Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 34 минути , marycap каза:

Отново (светкавично 🙂 ) се свързах с Уиз и ми казаха "ще чакате"...

Може ли телефонния номер?

Публикувано:

Канселираха всички полети след края на юли до Лисабон..следващите на теория поне  са април 2021.  На мен това ми е за втори път по дестинацията. Нямам полет, който да не е канселиран от общо 10+.

• Харесвам 3
  • Замислям се 2
Публикувано:

Полета ми Ларнака-Варна октомври също току що ми го канселираха и след август няма полети. Да очаквам ли и София-Ларнака да го отменят?

Публикувано:
преди 6 минути , Alexander каза:

Канселираха всички полети след края на юли до Лисабон..следващите на теория поне  са април 2021.  На мен това ми е за втори път по дестинацията. Нямам полет, който да не е канселиран от общо 10+.

За догодина от април насетне още са налични... 

Егати, аз чаках толкова време да ми сменят сега Лисабон 18-20 юли, а те не, та не 😄 Смених с флекса за един септемврийски Мадрид, пък каквото ще да става 🙂 

Публикувано:

Как се избира от кой кредит да се харчи. Имам сума от доброволно канселиране посредством Флекс и е валидна 3 месеца. Сега взех едни билети, за част от тази сумата, но никъде не пише от къде взима и колко остава или автоматично взимат от тези, които имат най-малка валидност?

Публикувано:
преди 5 минути , Alexander каза:

Как се избира от кой кредит да се харчи. Имам сума от доброволно канселиране посредством Флекс и е валидна 3 месеца. Сега взех едни билети, за част от тази сумата, но никъде не пише от къде взима и колко остава или автоматично взимат от тези, които имат най-малка валидност?

Автоматично се взема от най-близко изтичащия...проверено със сигурност скоро 😄

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

И как знаеш колко остават от изтичащите след това или си записваш в тефтер?

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Ще пробвам Катания за същата седмица, когато ми беше лисабонският полет.

Средата на август по 50 лв на човек двупосочно, остава и да се лети...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 минути , Alexander каза:

И как знаеш колко остават от изтичащите след това или си записваш в тефтер?

Не е лъжа 😄

85211789_2988130604605473_3882121647800451072_n.jpg

• Харесвам 3
  • Браво 7
  • Смея се 13
Публикувано:

Интересно! 

Анулираха всички полети от София и Букурещ до Санкт Петербург и обратно за целия август, та чак до средата на септември...обаче са оставили по един полет на първи август! 

Какво ли са намислили? 🤔

• Шок 2
  • Браво 1
Публикувано:
33 minutes ago, Ivko said:

Не е лъжа 😄

85211789_2988130604605473_3882121647800451072_n.jpg

Ако някой ден прокуратурата ти открие тефтера, представям си какви ще са медийните заглавия 😆

• Харесвам 2
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 10 минути , ДиянаВ каза:

Ако някой ден прокуратурата ти открие тефтера, представям си какви ще са медийните заглавия 😆

Той е попълван със засекретени данни 😃

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Някой има ли опит с подобен казус с кредитите:

Имам кредити да кажем общо за 1000 лв, от които 300 са ми от последна анулация, за която съм задействал процедура за връщане на пари в кеш, но все още тази процедура не е финализирана и кредитите си стоят в профила. Същевременно решавам днес да резервирам нов полет само с кредити, който струва 200 лв. Може ли да стане някакъв проблем с връщането в кеш на 300те лв, при положение, че Wizz ще дръпнат 200 лв, които ще са точно от най-новите.

Публикувано:

Wizz май много държат да продължат играта с анулациите. Ама махнаха 20%, нямаме стимул вече да участваме😞 Оплаквам се за Варна - Ларнака през септември, заминали са. Тази година е тотал щета, ни Ниагара, ни Великденски остров, ни Ларнака. Упс, има шанс, ноември още не е махнат. А точно ноември сме имали там страхотно време.

Публикувано:

И на мен ми отмениха 2 полета през октомври съответно до Ларнака и Бергамо. Ларнака го отписвам, но до Бергамо искам да летя, макар и на други дати.

Ако направя нова резервация ще ми се запази ли флекса от старата

Публикувано:
преди 6 минути , dikrasteva каза:

И на мен ми отмениха 2 полета през октомври съответно до Ларнака и Бергамо. Ларнака го отписвам, но до Бергамо искам да летя, макар и на други дати.

Ако направя нова резервация ще ми се запази ли флекса от старата

До Ларнака от Варна ли? Иначе да запазва се флекса на същата цена на която е купен.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Eagleman каза:

Някой има ли опит с подобен казус с кредитите:

Имам кредити да кажем общо за 1000 лв, от които 300 са ми от последна анулация, за която съм задействал процедура за връщане на пари в кеш, но все още тази процедура не е финализирана и кредитите си стоят в профила. Същевременно решавам днес да резервирам нов полет само с кредити, който струва 200 лв. Може ли да стане някакъв проблем с връщането в кеш на 300те лв, при положение, че Wizz ще дръпнат 200 лв, които ще са точно от най-новите.

Не трябва да има проблем. Те са видими, но софтуерно са блокирани за действия с тях различни от връщането КЕШ.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Alexander каза:

преди 2 часа, Ivko каза:

На 8.05.2020 г. в 13:33, stanimir каза:

Взимат от най-стария към най-новия и нищо няма да те питат. Продължителността на кредита няма значение в това. Не е умно да се "затапва" дългосрочен кредит с тримесечен, трябва да се следят внимателно. 

Добре де, дайте да го изчистим този въпрос веднъж и завинаги, ако е възможно...
От кой кредит се черпи при купуване на нови билети - от най-стария по постъпване, или от най-скоро изтичащия, защото това не е едно и също? 

@Георги Матеев   Жоре, би ли си казал тежката дума, моля? :smile3:

Публикувано:

От този който изтича най-скоро без значение кога е постъпил. Така може да имаш кредит с валидност 2г постъпил на 15.06 и такъв постъпил на 20.06, но с валидност 3 месеца и при резервация ще вземат този последния.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

От този който изтича най-скоро без значение кога е постъпил.

ОК, дано е така, защото @stanimir преди време е обяснил друго, което е много по-кофти вариант ...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , Фичо каза:

ОК, дано е така, защото @stanimir преди време е обяснил друго, което е много по-кофти вариант ...

Проверено поне при мен..не случайно имам тефтер, че иначе няма хващане.

• Благодаря 1
Георги Матеев
Публикувано:

Първо се взима от изтичащия най-скоро кредит, независимо кога е постъпил в акаунта. В момента е така, потвърдено многократно през последните 3 месеца.

И нещо много непрофесионално се действа... какви са тея тефтери, за Excel не сте ли чували 😛

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

И нещо много непрофесионално се действа... какви са тея тефтери, за Excel не сте ли чували 😛

Не вярвам аз на тия файлове нещо...изчезват, изтриват се хакват се...тефтера не се разделя с мен даже и в съня 😛

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Браво 5
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 50 минути , Ivko каза:

Не вярвам аз на тия файлове нещо...изчезват, изтриват се хакват се...тефтера не се разделя с мен даже и в съня 😛

E-e-e, бива ли такива работи.

От 18-годишен не пиша на ръка. Скоро ми се наложи и … не можах да си разчета. Отделно, как се пишеше "д", "б" - омотвах ги. Но изговаряйки ги многократно с едно "е" и "а" след тях - справих се.

:grin:

• Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Kiki Johnes
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.