Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 15 минути , tch каза:

Забраната е от утре! Няма никакви изключения. И ако може без "бе".

Извинявам се за неуважителното обръщение.

Объркали сте се г-н @tch .

Забраната била от 00:01 часа на 15.07.2020г.

---------------------

Да, наистина е от 16.07.2020 (четвъртък)

Ето нещо по-близко до първоизточника от БГ сайтовете.

https://www.kleinezeitung.at/oesterreich/5839207/Landeverbot-ausgeweitet_Flugzeuge-aus-18-Risikogebieten-duerfen

---

Прав сте @tch :good:

Публикувано:
преди 21 минути , ven62 каза:

Извинявам се за неуважителното обръщение.

Объркали сте се г-н @tch .

Забраната била от 00:01 часа на 15.07.2020г.

---------------------

Да, наистина е от 16.07.2020 (четвъртък)

Ето нещо по-близко до първоизточника от БГ сайтовете.

https://www.kleinezeitung.at/oesterreich/5839207/Landeverbot-ausgeweitet_Flugzeuge-aus-18-Risikogebieten-duerfen

---

Прав сте @tch :good:

нЕма дерт, просто за втори или трети път го пиша, че забраната е от утре. А ти настояваше много с тия днешни полети от Бургас, че били изключение 🙂 Съжалявам ако някое пътуване е пропаднало.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 22 часа, Ivko каза:

А някой дали има на идея след канселиран полет, колко време можеш да държиш резервацията без да правиш избор ясно е че в случая не е до 3 часа преди полет защотото такъв няма да има или пак се смятат до тогава докогато е трябвало да има.

Пак е същото. В мейла ми за анулирания Лисабон  го пише:

Please be aware that you should choose one of the above options no later than three hours before the scheduled departure time of your original flight.

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам въпрос с отменен преди няколко месеца полет.

Канселирани са ми два полета, в един и същи ден. Подала съм си искания за възстановяване на парите 100% по КК.

В профила ми в Уиз имам кредити и за двата, после и двата са ми изтегени, т.к. се предполага, че са пренасочени за плащане.

В пощата имам издадени ел. фактури и за двата със знак "-", т.е. че се канят да ми ги възстановят.

В КК единия ми е платен преди 2 месеца, а за другия - нищо. Пробвах отново да пусна искане, но ми пише, че искането по тази резервация вече е пуснато.

Кого и как да подсещам, че ми дължат пари? И нормално ли е за единия полет да съм си получила парите преди 2 месеца, а за другия - не?

Публикувано:

NEW ROUTES TO SPAIN 🇪🇸

Escape the city and enjoy the summer to the fullest with WIZZ! From this August, you'll be able to fly straight to Palma de Mallorca from Vienna and Ibiza from Milan! 

NEW ROUTES FROM LONDON LUTON 🇬🇧

Turn up summer vibes to eleven with flights from London Luton to sunny Alicante, Ibiza, Santorini, Menorca and Valencia from August!

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 51 минути , Ivko каза:

NEW ROUTES TO SPAIN 🇪🇸

Escape the city and enjoy the summer to the fullest with WIZZ! From this August, you'll be able to fly straight to Palma de Mallorca from Vienna and Ibiza from Milan! 

NEW ROUTES FROM LONDON LUTON 🇬🇧

Turn up summer vibes to eleven with flights from London Luton to sunny Alicante, Ibiza, Santorini, Menorca and Valencia from August!

А от София, кога? 

Публикувано:

Ларнаката от София остава само два пъти седмично за август и до средата на септември.

Мда и Варна -Атина пак така.

И София - Братислава.

• Харесвам 2
Публикувано:

А Мадрид как е?

Че живо ме интересува.

И се каня другата седмица, активно да следя полетите на Уиз до там.

Смятаме да летим на 6 август. Но ще купя билети в последния  момент.

Което, разбира се, също не е гаранция, чи ще летим....

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Мдаа, явно до Родос няма да летя през Будапеща, махнаха изцяло SOF-BUD до 15 август, а след тази дата разредиха линията до само 2 полета седмично. Виждам и още промени тук-там. За сметка на това пък колко много нови линии се "откриват",  направо е чудо 🙂

@AlexandraKo забелязвам, че ако един полет все още се продава седмица преди датата на отпътуване, вече е доста вероятно да се случи. Купи си Мадрид 3-4 дни преди излитане и би трябвало да си ОК.

Аз тепърва сега планирам и буквам един ласт минит трип - много нетипично за мен, но ситуацията го налага. Надявам се поне полетите в неделя да не бъдат отменени и да замина, пък ако се наложи връщането ще го променям в движение 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 минути , Георги Матеев каза:

🙂

@AlexandraKo забелязвам, че ако един полет все още се продава седмица преди датата на отпътуване, вече е доста вероятно да се случи. Купи си Мадрид 3-4 дни преди излитане и би трябвало да си ОК.

Имах изтичащ кредит(края на септември),днес го удължих с 2 години,благодарение на закупен полет Бургас-Виена на 19.07...впоследствие беше отменен! 😉

Публикувано:
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Аз тепърва сега планирам и буквам един ласт минит трип - много нетипично за мен, но ситуацията го налага. Надявам се поне полетите в неделя да не бъдат отменени и да замина, пък ако се наложи връщането ще го променям в движение 🙂

Уф, проблемът ми е само да стигна до Мадрид, натам е вътрешен полет.

А за връщането - както казваш, ще бъде в движение:))))

Благодаря ти за съвета:)))

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 часа, Eva eva каза:

Хм, за Лисабон не ми излизат никакви полети - за август, септември.....

Махнаха всички полети до Лисабон до април 2021.Незнам дали е окончателно.

