Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, slujitel каза:

А той от доста време не се е мяркал,  дали все още е във форума?

И да е, сигурно е много обиден:(

И на мен ми липсва...

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Здравейте! За първи път днес закупих самолетен билет от wizz air за моята майка, която ще пътува от Германия. Като при резервация добавих платената услуга-регистрация(чекиране) на летище. Получих по e-mael код за потвърждение, информация за пътуването и фактура за плащането. Та въпросът ми е:

Въпросната борд карта, майка ми ще получи на место при чекирането ли? Само срещу лична карта или още нещо трябва да направя.. 

варненска пътешественичка
Публикувано:

Току-що ми отмениха полетите Варна - Атина - Варна, но абсолютно никъде не намирам информация защо...Някой знае ли какво е станало? Гръцките граници са отворени уж...

Публикувано:
преди 20 минути , варненска пътешественичка каза:

Току-що ми отмениха полетите Варна - Атина - Варна, но абсолютно никъде не намирам информация защо...Някой знае ли какво е станало? Гръцките граници са отворени уж...

Търговска политика на компанията, така са преценили. 
При "нискотарифните" АК е така - лесно се откриват нови дестинации, но и лесно се закриват, а също лесно се увеличават/намаляват честоти на полетите до определена дестинация, особено пък в такива смутни времена.

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:
преди 30 минути , варненска пътешественичка каза:

Отменени са поради търговски причини (да се чете: много слабо затоварване на линията).

Нашенските медии се постараха да раздухат за задължителните PCR тестове, но без изрично да уточнят, че те въобще не са нужни при влизане в Гърция по въздух. Което съответно отказа много хора от гръцките им планове, водейки и до слаби продажби.

Може Ангелкова да е подкупила медиите, че народа да си остане в България и да тръгне по родното Черноморие 🙂

• Харесвам 15
Публикувано:

Има 3 предвидени полета юли месец, един август и от септември уж са по стария график. Но и мен ме съмнява да отцелее дългосрочно. Гърция от 10 години са  в перманентна криза и ме съмнява много хора да са останали да работят там. А 8 месеца в годината да чакаш на културен туризъм си е лудост.

• Харесвам 2
Публикувано:

След малко ровене на цените и сметки в тефтера да няма загуба успешно смених двупосочен полет софия-неапол този месец за 69.98лв / 18.99лв+46.99лв+4лв флекс/ със софия-братислава за юли догодина за 71.78лв /18.39лв+48.79лв и запазен флекс/ с доплащане на 1.8лв кеш да не каже някой нещо. Забелязвам,че си остава кода на потвръждение един и същ

• Харесвам 7
Публикувано:

Wizz Air announced 2 new routes to and from Balearic Islands

balearic.png

2 new routes from / to Balearic Islands:

Vienna <-> Palma de Mallorca
Milan <-> Ibiza

Some examples:

Vienna – Palma de Mallorca – Vienna  €40 (WDC €20)
Palma de Mallorca – Vienna – Palma de Mallorca €40 (WDC €20)
Milan – Ibiza – Milan €55 (WDC €35)
Ibiza – Milan – Ibiza €55 (WDC €35)

vienna-to-palma.png

За повече инфо цък.

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте, за толкова години пътуване с Wizzair, за първи път ми се случва да ми изгубят багажа. И май не е само закъснял, но наистина е изгубен. Вече 5 дни откакто се прибрахме и никаква вест. Как да процедирам в този случай? Да чакам ли още или какво? Единственото нещо, което съм направила е да ида на гишето Lost and Found в Болоня. Следя статуса в Worldtracer, но засега нищо. На някой да се е случвало?

• Шок 4
Публикувано:

Миналата седмица получавам имейл, че полета ларнака-варна началото на октомври е канселиран и ги бяха махнали и сега получавам, че часовете са сменени, влизам в разписанието и от края на октомври пак са ги заредили, а около моя полет няма никакви дати...?!

• Замислям се 1
Публикувано:

Въобще не се впечатлявам вече от идиотщините на Уиз! Не мисля, че имат намерение да изпълнят и половината от заредените полети от/до Варна, а и до много други дестинации. Без задълженията, които в нормални условия им налага Регламента, реално могат да си правят каквото искат. Освен от събиране на кеш, според мен се възползват и от безплатен рисърч, какъв би бил интереса по дадена дестинация.Като не ги устройва финансово - режат.

