде бих могла да им пиша по казуса? Благодаря.

Има още 3 неизплати имам - към банката само оспорване може на транзакцията или чакане и напомняне към Уиз.

КЗП и ЕПЦ са само пожелателни институци без задължителен характер и отнемат доста време.

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз чакам от май все още. Последния път по телефона ми казаха, че отнемало повече от 60 дни в момента, но не могат да кажат колко точно. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Още не съм получила имейл, с който да ме попитат как да ми възстановят средствата за отменен полет на 4-ти май. Лошото е,че е през посредник😡 

Направих 5-6-7-8 връзки през формата за контакт и по телефона.Чакам...

Публикувано:
преди 45 минути , marycap каза:

Още не съм получила имейл, с който да ме попитат как да ми възстановят средствата за отменен полет на 4-ти май. Лошото е,че е през посредник😡 

Направих 5-6-7-8 връзки през формата за контакт и по телефона.Чакам...

Въобще не чакай да те питат 🙂

Обади им се и заяви връщане на парите към посредника.Това е единственият ти вариант.След това се свържи с посредника и ги уведоми, че Уиз са рефънднали парите към тях, така спокойно могат да ти ги върнат. Това се случва с мой резервации купувани през идриймс. Те поискаха потвърждение от Уиз със сума и дата на която са им преведени парите и Уиз бързо реагираха.Но идриймс все още си правят оглушки.

Интересно какво са ти казали Уиз, като си говорила по телефона с тях?

Публикувано:
преди 13 минути , Мари Николова каза:

Въобще не чакай да те питат 🙂

Обади им се и заяви връщане на парите към посредника.Това е единственият ти вариант.След това се свържи с посредника и ги уведоми, че Уиз са рефънднали парите към тях, така спокойно могат да ти ги върнат. Това се случва с мой резервации купувани през идриймс. Те поискаха потвърждение от Уиз със сума и дата на която са им преведени парите и Уиз бързо реагираха.Но идриймс все още си правят оглушки.

Интересно какво са ти казали Уиз, като си говорил по телефона с тях?

Всичките ми контакти са били с посредника. От опит с Ryanair  през чата им,при който ми поискаха номера на резервацията между посредника и АК, посредникът ми отговори по телефона( те се свързаха с мен),че тази информация е конфиденциална. И че процедурата по възстановяване на парите е започнала. Благодаря за отговора! Сега ще пробвам с Wizz за потвърждение.

Публикувано:
преди 19 минути , marycap каза:

Сега ще пробвам с Wizz за потвърждение.

През формата за контакт на Уиз, аз избрах оплакване и им копирах мейла от идриймс, в който искат потвърждение от АК.

Публикувано:
преди 11 минути , Мари Николова каза:

През формата за контакт на Уиз, аз избрах оплакване и им копирах мейла от идриймс, в който искат потвърждение от АК.

Свързах се от раз по телефона с Уиз. Намериха ми полета, но ми казаха, че им трябва телефонния номер,чрез който е направена резервацията и да го искам от посредника.Отново ще пиша. 

Публикувано:
преди 12 минути , Мари Николова каза:

Обикновено искат телефона на пътника за сверяване на данните. А кой е посредника?

Посредникът е E-sky. И Ryanair, и Wizzair искат телефона на посредника,чрез който при тях е направена резервацията. Отново (светкавично 🙂 ) се свързах с Уиз и ми казаха "ще чакате"...

• Шок 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• dimitrov6
    • angel tomov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.