Публикувано:

И аз ще чакам седмица по-рано да взема билет за някъде  за началото на септември, защото нямам сили да умувам на всеки 2 седмици къде и как да ходя, гледане на хотели, коли и пр.

Всичко друго е безсмислено в момента.

Отделно правилата за ковид се менят на 2 седмици макс

• Харесвам 1
Публикувано:

Wizz air, знам, че четете темата, затова ви пиша тук.Виждам, че напоследък не обръщате особено внимание на българският пазар, вероятно го мислите за твърде малък и не особено платежоспособен. Но трябва да ви предупредя, че всъщност ние сме Велик народ, предопределен да спаси гръцкият туризъм през 2020г 😉 Заети да режете полети, може би не сте забелязали опашките пред КПП Кулата/Промахонас, както и тези пред лабораториите в БГ предлагащи PCR тестове, където хората с риск за живота си се тълпят, само и само да могат да минат в гръцко.😷 Сега е момента да пуснете полети между България и Гърция, обещавам ви ще избиете рибата. Една Атина, един Пелопонес, малко Йонийски острови и Додеканези, по много от Цикладите, (дори да не включите Егейските острови, задължително сложете полет до Солун от София, ние ще го броим за вътрешен ) - аз съм ги докарала докъм 20тина дестинации.Така, дори когато орежете 3/4 от тях ☺️, хем вие ще натрупате оборотен кеш за известно време, хем ще ни останат няколко дестинации да си летим. Обещавам, че тутакси ще сменя поне половината от 11те полета, които имам с вас за новите дестинации.🏝️

Да не забравя най-важното - имате невероятната възможност да натриете носа на Раян.Знам, че обичате да откривате линии, там където те закриват. А те изненадващо спряха полетите до Атина до октомври и махнаха окончателно Каламата. Оставиха Ханя на един път седмично и съм сигурна, че жестоко съжаляват, защото полетите до там са пълни на макс, а те, както е известно, нямат ресурс да посрещнат търсенето. И да, до там летят с Buzzzzzzzzzz, нахално нали 🎃

Не очаквам парична компенсация за идеите, обречени на успех, които ви давам.....само запазен ред на авариен изход на вашите полети.:biggrin:

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 10
  • Смея се 19
Публикувано:
преди 7 минути , Мари Николова каза:

Wizz air, знам, че четете темата, затова ви пиша тук.:biggrin:

Те четат ама тези където пускат дестинациите най-вероятно не знаят български 😄

• Смея се 1
Публикувано:
преди 4 минути , Ivko каза:

Те четат ама тези където пускат дестинациите най-вероятно не знаят български 😄

Е, какво сега, на унгарски ли трябва да го напиша 🤣Вероятно, тези, които отговарят за баннването на профилите на инуизтиторите ще им го преведат😉

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Дани Магелани
Публикувано:
преди 1 минута , Мари Николова каза:

Е, какво сега, на унгарски ли трябва да го напиша 🤣Вероятно, тези, които отговарят за баннването на профилите на инуизтиторите ще им го преведат😉

Ние си имаме агент в Унгария. Може би той ще им помогне с превода. Само да пожелаят да четат!

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Wizz air, знам, че четете темата, затова ви пиша тук.Виждам, че напоследък не обръщате особено внимание на българският пазар, вероятно го мислите за твърде малък и не особено платежоспособен. Но трябва да ви предупредя, че всъщност ние сме Велик народ, предопределен да спаси гръцкият туризъм през 2020г 😉 Заети да режете полети, може би не сте забелязали опашките пред КПП Кулата/Промахонас, както и тези пред лабораториите в БГ предлагащи PCR тестове, където хората с риск за живота си се тълпят, само и само да могат да минат в гръцко.😷 Сега е момента да пуснете полети между България и Гърция, обещавам ви ще избиете рибата. Една Атина, един Пелопонес, малко Йонийски острови и Додеканези, по много от Цикладите, (дори да не включите Егейските острови, задължително сложете полет до Солун от София, ние ще го броим за вътрешен ) - аз съм ги докарала докъм 20тина дестинации.Така, дори когато орежете 3/4 от тях ☺️, хем вие ще натрупате оборотен кеш за известно време, хем ще ни останат няколко дестинации да си летим. Обещавам, че тутакси ще сменя поне половината от 11те полета, които имам с вас за новите дестинации.🏝️

Да не забравя най-важното - имате невероятната възможност да натриете носа на Раян.Знам, че обичате да откривате линии, там където те закриват. А те изненадващо спряха полетите до Атина до октомври и махнаха окончателно Каламата. Оставиха Ханя на един път седмично и съм сигурна, че жестоко съжаляват, защото полетите до там са пълни на макс, а те, както е известно, нямат ресурс да посрещнат търсенето. И да, до там летят с Buzzzzzzzzzz, нахално нали 🎃

Не очаквам парична компенсация за идеите, обречени на успех, които ви давам.....само запазен ред на авариен изход на вашите полети.:biggrin:

Тоя призив трябваше да е април-май месец. А и хорта пуснаха София-Миконос, Варна-Атина. 😛 

Публикувано:
преди 31 минути , tch каза:

Тоя призив трябваше да е април-май месец. А и хорта пуснаха София-Миконос, Варна-Атина. 😛 

Варна - Атина я поорязаха, едва ли и на София - Миконос  да се размине. Април - май все още бяхме невежо-романтични 😛, мислейки, че короната ще отмине като летен дъжд през юли и август и ще може да пътуваме поне из Европа. Само Гърция все още ни иска... засега.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Дани Магелани каза:

Ние си имаме агент в Унгария. Може би той ще им помогне с превода. Само да пожелаят да четат!

А той от доста време не се е мяркал,  дали все още е във форума?

• Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• jorrro
    • Ralita
    • Kristiyan Desev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.