П.п. Санкт Петербург до средата на септември замина.

• Харесвам 5
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:

Ползват тези нови полети и с чисто рекламна цел за да подтискат конкуренцията колко много се разрастват. На хартия и медийно изглежда прекрасно.

В тази връзка - някой случайно има ли идея Регламентът с компенсациите кога влиза в сила отново? Че без него пътуването напоследък взе да прилича на пускане на тото. И не е само Уиз за съжаление, макар че те точно най-много се оливат.

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Публикувано:

Един въпрос:

Трябва ли да съм влязъл в акаунта си в wizz за да цъкна на линка за рентване на кола или е достатъчно да се тръгне от wizzair.com.

Разбира се, при букването на колата се посочва номера на wizz акаунта.

Може ли друг да бъде посочен при наемането на колата.

Станаха повече от един въпросите. :biggrin:

Мерси предварително.

Публикувано:
преди 18 минути , Георги Матеев каза:

Ползват тези нови полети и с чисто рекламна цел за да подтискат конкуренцията колко много се разрастват. На хартия и медийно изглежда прекрасно.

В тази връзка - някой случайно има ли идея Регламентът с компенсациите кога влиза в сила отново? Че без него пътуването напоследък взе да прилича на пускане на тото. И не е само Уиз за съжаление, макар че те точно най-много се оливат.

Ти излетя ли за Сицилия,  че нещо въпроса ти много странен?

Георги Матеев
Публикувано:
преди 40 минути , slujitel каза:

Ти излетя ли за Сицилия,  че нещо въпроса ти много странен?

В момента пиша от борда, дезинфектиран, маскиран, социално дистанциран сам на авариен ред и готов след 5 мин. да излетим за Катаня. Ласт минит тактиката ми работи и след 2 часа смятам вече да хапвам вкусна сицилианска храна 🙂 Иначе питах чисто принципно за регламента.

• Харесвам 22
  • Браво 8
Публикувано:

Симулирам купуване на билети и ми дава нормалната цена за членство - 60лв. 
Не съм следила темата от отдавна, връщат ли сега пари при канселиран полет, или пак точки в акаунта? 
Някъде бях чела, че ще махат ръчния багаж. 

Не зная да купувам ли от сега за септември, има добри цени. Добри, добри, колко да са добри като купя членство, прайорити и не знам какво още 🙂 Точки в акаунта не ми трябват, ако всичко пак хлопне кепенци.

@Георги Матеев, имаше ли голяма разлика в цените ласт минит и стандартните, ако си следил дестинацията си?

Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, Bellaero каза:

@Георги Матеев, имаше ли голяма разлика в цените ласт минит и стандартните, ако си следил дестинацията си?

Разликата не беше особено голяма, но все пак зависи от дестинацията.

• Харесвам 1
Публикувано:

Предвид доста големия шанс за провал на септемврийското ми пътуване София- Братислава- Виена- Талин и обратно се чудя дали днес да не купя една седмица Сицилия, излиза около 150лв за двама без флекс за същия период. На първото пътуване всички полети са променени, така че мога да ги държа до последно, и ако се получи да прежаля парите за полетите до Катаня, ако ли не, ги отменям и си използвам резервния вариант. Какво бихте ме посъветвали, да чакам или да действам план с Б, както изглежда не се знае дали въобще ще пуснат пак евтин флекс. Разбира се, винаги има шанс и нито едно от двете да не се получи, но надеждата умира последна 🙂

Публикувано:

Нещо се ошашках днес. Имаме полети до Бари за август с wizz събота отиване - вторник връщане. Сега виждам, че за 28юли /вторник/ няма полет. Чудя се дали е отменен или поради някаква друга причина няма полет за този вторник. Освен това, ако вземат да отменят всички полети за вторниците, включително и за август, когато е нашето връщане, то дали ще кажат малко по-рано?! Да не вземат да ни отменят полета като сме там... Ще пищя да ни спасявате да се приберем някак 🙂

Публикувано:

Има нова порция отменени полети. Новата отсечка Варна Атина до края на октомври е sorry, but ..., поне за сега. Може и да ръчкат маршрутите за н-ти път🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Ardent
    • Zaro
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.